Šta je novo?

HTC Sensation XL

rastafarian

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2003
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D, BeQuiet! Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650 Aorus Elite AX
RAM
2 X 16GB DDR5 Kingston PC6000 KF560C36BBEAK2-32 FURY Beast RGB EXPO
GPU
MSI RTX4070 12GB, SUPER 12G GAMING X SLIM
Storage
2TB SSD Kingston KC3000 M.2 NVMe
PSU
FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W, PPA10A2413
Kućište
BeQuiet! PURE BASE 500 FX Black
Monitor
Gigabyte 32
Laptop
Lenovo Idea pad gaming
Tablet
iPad, Samsung tab S9 ultra
Mobilni telefon
iPhone 15 proMax, Fold5, S24Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
image1.jpg

sensationxl2011-10-05800px-16.jpg

sensationxl2011-10-05800px-2.jpg

sensationxl2011-10-05800px.jpg

General: GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 850/900/2100 MHz, HSDPA 14.4 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps
Form factor: Touchscreen bar phone
Dimensions: 132.5 x 70.7 x 9.9 mm, 162.5 g
Display: 4.7" 16M-color WVGA (480 x 800 pixels) S-LCD capacitive touchscreen; Gorilla glass
Platform: 1.5 GHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM 8255 Snapdragon chipset
RAM: 768MB
Memory: 16 GB storage (12.64GB user-accessible), microSD card slot
Camera: 8 megapixel auto-focus camera with face detection, touch focus and image stabilization; HD (720p) video recording at 30fps, dual LED flash, 1.3 megapixel front facing camera; 28mm f/2.2 lens
Connectivity: Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 3.0+HS, standard microUSB port, GPS receiver with A-GPS, 3.5mm audio jack, FM radio
Misc: Sense 3.5 UI, Beats audio enhancements and headphones in the package, 1600mAh battery, built-in accelerometer, multi-touch input, proximity sensor, gyroscope sensor, ultra-fast boot times

Poslednja izmena:
Ovo ce biti popularno u MTV spotovima, vec ga vidim u rukama Puff Daddy-ja, Kanye West-a, Snoop Dogg-a i slicnih, a samim tim i u rukama stotinama hiljada mladih koji iz dubine duse zele da budu kao oni.
U sustini prepakovan HTC Titan sa Androidom, nista posebno kao telefon...

Procitao sam negdje da ja citava fama oko Dr. Dre u stvari samo sluske (koji opet nisu naisle na pozitivne kritike) i ekskluzivna boja telefona ili tema u OS-u. Da li je to istina?

Yep.

i "kao" beats software

Meni se sviđa, ali ništa specijalno nije. :D
A beats by dre se već nalazi u svakom mtv spotu, tako da će i ovi telefoni biti.

Poslednja izmena:
"HANS!! povecaj dijagonalu i smanjuj rezoluciju!!!"

:/

Genius! :D

Simpatično!

Bojim se da ce HTC-a nemogucnost nabavke vrhunskih AMOLED ekrana jako skupo kostati. Licno mislim da vec sada vise nisu ono sto su bili samo zbog toga, a sada idu samo nizbrdo. Rezolucija ocajna, boje srednje zalosne, a bateriju trosi poprilicno...

Zato sto je Sensation XL prepakovani Titan koji koristi WP7, a WP7 uredjaji su od strane MS-a ograniceni na 480x800 rezoluciju. Bezveze jeste, al' verujem da im je ovako mnogo jeftinije za proizvodnju, a dam glavu da 90% ljudi nece da primeti razliku u rezoluciji.

znam da je Titan i za wp rezoluciju :) Samo komentarisem da mi je *****ski staviti manju rezoluciju na veci ekran....
A i ta situacija sa amoledom i samsungom je ******ska :D

Lep telefončić. Koliko vidim ima dosta jaču crnu od svojih predhodnika ipak su vršili promne u panelu.

Poslednja izmena:
Uh, jedan od najlepših telefona koje sam imao prilike da testiram. Ovaj IPS ekran ne da je dobar, nego me je oduševio, iako imam Samoled na SGS-u. Jako mi se dopada.

Poslednja izmena:
Ips ili slcd? :D
Meni se mnogo sviđa, ali previše je mala rezolucija ta toliki ekran.

Meni se nije nešto svideo, probao sam ga u telenoru i nije me ekran nešto oduševio (arc s ekran mi je bio lepši), mada je telefon uživo jedan od najlepših i najkvalitetnijih. Samo što je telefon baš baš ogroman, galaxy s je u odnosu na njega baš mali.

Poslednja izmena:
Ips ili slcd? :D
Meni se mnogo sviđa, ali previše je mala rezolucija ta toliki ekran.

Kad sam ga uzimao danas, meni Dandy rece da je u pitanju Ips kakav ide na iphone-ove, iskreno nisam ni proveravao. Onda me je doveo u zabludu, sram ga bilo :) . Mada, primetio sam da uglovi gledanja nisu potpuno idealni, ali je ekran svejedno odlican, meni se svidjaju boje.

video sam ga uzivo... iznenadio me je koliko je lep..
zaista.. i dalje je to 800x480, i ne vidi se neka velika razlika u odnosu na 960x540

stvarno je lep uzivo :)

ima ljudi koji se zale na izradu...poklopac od baterije ne naleze bas najbolje i skripi(lol)

Aha, ima malčice lufta, nekih pola milimetra na ovom primerku. Malčice "zjapi" ali barem ne škripi :)

Jel njemu ili XE modelu kada skines poklopac gubis mrezu? To mi je malo glupo... mislim neces ga drzati bez poklopca, ali pre ce ti crci ako ti padne na taj deo, nego ovako kada je zapakovano drugacije unutra...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Nazad
Vrh Dno