Šta je novo?

HTC S730?

Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
Ima li neko iskustva sa ovim telefonom?

Trenutno nosim motorole mpx200 i mpx220 i planiram svoj sledeći telefon, a pošto sam fasciniran s WM (tj 'oću smartphone, neću symbian), zapao mi za oko htc s730, koji mogu naći za nekih ~140-150e polovan u dobrom stanju, pa me zanima -

1) vredi li toliko?

2) koliko mu drži baterija sa normalnim korišćenjem?

3) jel mu mnogo nedostaje touchscreen?

4) kakva je kamera? naglašavam samo za beleženje trenutka, za ostalo već imam dobar fotoaparat.

5) jel slajder dobar, tj ne rasklima se?

ako neko ima iskustva (pošto mi se ne čini kao toliko čest telefon), stvarno bih mu bio zahvalan da podeli svoja iskustva 🙂

:wave:

I meni je zapao za oko isti taj telefon. Ali nikako da se nadje neko sa nekim impresijama. Vidjao sam i nov za te iste pare u oglasima. I onako, laicki, rekao bih da vredi tih para. Jer kad uzmes u obzir sta sve ima taj telefon:

Operativni sistem: Windows Mobile® 6 Standard
Procesor: Qualcomm® MSM7200™, 400MHz
Memorija RAM: 64MB
Memorija ROM: 256MB
Memorijski slot: microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)
Ekran: 2.4" TFT-LCD sa rezolucijom 240x320 piksela, 65000 boja
Mreža: Quad-band GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz, HSDPA/UMTS: 2100 MHz
Povezivost: Bluetooth® 2.0 with EDR Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB and audio jack in one)
Kamera: Primarna: 2.0 Megapixel, sekundarna: VGA
Audio: Ugrađen mikrofon i zvučnik
Baterija: Li-Ion Polymer 1050mAh
Masa: 150g (sa baterijom)
Napomena: Slide-out QWERTY tastatura (3 reda)

f_GPS000271m_e5ee406.jpg

postavlja se pitanje zasto je tako jeftin?

Poslednja izmena:
gledah malo po YT (mada i tamo ima stvarno malo) i ovaj telefončić počinje da mi se sviđa 🙂

Ja sam imao do skoro s710 i jako sam bio zadovoljan sa njime.
Jedino sto bih savetovao je da pre kupovine skoknete na xda forumu i da proverite kakvu podrsku ima tamo, ja sam na moj s710 ubacio wm 6.1 i lepo je radio.

Cek, cek, mozda nisam sve dobro shvatio, ali...

How unlock GPS in Wings?
Hello, i have problem: How unlock GPS
i read Topis "Solution GPS problem" but i don't know english very well ,
I please: Written, How unlico GPs but very, very simple language ;]

You can Enable the gps, by installing Garmin XT Mobile, just install and will enable!

Da li to vazi za sve Wings telefone, pa i S730?

koliko sam ja video na netu, GPS je integrisan u okviru samog procesora koji je u S730, međutim ono što telefonu nedostaje je antena za GPS, tako da ne može da uhvati signal, pa ti GPS u principu i ne znači 🙁

inače, u daljem razvoju situacije, ja sam upravo naručio S710, pošto S730 nisam uspeo da nađem tamo gde sam nameravao...

:wave:

Nazad
Vrh Dno