Šta je novo?

HTC One

Flesuj ovaj zip u twrp http://d-h.st/w9V

Izaberi spomenuti mid.

Ne radi adb dok si u bootloaderu, pusti to, flesuj i promeni sa ovim zip-om.

Poslednja izmena:
Koristio sam push /sdcard/ komandu da prebacim fajl. Pokušavao sam više puta, iz nekog razloga dobijam ovaj error.

Update:

Još jedan skrin.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Kad zavrsi. Probaj da pratis ono uputstvo i kreni sa flesovanjem.

Odlicno, sve je u redu, krecem sa flesovanjem :)

Update:

Odlicno, zavrsio je :)

I sta sada Zile, reboot to system? :)

Poslednja izmena:
Pa da. Probaj da podigneš sada sistem :)

Hvala :) Pa dobro, je l' hoće da podigne sistem? HTC logo ili Android optimizacije?

Current progress :)

Pa da, to je to. Uživaj :)

A i moram da te pohvalim, fastboot komande si kucao bez problema. Neke si i sam našao, znaš kako funkcioniše ;)

Poslednja izmena:
Pa da, to je to. Uživaj :)

ThX, planiram da mu upucam TWRP, apdejtujem na poslednju verziju, napravim backup, aploadujem na cloud backup, promenim welcome screen(HTC logo na restartu) i rutujem pa cemo da vidimo posle :)

Mislim da je to poslednji Lollipop za M7 :)

Otključan ti je BL, možeš posle direktno da ubaciš TWRP, 3.0.2.0 verziju. Sad je sve lako, možeš bilo šta da radiš.

To sam i ja mislio Žile, baci pogled skida opet neki apdejt :)

Hmm, OTA update, verovatno neke ispravke. Super, sada je sve stock, kompletno očišćen i sve radi kako treba.

ja da znam odavno se ne proizvodi, i ja sam sumnjičav da je potpuno nov ;)

Ima da se kupe novi, stoje na lageru nekom starom vrv, nisam kupio u Srbiji.

@Zile

Bio jos jedan apdejt posle onog. Instalirao sam TWRP, bekapovao sam(boot, data, system sa dm5 i zip file signature verification). Ostalo jos da rutujem za sada, neki dan cu da odradim ono ostalo sto sam hteo i da napravim jos jedan bekap. Koja mi je najbolja metoda za root, vidim da se ne preporucuje iz TWRP-a zbog verzije SuperSU-a.

:happy: cheers:party:

Poslednja izmena:
Ima li razlike da instaliram SupreSu iz play store-a ili da flešujem zip iz TWRP-a?

Ima li razlike da instaliram SupreSu iz play store-a ili da flešujem zip iz TWRP-a?

Са сајта је новији.. А ни то не мора да значи...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Imam probleem sa navedenim telefonom, naime konstanto je krenuo da se restartuje na svakih 30tak sekundi, ne znam kako da resim problem a potrebni su mi fajlovi i slike iz tog telefona, pa ako neko moze da pomogne neka kaze :) telefon nije rutovan a kada pokusam da udjem u njegov recovery dobijem jedan veliki crveni uzvicnik

Ljudi,cale ima HTC ONE M7 T-Mobile USA
Pre neki sam mu resetovao fon i pojavila se crvena slusalica u gornjem desnom uglu.
Kad kliknem na nju pise greska wifi pozivanja,nevazeci sim.
Menjao je karticu u mts_u i opet isto.
Da li neko zna,da mozda postoji neki code da se ukuca kako bi ta slusalica nestala.

hmmm... Valjda jer mi ovamo i nemamo WiFi calling...

Ljudi,cale ima HTC ONE M7 T-Mobile USA
Pre neki sam mu resetovao fon i pojavila se crvena slusalica u gornjem desnom uglu.
Kad kliknem na nju pise greska wifi pozivanja,nevazeci sim.
Menjao je karticu u mts_u i opet isto.
Da li neko zna,da mozda postoji neki code da se ukuca kako bi ta slusalica nestala.
A da za pocetak proveris da li se isto desava sa njegovom SIM u bilo kom drugom fonu?

Ne desava se.Kad tu karticu ubacim u moj fon,sve je ok.
Ja samo mislim da je to zbro toga sto je htc sa t mobile mreze,pa sam mislio da ima neki code da se ukuca i klikne slusalica i onda bi ona nestala.

mislim da ces morati root za to.

Nikako da caletu sredim fon.
Hocu da odradim SW.
Ali...bootloader je locked i stoji s-on.
Kako da bude s-off ili kako vec,da prihvati da odradi system.
Nikako mi ne uspeva.

Otkljucaj bootloader, imas gomilu uputstava za to na netu, youtube, forumima. Kad otkljucas bootloader onda odradi custom recovery (twrp npr) pa se igraj sa romovima. S-Off ti nije neophodno. Inace placa se 20ak dolara S-Off. Imas sve na XDA, samo se naoruzaj vremenom i strpljenjem i polako.

Ili 1000din u servisu za S-OFF i SuperCID

Sent from mighty voodoo magic ;)

Izvlačim ovaj "Blast from the past", zato što mu je upravo danas posvećena pažnja.

"Blast from the Past" je i naziv je novog serijala na kanalu SmartphoneHrvatska u kojem smatrphone recenzenti donose osvrte na cool telefone i gadgete iz prošlosti.

Čast da otvori serijal ima HTC One (M7) star 5 godina. :smoke:

Članak koji je tome posvećen:
Blast from the Past: HTC One – 5 godina kasnije [Osvrt]
https://www.smartphonehrvatska.com/2018/07/26/blast-from-the-past-htc-one-5-godina-kasnije-osvrt/

a u okviru članka je i link 1 emicije tog serijala koji otvara negovo veličanstvo, HTC One: :D
https://www.youtube.com/watch?v=JWNRTFG_L00

a na istom linku članka možete naći i video recenziju tog telefona od pre 5 godina. :)

Napravite review siemensa SL45i i Nokia 7110 ili Ericssona T39... i svašta nešto...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno