Šta je novo?

HTC One

Ne bih se slozio da Htc ima losu podrsku sa korisnicima. M7 je dobio tri ili cetiri velika update. Pritom je model iz 2013 god.
 
Pa sta ako je iz 2013.. M7 ima hw koji može da gura Android 6. GPE verzija može veoma brzo da dobine Android 6. Može, ali neće.
 
Zato sto su izbacili posle M7, M8, M8s, M9... Treba to prodavati a ne gurati telefon koji je star dve godine. Znate li vi koliko je dve godine u svetu tehnologija? To je kao u auto intustriji 10 godina. Vi sad vidite da li ce kompanija da forsira modele od pre dve godine koji se uzgred receno vise ne proizvode, ili da gleda da ljude koji koriste M7 nateraju na neki nacin predju na M8 ili M9. Slazem se da M7 moze da izgura Android 6 ali to se jednostavno kompaniji ne isplati. I tako svi rade, ne samo Htc.
 
Pozdrav. Imam problem sa kamerom. Na beloj pozadini se vidi tamna mrlja. Da li to moze biti cestica prasine unutra. I da li postoji nacin da se staklo kamere sa zadnje strane promeni bez otvaranja telefona. U pitanju je htc m7.
uploadfromtaptalk1447601733880.jpg
 
ja je jedva vidim na ovoj fotki... Ne bih se previse uzbudjivao zbog toga :D
 
Zna li neko da li Begram i dalje menja HTC One M7 sa ljubicastom kamerom za novi M7 ili za nesto drugo? Telefon ima VIP-ovu garanciju.
 
Da li mozda neko zna one kodove sa *# da proverim performanse uredjaja?
 
Jel zna neko sta oznacava ova zvezda na vrhu i kako da je skinem?uploadfromtaptalk1456328281618.jpg
 
Dobar dan. Vec izvesno vreme imam problem sa 3G mrezom. Internet ne otvara nista,izuzev kada prebacim na 2g,tad radi,ali logicno izuzetno sporo. Sta bi mogao biti problem,ima li neko predstavu? Ne verujem da je do softwera,a ne bih rekao ni da je do operatera,jer na drugom telefonu,koji je isto u MTS mrezi,uredno radi.
 
^ Probaj da izmeniš parametre za pristup internetu - APN: gprsinternet i upamti izmene.
 
I obriši proxy. Meni gprswap radi bolje od gprsinternet.
 
Poslusao sam savete,ali to nije resilo problem. Ni gprswap,ni gprsinternet... A proxy polja su svakako prazna,pa ne znam ni sta bih mogao obrisati...Bas cudan problem,nikad mi se ranije nista slicno nije desavalo.
 
Upao mi telefon u bootloop - HTC M7. Imam pristup bootloader-u tj fastusb-u ali nikako nisam uspeo da namestim da ga win 10 vidi. Elem, instalirao sam virtuelnu masinu i win 7 64 pro ali opet ni tu gde bi kao garantovano morao da sredim situaciju da se tel vidi u sistemu ne uspevam da nadjem resenje za to. Any ideas?

Update:
Bootloader - Locked fabricki, nema custom recovery-a, dakle default stanje, rutovan putem aplikacije kingo root-a i upao u bootloop dok je radio update preko wifi-a.



 
Poslednja izmena:
Može sa fastboot flash particija img da ga ponovo probudiš. Samo pronađi ruu u zipu.
Može i ruu kao exe koji će sve da odradi za tebe.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
 
Nadji RUU. Postoji sigurno, 401 je verzija. Brise sve sa telefona, pa i internu. S-OFF ti je telefon.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
 
Možeš svašta da mu radiš kada je s-off. Bootloop se dešava ako upišeš izmenu u neki sistemski file a imaš stock kernel. Flashuj mu twrp i onda neki odgovarajući kernel i probudiće se.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
 
Drugari sta da kazem, hvala. Evo sta se desava u VM Ware(win 7 64 Pro) pod win 10-om. Nesto ne radim kako treba, ili moram da nadjem "pravi win 7" a ne virtuelnu masinu? :)

PS
Instaliran Android SDK u full-u pod virtuelnom masinom na win 7.






 
Poslednja izmena:
Instaliraj HTC usb driver za M7 i skini neki mini Adb sa fastboot-om.
 
Nazad
Vrh Dno