Šta je novo?

HTC One

Jel ima neko problem sa rotacijom na M7? Relativno skoro sam shvatio da mi rotacija ne radi. Kada slikam u horizontali sliku prikazuje u vertikali i obrnutno.

Pored toga sto sam rekao da necu da prihvatim m7 sa pokvarenom vibracijom,oni su ga posali danas ako je verovati njihovom sajtu. Ne znam da li da prihvatim ill da ostavim da im ga vrate kuriri? Da ne saljem ponovo.

Pored toga sto sam rekao da necu da prihvatim m7 sa pokvarenom vibracijom,oni su ga posali danas ako je verovati njihovom sajtu. Ne znam da li da prihvatim ill da ostavim da im ga vrate kuriri? Da ne saljem ponovo.

Ne znam sta bi bilo bolje..mozda da pozoves drustvo za zastitu potrosaca pa vidis sta ce ti oni savetovati..da ne bude posle neka fora ako si primio paket prihvatio si njihov nalaz da je telefon ispravan itditd..

Vratio sam ga ponovo. HTC Srbija preuzeo na sebe,pregovore. Mada nisam neki optimista

Poslednja izmena:
Šta bi sa fonom?

Inače da pitam, ovaj novi update za kameru nije dostupan za m7? Sve apdejte za sistemske app je dobijao a sad za kameru nema.

Furam Xperia J :)
Valjda ce biti nesto ove nedelje ali nisam neki optimista

Sad ti ostaje da čekaš da ti pocrveni kamera dok je još u garanciji.

Da li neko zna, sta oni rade sa npr nekim tel kad ga odneses tamo, npr nece da se upali.. Ne otvaraju ga uopste, samo daju drugi, posto sad gledam telefon i ne bi rekao da ukoliko ga otvore i poprave nesto, mogu uopste posle da ga sklope.. Malo mi to nelogicno, sad uzmes telefon potopis u vodu, on naravno crkne, ti ga lepo i fino osusis i odneses na reklamaciju.. I eto drugi fon stize.. Msm malo mi je ono..

Poslednja izmena:
Jeste. Tačno tako rade. Odmag ti daju drugi.

Šalju ga u fabriku u poljskoj na servis i tamo ga otvaraju i sastavljaju.

Voleo bih da sam blizu da im sve po spisku u tvoje ime. :D

Posle tri dana,ovog falicnog:
1. Vibracija uzas
2. Power dugme uvuceno,tesko se stiska
3. Led dioda u blicu pomerena na dole
4. Slike su plavicaste
5. Mislim da baterija za nekih 20% krace drzi.

Telefon je otvaran,zato i sve ovo zeznuto. Vide se tragovi livenja plastike kad je sklapan ponovo. Tako da KOSKA zesca.

Sad direkt u begram, i ne pomerati se odande dok ne ispune svoju "garanciju"

Sad možeš da se želiš HTC-u, slikaš nedostatke itd.

Hoće li uspeti nešto da urade? Šta su u čudu kad begram to radi odavno

U servisu u Zagrebu,maticnom za ovaj deo Evrope bih dobio drugi telefon istog trenutka ali ovde ne znam sta ce biti. To mi ostaje kao poslednja opcija

Umesto ljubicastih fleka samo u nocnim uslovima,dobio sam plave-zelene slike u svim uslovima

uploadfromtaptalk1431249965694.jpg

Samo inspekcija ili tužba.. Mislim da tebi nista drugo nije ostalo..

To sa zeleno plavim slikama je bilo karakteristicno za HTC M8, bilo je nekih fixeva, ali ne secam se tacno.

Ma ovo je poluproizvod,toliko nedostataka za premium uredjaj su nedopustivi. Pokusacu jos jednom na ljudski nacin da dobijem ispravan uredjaj.

To sa zeleno plavim slikama je bilo karakteristicno za HTC M8, bilo je nekih fixeva, ali ne secam se tacno.

bilo je i za m7, to je simptomaticno za m7 kojem je mijenjan senzor, ali nije zamijenjen fajl za kalibraciju. Na XDA je bio neki fix, al treba root i sve to...

Odneo sam danas tarabu na reklamaciju, rekla mi devojka da se ona nada da ce se sve to resiti za nekih 15 dana.. Kao da ih zovem slobodno da vidim dokle se stiglo (ocu boli me cosak), ali mislim da mi jedno mesec dana ne gine..

Fala, fala.. Sta je s tobom? Jesi uspeo nesto kod HTC Srbija da uradis?

Evo sta kazu na statusu.. Sta bi ovo trebalo da znaci dole, googlajuci nasao sam da ustvari ta jedinica drugi M7 telefon pod tom oznakom

Screenshot (23).png

Poslednja izmena:
Vrh Dno