Šta je novo?

HTC One

Meni zao sto dual sim kod nas gotovo ne postoji...

Ma baterija je manje vise ista kao na svim androidima, ovako meni drzi svaki dan
374229926601da9bf931da64cf91b5e4.jpg

Pa fora je da izdrži ceo dan bez dopunjavanja, a ti si svoj dopunjavao. Jasno je da One-u baterija nija jača strana. Zato sam i hteo da ga rutujem, nabacim neki rom, kernel, vidim da promenim nešto i prilagodim malo ali je preveliko mučenje sa s-off, hboot, bootloaderom...

Poslednja izmena:
Sedneš jednom odvojiš pola sata i posle kad odradiš glavno radiš ostalo vrlo lako i brzo.

Kolko sam ukapirao samo onaj Firewater funkcionise za totalno stock zakljucane modele sa temp-root, ali je samo za M7 sa 4.3 a ja imam 4.4.3.

kako si nabacio 4.4.3? ja ga jos uvek nemam u ponudi preko update-a

OTA, krajem avgusta je još izašao, ne znam kako ga do sad nisi dobio.

Pozdrav,
novi sam na ovom forumu i ne zamerite ako ne ispostujem neka pravila.
Moze li neko od vas da mi da savet koji servis vrsi opravku HTC One telefona jer mi je potrebna zamena donjeg zvucnika (cuje se pucketanje prilikom pustanja videa, muzike i ostale multimedije)
Ja sam inace iz unutrasnjosti i sve mi se svelo na klasicno guglanje i potragu za servisima.
Unapred zahvalan

Ovlašćeni servis za HTC u Srbiji je Begram. Ako ti je u garantnom roku, njima šalji telefon. U drugim servisima, popravka će biti teška, jer nema delova i zato što mogu ostati tragovi prilikom otvaranja.

Telefon je kupljen van i bez garancije, bas iritantno zvuci kad se pusti nesto.
Da li ce prihvatiti oni popravku

Kontaktiraj ih pa vidi da li će ti servisirati i po kojoj ceni.

Pozdrav,
novi sam na ovom forumu i ne zamerite ako ne ispostujem neka pravila.
Moze li neko od vas da mi da savet koji servis vrsi opravku HTC One telefona jer mi je potrebna zamena donjeg zvucnika (cuje se pucketanje prilikom pustanja videa, muzike i ostale multimedije)
Ja sam inace iz unutrasnjosti i sve mi se svelo na klasicno guglanje i potragu za servisima.
Unapred zahvalan
Gornji radi normalno, a donji pucketa cim treba neki zvuk da pusti? Cak i nakon zaustavljanja npr. muzike, cuje se jos koju sekundu, pa tek onda prestane?

Ne ne odmah po pustanju cuje se pucketanje i krcanje cak i po zaustavljanju pa ponovnom pustanju.Gornji radi normalno

Posto sam ja imao slican problem, ali samo je pucketao, nije nista krcalo. Begram mislim da ne rastavlja ove telefone. Moj je stajao kod njih 20+ dana, i na kraju su samo izdali nalog za zamenu telefona, koji nisam mogao da primenim u telenoru, jer nisam ja vlasnik racuna. No, nebitno.
Vise od 5 meseci mi pucketalo, i pre neki dan sam skinuo poklopac donjeg zvucnika, malo procackao i proradilo. Nisam mogao da verujm. Neki kontakt je bio, desi se opet ponekad da pucketa, npr. kad gurnem usb kabl u njega.. valjda se pomeri nesto. Ali odmah resim pritiskanjem odredjenog dela kod zvucnika.
Ono sto mozes da probas je da malo jace pritisnes tu negde kod usb porta. Dakle pusti muziku, i stegni sa dva prsta, tu gde su rupice zvucnika. Ispod home buttona. Ako nece, probaj da gurnes usb kabl, pa ga polako promrdaj. Moze biti da je i kod tebe kontakt neki.

Nemam pojma znam da je problem oko otvaranja, samo mi reci kako si skinuo poklopac sa zvucnika?? Begram kao opciju ostavljam za kraj ako bas nista ne uspem

Donji samo lepak drzi. Prvo mora dobro da se zagreje, da se lepak opusti, pa posle necim skines. Zastiti ekran dok zagrevas metal. Moram da napomenem, da nije proslo bez ostecenja, ali nesto jako sitno. Ako imas sivi, mozda i nece da se vidi ako malo ogrebes.
3d4923fd356b4292036c954e2064bb7c.jpg

Rutnuo sam fonče odavno, instalirao elementalx kernel i jako sam zadovoljan fonom. Sa iphone 5 sam prešao na one inače. Ne može android još ios-u da parira u stabilnosti i radu kao i ostalim stvarčicama, ali da ne dužim o tome.

Zanima me sledeće; može brzo objašnjenje za EXPOSED instalaciju? Ako nije nešto komplikovano u smislu da mi treba računar jer nisam pri istom i neću biti par dana. Imam instaliran app u kojem postoji gomila podešavanja ali mi treba framework. Je l' mogu to direktno sa fona da skinem/flešnem ili jok?

Poslednja izmena:
Treba da pazarim m7 pa me interesuje da li postoji rešenje za one ljubičaste fotografije?
Mnogo strana ima za čitanje tako da se unapred izvinjavam ako je vec pisano o tome

Pa ima na XDA par tema o tome ali rešenja funkcionišu od čoveka do čoveka, nema sigurnog. Najbolje da uzmeš telefon sa što dužom garancijom pa ako ti se zalomi neki kome slike kasnije postaju ljubičaste odeš i zameniš telefon. Verovatno nema druge.

Poslednja izmena:
Ni sest meseci nije proslo htc one ponovo u servisu. Problem opet kamera.

ljubicasta opet?

Da. Opet ljubicasta. Ht35 pa zamenjen za ht37. Mislim da je bilo u aprilu ove godine. Cim se malo zagreje odmah ljubicaste slike.

Ma kamera mu je krsh nevidjeni.. dok je bio nov, odlicno je radio.. secam se da sam snimao "Wall" koncert i nije bio roze kamere. Danas nista ne mogu da uslikam ako nema dovoljno svetla. Begram je ********* od servisa, tako da.. nikad vise HTC.

Moj je bio bas iz te problematicne prve serije i nije imao problem roze kamere pri losem osvetljenju.

Vrh Dno