Šta je novo?

HTC One

Pa tek sad je najavljen Android L i ti već pišeš o update-u? Budi malo realan, ta lista je je čisto onako napisana. I neboj se dobiće i S4 update.
A ***, malo sam požurio. Al svejedno svaka čast HTC-u na tome koliko je brzo i koliko je apdejta do sada dobio m7.

moj je bio kod njih oko 25 dana, da bi mi na kraju izdali neki "nalog za zamenu" gde piše da je telefon nepopravljiv i da mi se odobrava zamena, tj. ništa nisu uradili za sve to vreme, to su mogli za jedan dan da odrade. Bukvalno je stajao na polici 25 dana.
I sad sa tim nalogom treba da idem tamo gde sam uzeo telefon (telenor), pa će oni da zamene.

ja koliko znam, u Begramu ti daju drugi telefon umesto tog koji ne mogu da poprave.
iz mog iskustva, DOBRO DOBRO DOBRO pogledaj aparat koji dobijas, jer daju koriscene telefone koje su prethodno porpavili.
HTC One koji sam ja dobio je bio malo izgreban i imao par masnih mrlja oko sociva kamere. kad sam im se zalio i poslao slike o ostecenjima, rekli su mi da je to minorna stvar i da ne podlese novom zamenjivanju telefona.

sto se tice price da se dobija NOV telefon umesto nepopravljivog je laz! u HTC knjizici se u nekom dodadtnom aneksu reklamacionog lista pozivaju na to da daju ispravan teelfon a ne NOV. imam i zvanicno objasnjenje od Begrama povodom tog pitanja..

ja koliko znam, u Begramu ti daju drugi telefon umesto tog koji ne mogu da poprave.
iz mog iskustva, DOBRO DOBRO DOBRO pogledaj aparat koji dobijas, jer daju koriscene telefone koje su prethodno porpavili.

sto se tice price da se dobija NOV telefon umesto nepopravljivog je laz! u HTC knjizici se u nekom dodadtnom aneksu reklamacionog lista pozivaju na to da daju ispravan teelfon a ne NOV. imam i zvanicno objasnjenje od Begrama povodom tog pitanja..

Zamenski aparat koji sam ja dobio je bio ili potpuno nov, ili kompletno refurbished. Dakle nije imao bilo kakvih tragova koriscenja, tako da se opet vracamo na faktor srece..kako ti zapadne, nazalost..

moj je bio kod njih oko 25 dana, da bi mi na kraju izdali neki "nalog za zamenu" gde piše da je telefon nepopravljiv i da mi se odobrava zamena, tj. ništa nisu uradili za sve to vreme, to su mogli za jedan dan da odrade. Bukvalno je stajao na polici 25 dana.
I sad sa tim nalogom treba da idem tamo gde sam uzeo telefon (telenor), pa će oni da zamene.
Meni je druze bio 3x kod njih, svaki put vise od 3 nedelje, a poslednji put 44 dana, da bi mi posle 3 meseca akanja dali "dozvolu" za zamenu. Tu firmu treba zatvoriti sto pre

jel ima ikakve sanse da se telefon vrati back to stock kada ga otkljucam i modujem ili ne? :)

Izašao je novi Firmware za m7. Osećam da je malo bolja baterija.

Oficijalni je Begram ali su katastrofa.
Je l' imas garanciju, mislim, je l' si uzeo u poslovnicama?

Garancija istekla prije par dana ali svejedno telefon mi je ispao iz dzepa .DA li je neko radio zamjenu ekrana i po kojoj cijeni

to tesko da ce moci, AFAIK, jer se tel ne otvara ni u nasim ovlastenim servisima... sem za Poljsku da se salje...

inace, sad odradih s-off + novi fiwmware po Vomerovom vodicu sa XDA, da vidimo hoce li biti ikakve razlike ili barem baterija trajati iole duze... :-/

Poslednja izmena:
Garancija istekla prije par dana ali svejedno telefon mi je ispao iz dzepa .DA li je neko radio zamjenu ekrana i po kojoj cijeni

Ja mislim da ti mozes da se oprostis od ekrana.
Nikom nisu menjali ekran, svima su davali nove telefone, kako kazu mnogo je tesko da se promeni ekran.

procedura je sledeca. odneses u Begram i nakon dan-dva ti kazu da je ostecenje mehanickim putem i da u tom slucaju ne vazi garancija. cena zamene ekrana kosta xxx din, ali ti oni ustvari ne menjaju ekran vec dobijes nov (reparirani) telefon.

e sad... posto imam iskustvo sa time, meni su hteli da naplate i ekran i nesto iza kucista i to sve bi kostalo 45000, sto u ludilu nisam hteo da platim. odneo sam taj isti telefon u zagreb (igrom slucaja sam isao tamo) i u Agramu (hrvatski begram) su mi isto to uradili za xxx kuna tj 20000 din sa pdv u nasim parama. i naravno garancija i dalje vazi jer sam platio servisnu uslugu. htc garancija vazi u svakom htc ovlascenom servisu.

i jos jedna stvar. kad sam dobio racun od Agrama sa opisom sta je sve uradjeno, zalio sam se htc direkciji da je begram hteo da me pokrade i prevari. trazili su mi sve prepiske mailovima, sve njihove izvestaje i predlog nbegramovog servisera koji je napisao da je poterbno to sve uraditi (nepotrebno) i jos da prilozim kompletnu dokumentaciju od Agrama. kad sam sve to pripremio, onda je neko intervenisao i nisam poslao svu dokumentaciju u htc.

Ja mislim da ti mozes da se oprostis od ekrana.
Nikom nisu menjali ekran, svima su davali nove telefone, kako kazu mnogo je tesko da se promeni ekran.

na htc one se menja ekran sa spec vakumskim aparatom koji begram nema. on takve aparate salje negde a daje zamenske. provereno!

da, "neko intervenisao"... kraj price ko da gledam opet LOST :d

Ja sam bas pre dva dana zamenio displej. Posto niko od servisera nije imao staklo, narucio sam ovo http://www.ebay.com/itm/261397733062. Stiglo za 15-ak dana (prosao bez PDV-a). Pozvao par servisa, odneo u jedan koji sam procenio kao pouzdan. Inace trazili su mi od 10 do 30 eura za "ruke". Generalno moguce je da ce se videti mali trag od otvaranja ali ja ne pazim na telefone (ne nosim maskice a nikada nisam prodao telefon obicno ga poklonim nekome), tako da mi svakako nije smetalo da se vidi mali trag ali na kraju je operacija uspela bez vidljivih tragova zamene. Telefon je bio pod garancijom ali zvanicni servis mi je rekao da oni to salju u inostranstvo i da je minimum cekanja 30 dana a iskreno nisu mi delovali ubedljivo.

Poslednja izmena:
U kom servisu su tako dobro zamenili?

Moguce da je protiv pravila foruma da reklamiram, koga interesuje moze na pm.
Mada se ogradjujem posto nisam merodavan, vidim da ovde ljudi gledaju telefone pod lupom :)
Ja sam samo u zadnjih godinu i po dana unistio kompletnu zadnju masku na S3, spala mi farba i otislo power dugme na crnom iphone 5, otkinuo dugmice na BlackBerry Porsche Design P'9981, prestao da radi Blacbarry 9900, otpalo mi slovo H sa HTC logoa, izlizalo mi se nazad natpis beatsaudio i polomio ekran na HTC One...
Deluje mi da je sve na mestu ali ne znam stvarno kako je bilo pre toga, ja licno ne vidim trag od otvaranja a telefon radi kao i pre pucanja stakla. Meni dovoljno.

Pa ti si talenat za uništavanje. :D

Pukao bi i taj kod tebe :D

Nikako. Al ja msm da kad je prekriven senzor, tj kada ti je fon na uvetu neće da vibrira.

Nazad
Vrh Dno