Šta je novo?

HTC One

Je*ete vi mene :D Dajte ljudi ozbiljno vas pitam :)

Pimp my phone? Nemoj da gubiš vreme i novac na te stvari. Graviran ili ne telefon gubi vrednost svakog dana.

Nije to zbog para. Nego jednostavno mi se to svidja a i ubikatno ce biti.

pa kad volis "ubikatne" stvari, uradi to, nema potrebe nas ostale da gnjavis na ovom topiku evo 2 stranice, niko ovdje to nije radio, da zna rezultate...

srednjeskolci... :S:

Ali ti si ovde jedini koji evo vec stranicu pise glupe postove koji nemaju veze ni sa temom ni sa pitanjem.
Zato sam pitao Dandy-a npr, koji zna sta moze da nasteti telefonu.

***, stvarno ne znam nikoga ko je radio to graviranje na M7 :), al' kapiram da ne bi trebalo da mu škodi.

Pa sta je bre ovo ljudi i dalje nema apdejta za nas?

vidis da je graviranje prioritet :d
nego sta, ljudima je stigao apdejt, krenuli da ga skidaju, blokirao na 1MB, i onda ga vise nije bilo? Hmmmm... Na ARHD topiku rekoshe da je i u Hrvatsku stigao...

Mozda pustaju u grupama. Da ne zakuca server opet.
I joriq oladi malo samnom.

Ljudi sta bi sa regularnim updateom? Kod mene jos nista.

Ni kod mene...čekamo...

Da li je M7 dobio dt2w sa novim Sense-om?

Poslednja izmena:
Nažalost nije.
Iskreno, ne znam zašto ga nisu ubacili. Navodno ima veze sa senzorima koje M8 ima, a M7 nema? Nije mi baš jasno... moraću da se raspitam.

Drug je juce uzeo telefon, ali ima jedan problem. Kada ga zovem uopste ga ne cujem. Kad prebaci na spikerfon tokom istog razgovora onda se perfektno cuje.

Zna li neko kako rijesiti ovaj problem? On je u tripu da nesto nije u redu sa telefonom :-devil-:

Zato sto nisu zeleli da ima. Jasno kao dan.

Kao future za nov model.

Drug je juce uzeo telefon, ali ima jedan problem. Kada ga zovem uopste ga ne cujem. Kad prebaci na spikerfon tokom istog razgovora onda se perfektno cuje.

Zna li neko kako rijesiti ovaj problem? On je u tripu da nesto nije u redu sa telefonom :-devil-:
BUMP

Hitno potrebna pomoc!

Mikrofon riknuo?

Сумњам. На спикеру му ради добро.
Ја бих ту звекнуо један factory reset.

Pa kakve veze ima spikerfon sa mikrofonom?
Bilo bi dobro da grešim, ali tako je bilo i sa mojim telefonom, pa je menjan mikrofon, a spiker radio i kod mene.

Izgleda da ce telefon ici na servis :smoke:

Primarno odusevljenje kvalitetom izrade je splasnulo brzinom svjetlosti nakon otkrica da se telefonom ne moze obaviti osnovna funkcija - pozivanje :D

Nazad
Vrh Dno