Šta je novo?

HTC One

Ceo dan mi je izbcivao da ima update ali je felerican, danas nista.

Imaju problema sa serverima,bilo je zvanicno obavestenje. Bice cim rese to

a za nas ostale, izasao ARHD 71.1 prije nekoliko minuta, upravo se prebacuje na tel B-)

Ja sam flash-ovao ARHD 71.0. Radi super i svidja mi se Sense 6. Bas su napredovali.
Sense ubedljivo najbolji UI sto se tice androida :D

Kako mogu da stavim neku drugu ikonicu za bateriju osim onih u toolbox-u? Trenutno mi je samo procenat baterije, al' hocu nesto drugacije.

Mislim da kroz Xposed i njegove module možeš svašta da radiš sa UI telefona.

Bolje ti je da uzmes iz oglasa nego iz radnje. Dobijes full garanciju (iako je i ona sviranje q) i proci ces jeftinije.

Zavisi od cene. Ako nije osetno jeftiniji bolje da uzmes ovde.
Ima previse problema sa ovim modelom da bi uzimao bez garancije.

Ide otac u Italiju,pa hoće tamo. (50-50 da uzimam)

Nema nijednog racionalnog razloga za kupovinu ovog telefona tamo :) a garancija ti moze dobro doci, pogotovop imajuci u vidu da postoje falicni senzori kamere.

Ajd mala pomoc interesuje me ovaj telefon
Na sta da obratim paznju zelim uzeti polovan
Da li je istina sa problematicnom kamerom navodno da telefoni koji su napravljeni posle septembra tj. koji imaju oznaku HT39 nemaju problem a ovi ranije napravljeni imaju
Dajte jos neki savet
Ovaj telefon je star 14 meseci
Moze savet na PM da ne davim temu

Poslednja izmena:
Pa u sustini samo kameru. Uzmes telefon, upalis kameru, prekrijes prstom socivo kamere i ako je ekran ljubicast ili crven - vratis telefon nazad.

:D ***. Imam htc one s sad sam probao sa ovim telefonom taj test kada se okrene kamera prema svetlu i stavi prst ekran je crven kada je kamera okrenuta prema necem tamnom i stavi prst ekran je crn . Ali u stvari treba da bude kakav ...? Crn
Telefon bih uzeo na nevidjeno tako da ne mogu da proverim

Poslednja izmena:
crven je od krvi u prstu, geeez :d

Kada je mrak slika pocrveni. Stavi ceo dlan ili ga stavi na majicu i sacekaj nekoliko sekundi.

Ajd mala pomoc interesuje me ovaj telefon
Na sta da obratim paznju zelim uzeti polovan
Da li je istina sa problematicnom kamerom navodno da telefoni koji su napravljeni posle septembra tj. koji imaju oznaku HT39 nemaju problem a ovi ranije napravljeni imaju
Dajte jos neki savet
Ovaj telefon je star 14 meseci
Moze savet na PM da ne davim temu

Mnogo je 14 meseci, baterija je sigurno oslabila. Jedino ako je mnogo dobra cena.

Meni jos nema update?

Vrh Dno