Šta je novo?

HTC One

da ne ponavljamo pricu, sve zavisi kako ko koristi tel. Sve ljude koje ja znam sa sgs2 ga koriste skoro kao dumbphone, i traje im bat 2 dana. Ja isto tako redovno znam da ubijem bateriju na One prije veceri, jer mi skoro svaki dan pocinje sa citanjem theverge, bencha, vijesti.me i jos par sajtova, to je automatski 1.5 do 2h screen on time i prije nego sto ustanem iz kreveta :d
Al sam zato danas imao dosta posla, i baterija je sad na 68% (ne pamtim da je ikad bilo tako uvece), uz 50min screen on.

Slicna nam je upotreba samo sto ti ujutru, a ja uvece zajasem na telefon :d nekako kafica + desktop mi je bolje ujutru nego da ckiljim na 4" :)

Naravno da ja mislim na nas malo jace juzere koji koriste smartphone kako se koristi, a ne sa stekanjem i gasenjem neta itd :) o ovima sto traje 2 dana S2 ili Note 5-6 dana, ne vredi pricati.

Slicna nam je upotreba samo sto ti ujutru, a ja uvece zajasem na telefon :d nekako kafica + desktop mi je bolje ujutru nego da ckiljim na 4" :)

Naravno da ja mislim na nas malo jace juzere koji koriste smartphone kako se koristi, a ne sa stekanjem i gasenjem neta itd :) o ovima sto traje 2 dana S2 ili Note 5-6 dana, ne vredi pricati.
ne pijem kafu, a gusht mi je iz kreveta da citkam novosti cim se probudim, ne kasnije :d

Pa i ja ujutru prelistam sve drustvene mreze(fb,tw,instagram), onda benchmark(kao sada), mondo, blic, youtube, neka poruka i tako. Ali za to vreme mi je na punjacu, da ne trosim dzabe bateriju dok jos nisam ni ustao :-D

Onda, vidim da si mislis na mene sto gasim net, to radim iz razloga jer sam postpaid a imam samo 1gb u toku meseca free. Ali zato u skoli skoro uvek drzim ukljucen hotspot, jer drug nema neta pa od mene uzima.

I da, da napomenem, putovao sam skoro u NS, i koristio sam GPS i mape(i net uz to), da bi se snasao gde da izadjem, kako da stignem do brata itd, i svukao mi je 45% baterije za 2h puta. Jos kad sam dosao tamo brat je odmah naskocio da vidi fon(da dr*a fon), i baterija je otisla na 30%. I morao sam da ga punim oko 14h o5.

Poslednja izmena:
Ja uvek drzim ukljucen 3g, wifi i gps i barerija mi izdri do uvece.. pred spavanje je oko 30%. iGo ume da potrosi bateriju dok su google mape dosta stedljivije.

Ja uvek drzim ukljucen 3g, wifi i gps i barerija mi izdri do uvece.. pred spavanje je oko 30%. iGo ume da potrosi bateriju dok su google mape dosta stedljivije.

Jesu stedljivije bez GPS-a. 3g i mene mrzi da gasim i uvek mi je ukljucen, ali ne hvata stalno 3g mrezu jer Valjevo nije bas celo pokriveno(zivim na periferiji grada).

Koliko sve ocigledniji skoriji bankrot HTC-a moze da pogodi i ovako ne sjajnu update-politiku kompanije?

Videh malopre vest da su na najnizoj tacki profita i vrednosti akcija u poslednjih zilion godina, i sve podseca na sudbinu BlackBerry-a...

Koliko sve ocigledniji skoriji bankrot HTC-a moze da pogodi i ovako ne sjajnu update-politiku kompanije?

Verovatno u velikoj meri. Daj bože da se dokopamo KitKat-a, mada iskreno sve više sumnjam u to. Da bar izbace novi telefon sa 4.4, pa da se nađe neki port na xda, u protivnom 4.3 i Sense 5.5 je domet. Ne znam da li je dobar trenutak za kupovinu ovog telefona

Daleko je još uvek HTC od bankrota. Do sada ni jednom nije bio u gubitku, već se samo smanjivao profit, kako je padalo tržišno učešće. Sada je još dobio i finansijsku injekciju prodajom udela u Beats-u.
One-u svakako sleduje minimalno barem još jedan veći update.

Btw, upravo se igram sa 4.3 test ROM-om za Evropsko tržište :)
Očekujem da će od sutra/prekosutra već biti finaliziran za slanje operaterima na sertifikaciju.

Daleko je još uvek HTC od bankrota. Do sada ni jednom nije bio u gubitku, već se samo smanjivao profit, kako je padalo tržišno učešće. Sada je još dobio i finansijsku injekciju prodajom udela u Beats-u.

Očekujem da će od sutra/prekosutra već biti finaliziran za slanje operaterima na sertifikaciju.

Znaci li to da ce mo dobiti KitKat? :-D

Koliko ja znam, to je plan :)

pricaj, sta je novo u EU romu :)

Korektno. To su 3 apdejta ukupno - na 4.2.2, 4.3 i 4.4 sto je i za Samsung kul, a ne za HTC. :)

S tim sto je htc izbacio uredjaj sa 4.1.2 a samsung sa 4.2.2,tako da su to dva veca apdejta za htc,sto je po meni malo.

Mislim da bi za HTC bio dobar potez da puste KitKat i za HOX. Uz ovu trenutnu brzinu kojom One dobija apdejtove, smatram da bi u velikoj meri otklonili svoj negativan imidž po pitanju apdejtova. Naravno, ako prežive do tad :d

Evo danas i juce sam izdrzao bez punjenja baterije sa umerenim koriscenjem, znaci sad imam 25% a trajanje baterije je 1dan 9sati. A igrao sam i igrice.

Uvek može da postigne 15h i 4h screen on, uz razgovor 20-30min. Ništa ne gasim.

To nije lose onda, otprilike kao i Nexus s tim sto One ima veci ekran i rez i jaci hw....

Ekran je iste velicine a i hw je skoro indentican,jedino je rez veca ali i baterija pa samim tim je i autonomija slicna.

Koliko ja znam, One ima bolju autonomiju od N4

Poslednja izmena:
Za 24h 5h ekrana se izvlaci na nexusu.
Manje vise je isto,to sam mislio.

Izvlace ljudi toliko i na stock od kad je 4.3 izasao.
Ja sam na cataclysm romu i hells kernelu,kacio sam u temi trajanje baterije.
Nego da ne offujemo vise:)

Koliko vam zauzima google chrome posle ovog apdejta?

Vrh Dno