Šta je novo?

HTC One

Samo poneki gap na po nekom modelu, inace po meni perfekcija. Sve ima sto ja trazim da ima. A i blinkfeed koristim dosta, a u sense room-u stvarno je sve uradjeno extra, znaci sta god pomislim da treba da bude tu i da mi treba ima. Kad sam istrazivsao sense sve vise i vise mi se dopadao. Baterija odlicna kao sto nam je poznato, signal moze i bolji ali se ne zalim.
Sada npr ne bih prihvatio da menjam sense, toliko je do jaja da neman reci. Neko je jednom rekao da lo jednom proba sense tesko da hoce da ga se odrekne :-D Sad shvatam i zasto :-D

Poslednja izmena:
kada bi sada imao slobodnog vremena da ganjam mobove i oglase,mozda bi kupio htc one na par meseci :D cisto da ga probam(dok ne izadje n5 i padne na razumnu cenu) sama pomisao da je telefon od aluminijuma mi je dovoljna :D izlozih se posle odgledanog klipa koga je vojkan okacio..

Poslednja izmena:
Meni je blinkfeed dno dna, pre svega zato što ne mogu da ga uklonim i da ga pokrecem po potrebi. Ne volim kada proizvođač forsira način upotrebe uređaja, a to Htc upravo radi sa blinkfeedom.

Meni je blinkfeed dno dna, pre svega zato što ne mogu da ga uklonim i da ga pokrecem po potrebi. Ne volim kada proizvođač forsira način upotrebe uređaja, a to Htc upravo radi sa blinkfeedom.

Meni je do jaja, samo mi fali da npr stave da mogu da stavim u njega blic, mondo ili slicno. Ostalo je do jaja, a i to ce valjda uskoro ispraviti.

Ja jos uvek nemam update..

Roooooling out... = Ne znaci da imas odmah update. Docice u narednim danima, mozda satima, nikad se ne zna.

A jedno pitanje, jel istina da ce biti update 4.4(KitKat) i ujedno Sense 5.5 ?

sense 5.5 treba već sa 4.3 da dobiju ne-amerikanci... a i 4.4 bi morao da dobije

Da li je zaključan One iz Telenora?

Red bi bio da se uvede Thanks button, na osnovu toga da se kreira rejting clanova. Malo je offtopic :)

amp i preset ekvilajzera su i sami mogli da razviju na svojim telefonima ali ce ih fensi logo i brend izgleda ocerupati..

u kojim drzavama je pushten apdejt do sad? Jel stigao do Evrope?

Ne očekujte ga baš toliko brzo. Nije još uvek ni otišao na sertifikaciju kod naših operatera.

Day photos - nebitno. :D

Mada, ovo za Home im je dobar potez.

U vesti koju je Vojkan okacio se pominje mapiranje Home dugmeta.

I dalje ne vidim da ista pise za home sto nije bilo i u ovom update-u(4.2.2).

Da, to je bilo u update za 4.2.2, to i procetni za bateriju da se vide.

Za home imas da stavis to a imas dug pritisak za menu a pritisak i na gore za google now.

Da, to za Home je ubačeno u 4.2.2 update-u.

Zasto ja nisam dobio update za fejs? :-( :-D :-D

btw, ja vise i ne mogu da nadjem FB na Play Store... Apdejt se pojavljuje in-app, i verzija je 3.6.1. Na Aptoide je 3.7 odavno (imam je na drugom telefonu)... Hmmmm... Da nije 3.7 neka beta?

Meni je 3.6.1 . A na benchmark sajtu pise novi apdejt na 3.7. Vidim svi pisu komentate na GP-u. Al meni apdejta nema.

Vrh Dno