Šta je novo?

HTC One

ne mora da znaci, ja da znam za One X nikad nije odradjen s-off

Ahaaaa... Ja sam se istripovao nesto. Citam, covek kaze locked, a nekako sam izgubio kontekst Meex-ove recenice i zato gledam ti kazes pisace relocked. Sad je jasno.

Inace sto ovako sporo ide taj progres? Dugo se cekalo na stari hboot, a sad opet nema za novi?

Zajednica slaba ili nema kvalitetnih developera?

Kada ces ti vise kupiti neki telefon, da ne vodis tudju brigu :D

Zajednica slaba? Nema kvalitetnih developera? Jel si ti ozbiljan ili ti je udobno u toj ulozi trola?\

Nema JB za 6.1.3 ios ni za ios 7? Zajednica slaba i nema kvalitetnih developera?

Poslednja izmena:
Pet sati screen on, sa maltretiranjem danas ... ja zadovoljan :) Jest' da nisam imao vise od 10min razgovora preko mreze, ali sam imao jedno 40ak min preko vibera.
Ostalo koriscenje je bilo browse, mail, skype, viber, whatsapp, gomila instaliranja i brisanja programa (bilo mi je ultra dosadno danas :) ) i pojma nemam jos sta. Igre ne pikam, a verujem da bi onda rezultat bio drast'cno drugaciji.

ciYSdpG.png

Poslednja izmena:
^ odličan rezultat. Daj neke detalje: ROM (vidim da je custom), Kernel, brightness. Da li koristiš greenify i koje aplikacije su u hibernaciji?

Rom je ARHD HD 21.0. Kernel je stock. Brightness automatic. Greenify ne koristim

Ali ja necu neke druge romove, samo hocu isto sve, ali da iskljucim svetlo za back i home, nista drugo necu da diram.

Gde ti probija svetlo?
Ako je kroz onaj "gap" uvek mozes da probas da zagrejes fenom onaj metal sa rupicama za zvucnik pa da ga odlepis i onda resis problem nekako (popunis rupu, ili iseces led, ili zalepis izolir traku preko njih)... Naravno, salim se :)

Btw, meni htc svako vece pakuje backup aplikacija na dropbox, verovatno su to app data, pa ako i uradis root (u teoriji) ne bi trebao nista da izgubis ako su podesio da radi backup.

Poslednja izmena:
Rom je ARHD HD 21.0. Kernel je stock. Brightness automatic. Greenify ne koristim

Impresivno. Probao sam ARHD na 4.2.2 i nisam bio preterano zadovoljan, pa sam prešao na Insert Coin. Realno nema šanse da postignem 6 sati screen on.

Hahaha, tačno. Nisam obratio pažnju. Sve je okej, i meni otprilike toliko traje baterija

Prilozi

• Screenshot_2013-09-17-19-14-56.png
    Screenshot_2013-09-17-19-14-56.png
    414.2 KB · Pregleda: 214
Gde ti probija svetlo?
Ako je kroz onaj "gap" uvek mozes da probas da zagrejes fenom onaj metal sa rupicama za zvucnik pa da ga odlepis i onda resis problem nekako (popunis rupu, ili iseces led, ili zalepis izolir traku preko njih)... Naravno, salim se :)

Btw, meni htc svako vece pakuje backup aplikacija na dropbox, verovatno su to app data, pa ako i uradis root (u teoriji) ne bi trebao nista da izgubis ako su podesio da radi backup.

Ne tu, nego na crnoj plastici pored home dugmeta, odmah pored ivice fona.

Desno od home dugmeta?
Za mesec dana ce se taj deo popuniti prasinom, pa se nece videti :)

Tako će ti biti sve dok ne root-uješ telefon i ne središ te dugmiće :p

Tako će ti biti sve dok ne root-uješ telefon i ne središ te dugmiće :p

Na kraju cu se iznervirati i root-ovati :D

Samo moram da se informisem, da mi ostane isti sistem kao sada, samo da bude root-ovan, i da mogu da ga vratim u slucaju da moram da koristim garanciju.

@the punisher: a sto ne probas da ga zamenis? Ljudi su se zalili i menjali telefone za mnogo banalnije stvari (a i lakse ce uzeti taj fon od tebe sad dok mu nista ne fali jer ce lakse moci da ga uvale nekom drugom).

Ja sam zagledao moj HTC One u mrklom mraku i nema nigde nikakav leak. Probaj da zamenis.

Ma mogu sigurno da zamenim, ali moram da idem u bg, dam fon, cekam, pa opet idem u bg. To mi se nikako ne isplati :D

Pa trazi da ti ga zamene, nema sta onda da cekas (nema ni kod mene tog problema).

Da se i ja uključim u temu sa jednim pitanjem oko kamere, možda neko bude znao kako da rešim problem.
Stvar je u trajanju video klipa, naime prilikom snimanja svaki video mi je ograničen na factory limit od 4 gb što je otprilike dužina od pola sata za 1080p video. Nemam novaca za ono što mi treba (http://www.goproshop.rs/gopro-kamere/hero3-black-edition) pa ko velim da iskoristim što imam... :D
Da li znate može li da se poveća dužina trajanja video snimka bez smanjenja na 720p rezoluciju i na koji način? Ili eventualno bi mi pomogla aplikacija koja bi automatski pokretala snimanje novog video klipa od 4 gb čim prethodni video dosegne size limit.

Poslednja izmena:
Da li je neko imao stuck pixele na tel. U pocetku sam mislio da su dead , medjutim vidim da se dead uvek vide, a stuck u zavisnosti od podloge i svetla. Pojavljuju mi se dva na beloj podlozi i jedan na crnoj. Cak se i ne vide dok se ne zagledas , ali samo saznanje da su tu me nervira. Da li je neko imao iskustva sa garancijama u ovakvim situacijama kod nas?

Da li je neko imao stuck pixele na tel. U pocetku sam mislio da su dead , medjutim vidim da se dead uvek vide, a stuck u zavisnosti od podloge i svetla. Pojavljuju mi se dva na beloj podlozi i jedan na crnoj. Cak se i ne vide dok se ne zagledas , ali samo saznanje da su tu me nervira. Da li je neko imao iskustva sa garancijama u ovakvim situacijama kod nas?

Ja ih ne vidim i, da budem iskren, neću ni da ih tražim :D

Ja sam jednom mislio da imam jedan, al slikao i uvvelicao kad ono tu opet i na sred ekrana i onda sam shvatio da je do pozadine xD

Je l' postoji neki ljudski stock ROM bez blink feeda?
I još jedno pitanje. Pošto je prošlo bar nekih pola godine od izlaska ovog fona i isto toliko od kupovine istih od strane korisnika foruma, kako vam se čini ovaj fon?Gledajući sveobuhvatno. Vredi li dati toliki novac kad se sve uzme u obzir(osvetljenost ekrana, zvuk, trajanje baterije, prijem signala, fluidnost, kamera, taj gap itd.)?

I još jedno pitanje. Pošto je prošlo bar nekih pola godine od izlaska ovog fona i isto toliko od kupovine istih od strane korisnika foruma, kako vam se čini ovaj fon?Gledajući sveobuhvatno. Vredi li dati toliki novac kad se sve uzme u obzir(osvetljenost ekrana, zvuk, trajanje baterije, prijem signala, fluidnost, kamera, taj gap itd.)?

Evo ti jedan video upravo o tome...

http://www.youtube.com/watch?v=B5V_3MiJ5jw

Vrh Dno