Šta je novo?

HTC One

Kako u bumperu uspevaš da pritisneš dugmiće? Ja sam probao par bumperu i potpuno su nepraktični. Ostavili su rupe za dugmiće a dugme je ispod nivoa rupe. Bolje da uopste nema rupa, već da su stavili neko zadebljanje koje prenosi silu pritiska na dugmice.

Ako tako ostave onda ne mozes da koristis IR blaster.

Al ni sa ovim nije isti osecaj xD

Kako da iskljucim svetla za home i back taster? Ali bez root-a.

Poslednja izmena:
Da li se može probuditi ekran na neki drugi način, osim na pritisak power dugmeta?

Možda ima neka aplikacija...

Ne verujem. Ili drugi kernel za sweep to wake, što reče dapimp, ili izmena u nekom sistemskom fajlu za volume wake. Svejedno, mora root. Jedan od glavnih razloga zašto sam rutovao telefon

Edit: Ali zato može da se ugasi ekran uz pomoć aplikacije. Sceeen off and lock je u pitanju.

Poslednja izmena:
A meni neko da odg?

Tebi nema pomoći, osim root-a:p

To ne znam da li može i sa rootom ;) Nigde nisam video tako nešto

Koliko je tesko da uradim root? Jel gubim garanciju? Jel gubim podatke sa fona?

Sve gubim? I garanciju i podatke?

I zivot...

^^
Ista pitanja konstantno se vrte...da gubi se garancija uvek kada se cacka telefon i kad na njemu nije fabricki softver

A podake gubim isto kada root? Ma ima program na google play da ugasi, al kada kliknem off pise da mora da bude root-ovan fon.

Ja sam izgubio prilikom otključavanja bootloadera preko htcdev-a. Ukoliko radiš s-off, možda ne izgubiš podatke (ja nisam izgubio kad sam otključavao Incredible S pre par godina). Za s-off je uslov da ti je hboot 1.44 ili niži. Na 1.54 ne može s-off (moj slučaj). Bolje je otključavanje preko s-off jer time ne gubiš garanciju (tačnije možeš ponovo da zaključaš telefon).

Poslednja izmena:
A kako da znam koji mi j hboot?
Novi sam sto se tice androida pa ako je glupo pitanje oprostite. :-D

mogu li ljudi sa custom Sense 5.5 romovima da kazu sta donosi, ukratko?

A kako da znam koji mi j hboot?
Novi sam sto se tice androida pa ako je glupo pitanje oprostite. :-D

Vojkan ti je dao link kako se proverava hboot. Samo pre nego što ugasiš telefon OBAVEZNO isključi fast boot u settings-->power. U protivnom neće raditi.

Što se otklučavanja bootloadera, rutovanja i ostalih stvari tiče, na XDA imaš sve. Ukoliko ti je hboot 1.44 ili niži, pročitaj ovaj tutorial.

Ako je hboot 1.54 (što je verovatnije), onda idi ovde ili ovde

Sve to deluje komplikovano, ali nije. Jako je bitno da prvo sve pročitaš i prostudiraš pre nego što bilo šta radiš. Otključavanje i ubacivanje custom recovery-ja se radi samo jednom, posle je flešovanje novog ROM-a krajnje jednostavno. Na XDA možeš ljude sve da pitaš, osim koji ROM je najbolji (to možeš ovde ;) ).

mogu li ljudi sa custom Sense 5.5 romovima da kazu sta donosi, ukratko?

Gde si video Sense 5.5 ROM?

nije stvar dal je pitanje glupo ili ne nego što odgovore na 90% tvojih pitanja imaš u prva 3 linka na guglu odnosno 15 sekundi pretrage

konkretno na upit "how to determine hboot version htc one" drugi link je ovo
http://nerdysermons.blogspot.com/2012/06/how-to-know-hboot-version-and-s-on-or-s.html

nauči da koristiš google, trebaće ti za sve u životu :)

Znam ja da koristim, tu sve nadjem, ali pitam vas za svaki slucaj jer mi vi bolje objasnite.

Nazad
Vrh Dno