Šta je novo?

HTC One

A jesi ga iskusno uslikao :-D

Sto? Imam ogledalo samo u kupatilu, a mrzelo me da skidam i slika. Sto kaze hsv bar ce da prezivi moja mnogobrojna ispustanja xD Necu ovo uvek nositi, samo na rizicnim mestima :-D

Koji bumper :D

Sta god da je, nadam se da ne izgleda bas toliko ruzno :D Morao sam ***, jer znam da ce mi ispasti na neku betoncinu kad budem isao u grad, na fucu, basket i slicno.

^ Ma pusti ti te mangupe, malko se šale. ;) Bitno je da je One zaštićen, a lepota nije bitna ni pod razno...

Moraću i ja drugaru koji je danas uzeo telefon da kažem da uzme isti(ako ga nađemo ), ili slični case.

Stvarno ste bre, da ne psujem :D Uzmes jedan od najlepsih telefona na trzistu i stavis mu neki ocajni case? Malo samo paznje je potrebno da se ne osteti telefon..

^ nema to veze ni sa cenom, a ni sa izgledom telefona. Jednostavno investicija u koju si uložio novac, treba da se zaštiti. Kad tad se desi da telefon ispadne, pogotovo kad je klizav kao One.

Da li One ima led notifikaciju?

1.) Samo ne razumem zasto bi ja cuvao za nekog drugog telefon (u smislu ako cu ga prodavati)?

2.) Zasto ne uzivati u onome sto sam kupio, premium feel sam kupio. Odrekao sam se kamere, odrekao sam se 5" ili tako nesto, da mu nadjemo mane, da imam metal u ruci, da osecam snagu kako je to, znas power, a ne neku jeftinu gumu ili plastiku od 2$?

Hm?

Lepo je rekao cevek da ce nositi kejs samo kada bude isao na fudbal kosarku i kada se bude oduzimao od alkohola.. Sigurno ga nece stavljati u kejs kada bude muvao neke devojke :) a sto se tice tih kejsova ja sam skroz protiv toga,mozda prvih mesec dana dok se ne opustis i to je to..

Nema tu opustanja, ko pije vikendom ili kad god ili se bavi nekim aktivnostima, ima neki hobi, od padova ce mu i telefon od plastike i od alu liciti na povrsinu meseca. Ko ne veruje potrudicu se da slikam S2/S3 od jednog ortaka i to jos ima flip cover za S2 pa je u kraterima, dakle to cuveno durability plastike otpada kao neka epska prednost u smislu nista ne moze da mu bude. Moze, samo treba da budes na rakijestini ispred pekare u 03h :d

Sivi One ce imati jos gadnije oziljke ako padne na hrapavu, neravnu povrsinu sa velike visine, npr beton, stepenice, ivicnjak. Zato je skroz normalno kupiti neku zastitu za povremenu zastitu telefona, makar on bio od gume, plastike, drveta, krzna ili koze :d

Naravno ko iz automobila ide pravo u kancelariju nema razloga da premium fon od alu/stakla cuva u raznim zastitama, od durex-a do onih od 50e. Ili ko nema nikakve aktivnosti opasne po fon i nosi pederuse.

Zato razumem ovo sto je punisher napisao, vidite da je jos u srednjoj skoli, basket, fudbal, cirka u gradu.. ne vidim razlog zasto u tim situacijama ne bi obezbedio telefon.

A ako se inace desi da ispadne na beton.. tu nema pomoci ni za jedan fon i sve zavisi gde i na sta ce da padne, sa koje visine itd. Cista sreca ili kontra. Ja bih za svaki fon imao neku zastitu za ''specijalne uslove'', od najjeftinijeg plasticnog androida do premium flagshipa. E jedino Sonim/CAT i slicni, oni ostecuju beton :d

Poslednja izmena:
^ nema to veze ni sa cenom, a ni sa izgledom telefona. Jednostavno investicija u koju si uložio novac, treba da se zaštiti. Kad tad se desi da telefon ispadne, pogotovo kad je klizav kao One.

Da li One ima led notifikaciju?

Ima. Odmah pored ove dve takce, u "zvucniku"(meni se svidja kako su uradili).

I ponavljam opet, nosicu ga u ovome samo u posebnim situacijama. I ja sam veliki protivnik caseova, bumpera itd, tako da. :)

Kakav je crni one sto se tice grebanja, je li isti ko crni ip5? Oni slepci u telenoru imaju samo crni one i bijeli s4

Ja imam crni vec skoro dva meseca, nosim ga u dzepu, bez ikakvog covera i sliecno. Nema ni mikro ogrebotinu, niti jednu resicu na ekranu.
Nije mi ispadao, tako da ne znam koliko je otporan na pad :) Ono sto svi pricaju a i jeste tako, crni je telefon, pa jos blago matiran, privlaci otiske samo tako. Ali to se resava za sekund ako ti smeta. Jedino sto meni zasmeta ponekad, sto zna par sitnic cestica prasine ili cega vec iz dzepa, da mi se nadje na delu gde je ekran spojen sa kucistem, ali i to se lako odstrani.
Sve u svemu prezadovoljan izradom i izgledom.

Pitanje za one koji su instalirali viper4android u kombinaciji sa purexaudiom, da li vam se cuje neki shum posle recimo notifikacije za skype ili poruke .... kao da sama notifikacija traje 3 sekunde a 2 sekunde dodatni shum :D

Ja imam crni vec skoro dva meseca, nosim ga u dzepu, bez ikakvog covera i sliecno. Nema ni mikro ogrebotinu, niti jednu resicu na ekranu.
Nije mi ispadao, tako da ne znam koliko je otporan na pad :) Ono sto svi pricaju a i jeste tako, crni je telefon, pa jos blago matiran, privlaci otiske samo tako. Ali to se resava za sekund ako ti smeta. Jedino sto meni zasmeta ponekad, sto zna par sitnic cestica prasine ili cega vec iz dzepa, da mi se nadje na delu gde je ekran spojen sa kucistem, ali i to se lako odstrani.
Sve u svemu prezadovoljan izradom i izgledom.

Pitanje za one koji su instalirali viper4android u kombinaciji sa purexaudiom, da li vam se cuje neki shum posle recimo notifikacije za skype ili poruke .... kao da sama notifikacija traje 3 sekunde a 2 sekunde dodatni shum :D

Meni se to cuje, kao da je upaljen zvucnik i posle tog kratkog zvuka, i na kraju se cuje cak i ugasi se.(to mi se cuje i kada pojacavam zvuk, ili za bilo koji zvuk).

Uzeo sam bumber. Bolje preciti nego leciti xD Jeste da nije to to, ali bolje nego da ga s****m. Necu stalno nositi, samo kad postoji rizik od padova i to :-D Kakva su vasa iskustva sa bumperima ?
http://db.tt/EqxT1qB6
kejs, ne bamper (a narocito ne "bumber" :d ).

Ja dobio oridji flip case za dz uz tel, stavim ga ponekad, ali sve rjedje... Inace, pristalica sam toga da uz dobar tel ide i dobra zastita, tako da sam do sad porucivao sa case-mate.com

Kad ce uprade na 4.3 za One?

Bila je priča do kraja septembra. Imaš i GE rom da staviš valjda, ako nećeš onda čekaj sense

Ali to je budževina pričamo o official zar ne?

Da, pricam o official. Necu nista da ga drndam, pitam kad ce official update za Sense.

Ne zna se još uvek tačno.
Bile su glasine da će biti krajem septembra, ali to nije 100%.
Ako i bude tada, prvo će da ga puste u USA, pošto su oni tamo još uvek na 4.1.1.

Ili mu jednostavno stavis full body foliju i uzivas:)

normalno, bolje folija, nego 4.3 :d

A dje ima dobra sarma u BG? :D

Veruj mi nekad ti ni bumper nece pomoci. Znam iz licnog iskustva.

Ali pre ce ti pomoci nego folija.

Kako u bumperu uspevaš da pritisneš dugmiće? Ja sam probao par bumperu i potpuno su nepraktični. Ostavili su rupe za dugmiće a dugme je ispod nivoa rupe. Bolje da uopste nema rupa, već da su stavili neko zadebljanje koje prenosi silu pritiska na dugmice.

Vrh Dno