Šta je novo?

HTC One

Nisam onda njega nego onaj pored njega. Neke koje sam dobio uz fon sam izbrisao. Sad cu njega da disable.

Poslednja izmena:
Pokaži ti screen on time, to je bitno.

Daj screen on time i ostalu statistiku :)

Treba, vreme koliko je bio upaljen ekran.

Gde to da vidim? :-D

Valjda negde piše ekran...

Hmm trazio sam i nema. Al' uglavnom sam mislio da ce mi mnogo manje trajati baterija. Zadovoljan sam za sada..

Ovako je kod mene i klikneš na screen i dobiješ vreme:p

Prilozi

• uploadfromtaptalk1378938986091.jpg
    uploadfromtaptalk1378938986091.jpg
    56.9 KB · Pregleda: 106
Valjda ovo gde ti piše korišćenje pa tu nađeš stavku ekran i vidiš koliko je bio uključen ekran.

Ne verujem da nema tako bitnu opciju...

Sutra te čekamo ;-)
Galaxy Nexus je moja mašina :p

Nije loše, ali može bolje :p

Moze naravno, moze da izdrzi jos 2h screen on opusteno :-D

I ja sam, ne gasim ono za lokaciju ali wifi u mobilnu mrezu uvek gasim. Ali sam za sada zadovoljan..
A za 3g, ja msm da je meni stalno upaljen, oko toga nista dirao nisam. Sam registruje koju mrezu moze da uhvati.

Poslednja izmena:
Pa koji đavo gasiš internet na ovakvom telefonu kad vidiš da imaš lufta sa baterijom koliko hoćeš... Upali bre sve to ko čovek :)

Nema potrebe, mozda zatreba uvece za nesto :-D

Ako se obrisane sistemske aplikacije vraćaju posle restarta, onda verovatno imaš stock kernel sa ubacenim rootom.
Stock kernel ima zaštitu sistemskih particija, tako da neće da briše preinstalirani bloatware.
Rešenje je ili custom kernel ili aromaFM, koju pokreces iz cwm.

Neka, isao sam disable, izbrisali se svi apdejti za tu aplikaciju i cao. A neke sam uspeo da obrisrm i ne vracaju se.

Kako je do jaja aplikacija za tv, lako prepozna svaki tv i mozes komande od svagog daljinca da ga naucis da koristi. Sad sedim u kaficu i *****avam ljude xD aaaa :-D

Kuci sam ga naucio komande od iptv-a i sad svaki mogu da upravljam xD

@punisher:
Kako si pokrenuo app za TV? Meni trazi da prodjem kroz neki setup gde biram zemlju, postanski broj i izbor tv provajdera.

Heh... Nisam ni pokušao dalje posle pitanja o TV provajderu.

Hah, iskljucis net i nema problema. Tako sam ja. I onda mi nije trazilo nikakve potvrde kada san uneo bilo koju zemlju. :-D Vrlo dobro radi aplikacija. Mada bih voleo da ima samo posebno za daljinski, ali nema veze, dobro je i ovako.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno