Šta je novo?

HTC One

E da, zasto pise tamo gde su pokrenute aplikacije da ima 1.5gb rama? 0.5gb rezervisano za sistem?

Sistem, grafika...

gde naci valjani bumper u bgu? a da nije previse ruzan i tako to...

Sada si me iznenadio. Ti i bamper? Od kada to?

Necu nositi bumber dok ne budem morao da pokrijem ako se izgrebe nesto. Uzeo sam mat foliju i cao :D

@ corvus : lord of the rings :)

@ punisher: jel mat folija za telo?

Ne znam gde ima u beogradu, probaj u balkanskoj ulici. Samo nikako ne kupuj ovako nešto. Prepolovi signal :d

@ corvus : lord of the rings :)

@ punisher: jel mat folija za telo?

Ma jok, za ekran samo. :D

Nego, jel se i vama desava da kada posle nekog kratkog zvuka na telefonu zvucnik malo "cakne" ? Npr kad pojacavate i smanjujete zvuk na fonu, posle zvuka da je smanjeno(jedno 1sec posle) cuje se "cak"..

I jel bolje da zamenim ovu mat foliju za obicnu? Vidim da mi malo "s****" boje.

I da li je dobro da ostavim automatsku sihronizaciju ukljucenu za neke stvari?

Kada mi je ukljucena moja lokacija stalno, jel vuce vise baterije drasticno?

Poslednja izmena:
Izvinite sto pitam mnogo pitanja, al ovo mi je prvi android telefon pa moram.

Mozda lupam ali mislim da je to vezano za pojacalo boom sound-a. I da nije naznaka kvara ili problema. Probaj sa beats on/off.

Same sh!t. Ali se to cuje samo kada je bas tiho i kada obracas paznju.

I dalje mislim da je pojacalo..

Poslednja izmena:
Mozda lupam ali mislim da je to vezano za pojacalo boom sound-a. I da nije naznaka kvara ili problema. Probaj sa beats on/off.

Same sh!t. Ali se to cuje samo kada je bas tiho i kada obracas paznju.

Btw koji tapatalk da ins za One? Meni pise da nije kompatibilan tapatalk 2

Četvorka je najnovija ali se plaća naravno. Jedino da nađeš apk na netu...

Četvorka je najnovija ali se plaća naravno. Jedino da nađeš apk na netu...

Platio bih nije problem, ali pise da nije kompatibilna a u recenziji u video snimku pokazuje aplikaciju na one-u.. -.-

Jel mogu da namestim nesto svoje da mi zvoni za poruke, da ne bude od ponudjenog? Tj obavestenja.

I da, rekao mi je drug da slobodno kad god sam kod kompa drzim fon na usb-u. Jel to steti bateriji?

Poslednja izmena:
Kaže da nije kompatabilna zato što se plaća. Imaš temu na forumu kako kupovati aplikacije uz pomoć VPN-a.
Zašto bi držao telefon na USB-u?

I da, rekao mi je drug da slobodno kad god sam kod kompa drzim fon na usb-u. Jel to steti bateriji?
Jel ti to rekao onaj dug koji to je objasnio tehnologiju iPhone ekrana? :p

Ne treba da držiš fon na USB-, osim ako nešto prebacuješ na komp ili ti punjač nije pri ruci.

Kaže da nije kompatabilna zato što se plaća. Imaš temu na forumu kako kupovati aplikacije uz pomoć VPN-a.
Zašto bi držao telefon na USB-u?

Da dopunim bateriju ako mi treba. Posto znam da na starijim telefonima nije bas dobro da dopunjavas bateriju.

@gibo: nije taj :D ovaj je jos veci znalac xD

I posaljite mi tu temu za vpn.

Poslednja izmena:
Jel mogu da namestim nesto svoje da mi zvoni za poruke, da ne bude od ponudjenog? Tj obavestenja.
Preko nekog file manager - a nađi folder ringtones i tu ubaci pesmu ili šta god hoćeš i posle u settings ringtones među onim fabričkim treba da se pojavi i ta tvoja pesma ili šta već...

Edit : ovo ti je samo za ringtones, ne znam kako ide za notifikacije...
Zapravo nisam nikad ni probao nešto drugo da stavim...

Edit2:nađi folder notifications i tamo ubaci tvoj zvuk i posle ga nađi među onim fabričkim ;-)

Poslednja izmena:
Preko nekog file manager - a nađi folder ringtones i tu ubaci pesmu ili šta god hoćeš i posle u settings ringtones među onim fabričkim treba da se pojavi i ta tvoja pesma ili šta već...

Edit : ovo ti je samo za ringtones, ne znam kako ide za notifikacije...
Zapravo nisam nikad ni probao nešto drugo da stavim...

Edit2:nađi folder notifications i tamo ubaci tvoj zvuk i posle ga nađi među onim fabričkim ;-)

Preko kompa sam otvorio fon i video da treba da se ubaci u notifications. Hvala na ideji! :)

A za bateriju? Jel valjda da cesto stoji na punjacu(da se ne napuni do kraja)

Puni telefon kad možeš i kada ti treba, ja moj punim 2-3 puta dnevno...

Huh, zoe me nervira da ne mogu da verujem. Znaci znas kako moras da vodis racuna da bi uspeo da napravis sequence shot... -.- "nedovoljno slika" i slicni errori iskacu ..

Za sequence shot ti je bolje da koristiš burst slikanje i to isključi limit od 20 frejmova.

Huh.. prešao bih na GE, ali mi nedostaje sense camera.

Zar ne postoji port sense kamere za GE? Cini mi se da sam procitao negde?

Za sequence shot ti je bolje da koristiš burst slikanje i to isključi limit od 20 frejmova.

To i radim, samo nekad ni to ne pomaze :) Ali znam sta je fora, mora da bude neko kretanje na slici, npr da stojis u uglu kadra i da onda poznes da se pomeras sve do kraja. Tako redi uvek.

btw ono za zvuk sto sam pitao, jel to do pojacala za boom sound, tj jel tako svima?

Ne bi trebalo da ima puckanja u zvučnicima uopšte. Do sada sam imao priliku da čujem samo jedan One sa baš glasnim ritmičnim puckanjem/caktanjem, kada god se čuje neki zvuk na desnom/donjem zvučniku i to je definitivno problem do konkretnog uređaja i zvučnika (ne čuje se kada se pokrije određeni deo zvučnika prstom).

Ne bi trebalo da ima puckanja u zvučnicima uopšte. Do sada sam imao priliku da čujem samo jedan One sa baš glasnim ritmičnim puckanjem/caktanjem, kada god se čuje neki zvuk na desnom/donjem zvučniku i to je definitivno problem do konkretnog uređaja i zvučnika (ne čuje se kada se pokrije određeni deo zvučnika prstom).

Hmm, ovde je kada se cuje npr kratak zvuk i kada se zavrsi cuje se blago "cak" i to je to. Nije to pucketanje, nego samo to "cak" i to je to.

Znaci kad pojavam npr zvuk fona cuje se ono blago suskanje kao kad je zvucnik upaljen na kompu, cuje se "cak" i to je to, vise se nista ne cuje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno