Šta je novo?

HTC One

od juce sam vlasnik doticnog pa me interesuje...koliko vam traje baterija? malo mi je zalosno da ga vidim da je posle 7h prosecne upotrebe pao na 50%

I ja sam od juce vlasnik crnog HTC One i u mom slucaju, baterija mi je trenutno na 52%, jutros u 8:30 skinut sa punjaca... ja sam prezadovoljan, jer mi je GNexus u ovo vreme vec bio na punjacu ponovo :d

"Prosečna upotreba" je rastegljiv pojam ;)

Upravo sam probao Logitech gamepad (dualshock replika) da povežem preko OTG kabla i šljaka k'o leptir! :)
Vidim da će da se aktivira Playstation emulator :p

Dokaz :p

Za zvuk svaka cast, a i slika je zadovoljavajuca.. Ja sam narucio, stize mi u petak sivi :)

Final Fantasy IX. Nije na celom ekranu jer je igra sa Playstation-a pokrenuta preko emulatora, a Playstation je bio predviđen za klasičan TV sa odnosom strana 5:4.

Uzmi i odigraj Riptide GP2 sa dzojstikom, taman ces malo i da oznojis CPU i GPU :)

Da li su ti trebali neki emulatori da bi ti prepoznao sve komande na dzojstiku, ili si samo ustekao i pokrenuo igru?

U okviru PSX emulatora sam morao da mapiram tastere, ne znam za native Android igre, nisam do sada ni jednu probao.
Zanimljivo je da možeš džojpedom i da mrdaš po ikonicama u spisku aplikacija :)

Izludeh se čitajući po netu koji case da uzmem za HTC One. Može neka preporuke od nekog zadovoljnog korisnika?

Ja ne koristim nijedan.. Telefon posle toga postane debeo i nezgodan za nosenje po dzepovima. Pristao bih na neki ultratanak okvir.
Gde kupiti nosac za auto, ali sa zglobom, ne onaj sa oprugama.. i da moze da se podesava i koristi vise telefona?

Možda sam malo dosadan, ali ako neko zađe u neko selo u zabiti ili nešto slično, neka proveri jačinu signala. Jer ja radim u školi u jednoj takvoj zabiti i na Xperia P nemam nikakav signal dok ne siđem u grad, dok kolega koji je na istoj mreži sa nekom Nokiom od 20e ima 1-2 crtice. Jer đžabe mi sve te pogodnosti ovog fona ako je prijem signala loš. Pogotovu zato što je ceo aluminijumski.

Ja nisam primetio da ima lošiji signal. Upravo suprotno, ranije mi se u liftu prekidala veza, sada ne. Koristio sam HTC Incredible S. E sad, da li je bolji ili lošiji signal od nokije od 20€, to stvarno ne znam. Verovatno jeste :D

Ma ovi iz Connecta su me pokolebali u vezi signala. Znam da preteruju i preuveličavaju oko nekih mana telefona, ali opet kad ti neko ubaci crva, ne mogu da ostanem miran. Ne mogu svi da rade u centru grada i da imaju savršen signal. Siguran sam da postoje zaseoci i zabiti u Tajvanu a gde ovakav telefon mora da se pokaže u punoj veličini kada je u pitanju signal. Jer ljudi ponekad zanemaruju elementarnu funkciju telefona, pa "pljusnu" tolike pare, a on ne obavlja one osnovne funkcije.

Evo i ja postadoh ponosan vlasnik One-a. I odmah jedno pitanje, da li i vama na jakom svetlu se pojavljuju neke linijice pod odredjenim uglom na tamnim bojama(tj crnim)?

Poslednja izmena:
Te linijice su digitalajzer i, prirodno, ima ih na svakom touch screen telefonu.

Te linijice su digitalajzer i, prirodno, ima ih na svakom touch screen telefonu.

O hvala bogu, mislio sam da sam baksuz i da mi je zapao neki felerican xD

Inace, i vise sam nego zadovoljan. Danas kada sam ga otvorio bio je prvi put da sa ga video uzivo, i opravdao mi je sva ocekivanja, i vise od toga.

Evo i ja postadoh ponosan vlasnik One-a. I odmah jedno pitanje, da li i vama na jakom svetlu se pojavljuju neke linijice pod odredjenim uglom na tamnim pozadinama?

Evo da ti prenesem svoje utiske, imao sam sivi One i sada imam crni, i potpuno su dva razlicita ekrana u njima. Na sivom se ne vidi digitalajzer dok na crnom je skroz vidjliv pod nekim uglom.
Drugo, boje su im drasticno drugacije, na sivom sam imao belu koja je jaka bela sa tendecijom da povuce na plavicastu nijansu , a na crnom mi je bela pomalo sivkasta, a sa druge strane crna mi je jaca na crnom modelu. Sivi mi je imao veci brightnes sigurno 10-20% ali nekako mi je na crnom jaci kontrast. Oba su iz telenora i definitivno da HTC ugradjuje razlicite LCD panele u One..;)
Ali obrni okreni oba ekrana su dobra, pogotovo kada nemas ovaj drugi pored da uporedjujes gluposti..:)

Poslednja izmena:
Evo da ti prenesem svoje utiske, imao sam sivi One i sada imam crni, i potpuno su dva razlicita ekrana u njima. Na sivom se ne vidi digitajzer dok na crnom je skroz vidjliv pod nekim uglom.
Drugo, boje su im drasticno drugacije, na sivom sam imao belu koja je jaka bela sa tendecijom da povuce na plavicastu nijansu , a na crnom mi je bela pomalo sivkasta, a sa druge strane crna mi je jaca na crnom modelu. Oba su iz telenora i definitivno da HTC ugradjuje razlicite LCD panele u One..;)

Moj je sivi pa se vidi digitalajzer :D

Ali samo pod suncem i jakim svetlom

Evo da ti prenesem svoje utiske, imao sam sivi One i sada imam crni, i potpuno su dva razlicita ekrana u njima. Na sivom se ne vidi digitalajzer dok na crnom je skroz vidjliv pod nekim uglom.
Drugo, boje su im drasticno drugacije, na sivom sam imao belu koja je jaka bela sa tendecijom da povuce na plavicastu nijansu , a na crnom mi je bela pomalo sivkasta, a sa druge strane crna mi je jaca na crnom modelu. Sivi mi je imao veci brightnes sigurno 10-20% ali nekako mi je na crnom jaci kontrast. Oba su iz telenora i definitivno da HTC ugradjuje razlicite LCD panele u One..;)
Ali obrni okreni oba ekrana su dobra, pogotovo kada nemas ovaj drugi pored da uporedjujes gluposti..:)

Hvala ti puno za ove informacije

Meex bilo je priča o tome i različitim ekranima negde je blizu 6500k tipa 6800k znači bliže beloj, a negde drugde vuče na plavo i viši je npr preko 7000k. To sam video negde na xda.

Nazad
Vrh Dno