Šta je novo?

HTC One

Pa sudeci po ljudima koji su masovno napustili HTC (cak ih i savetuju da napuste brod koji tone), bice izgleda ovo jos teza godina nego prosla... Zao mi je sto Samsung vise nece imati konkurenta na ovom polju, ali HTC je iz godine u godinu pravio greske i to mu se obilo o glavu.

Najveca fora bi bila da ih Samsung sad kupi i napravi Galaxy S One :D

Auh...

"Chief Product Officer Kouji Kodera, who was responsible for HTC’s overall product strategy, reportedly left the Taiwanese company last week, while its vice president of global communications, Jason Gordon, is leaving at the end of this week.

HTC has also lost global retail marketing manager Rebecca Rowland, director of digital marketing John Starkweather, and product strategy manager Eric Lin in the past three months."

....

" HTC staff are said to have alerted Chou months ahead of the One’s release of possible supply and manufacturing delays, but were told to push ahead anyway"

Steta za njih.

Ja ne bih imao nista protiv da propadnu, ukoliko bi se ponovo scenario sa Benq-Siemens EF81 ;)

Otisli svi ljudi zaduzeni za marketing i strategiju... Ovo moze da bude samo dobra vest po njih, jer su ti isti ljudi krivi za poziciju u kojoj se HTC danas nalazi.

To je super, ali pitam se kako su dosli do te cifre, jer je bas velika nestasica telefona...

Jel ti to cenis po Svrbiji? :d

Inače ova priča o odlasku ljudi iz HTCa nije ni nova ni iznenadna. Evo citata iz januara:

Goldman Sachs' remarks came after Taiwanese media Commercial Times reported Dec. 31 that Kouji Kodera and Matthew Costello, HTC's chief product officer and chief operating officer, will leave the company by the end of the first quarter of 2013.

HTC rebutted the report, saying that the company has sufficient workforce and has built an appropriate management structure to ensure its future development and stable operations.

izvor: http://focustaiwan.tw/news/aeco/201301030007.aspx

па не може свако да има овај тел као што сваки сноб сад купује с4. Као што не може свако да купи ферари колико год пара имао.
Naravno da moze, samo ne one limitirane serije od 50/100 auta

Juce me zvali i Telekoma, kazu narucio sam telefon!

Nadam se da ce uskoro da se pojavi na adresi! :)

Mozda je i Forum pomogao ubrzavanju procesa! (pre toga su rekli da nijedan nije stigao :)

Ili su im možda u međuvremenu stigli telefoni? Veruj mi nije se Mts urotio protiv tebe, njima je u interesu da prodaju što više telefona.

Ili su im možda u međuvremenu stigli telefoni? Veruj mi nije se Mts urotio protiv tebe, njima je u interesu da prodaju što više telefona.

Stigla je jakooo mala kolicina, npr. za Biz korisnike 2 komada...

Prvo su rekli da nije stigla porudzbina, tj. da je otkazana i da ce mozda stici sledece nedelje, a onda me pozovu sledeceg dana i kazu da imaju telefon.

Pa ti veruj njima ili meni, meni svejedno!

Hocu samo da kazem da je stiglo malo komada i da se ceka sledeca isporuka!

Jesu li primerci iz Telenora zaključani?

Opet ta prica da spuste cenu, a i ovako prodaju sve sto naprave...

Ako mene pitas nek spuste cenu NA 100$ pa da i ja uzmem jedan, nije problem cekacu par meseci.

Pa da prodaju sve za bilo koju cenu ne bi se proizvodjaci trkali da naprave sto bolji telefon srednje klase za sto pristupacnije cene.. Ne znam da li ljudi ovde znaju da su ljudi sa zapada koji imaju kesa extremne stekare,samo se dodjosi razbacuju sa parama i silje onu stvar na visoke cene..

Bolje izdrzava od kompa mog druga xD

MOLIM za pomoc bilo koga ko ima HTC One sa Telenora da mi napise SVE informacije o softveru telefona.
Prilikom ubacivanja custom ROM-a,krenuo da podize normalno i usao u bootloop .Treba mi stock Rom za moj telefon koji sam uzeo u Telenoru I koji je otkljucan
pre neki dan regularno u jednoj radnji .Telefon je normalno radio dva dana I prilikom ubacivanja custom Roma usao je u loop.....
back up nisam uradio.

Hvala svima za bilo kakav info

Pozz Zava

Poslednja izmena:
Jesi li probao da odradis Clear data / factory reset?

Jesam naravno.Dosao sam do dela gde mogu preko cmd-a da mu ubacim stock Rom ali nemam ga pa sam zamolio vas na forumu.
Treba mi telefon veoma,zbog posla I zbog porodice naravno.Muka je sto je micro sim....imam neke stare telephone pa cu sutra da kupim adapter.
Zamolio sam I Pecu ako mu nije problem da pogleda kod sebe koji mu je Rom I sve ostalo......

meni se istra stvar desila sa ubacivanjem ARHD ROM-a i uspeo sam da vratim sve u normalu:

fastboot erase cache

ponovo ulazak u RECOVERY

i ponovna instalacija ARHD roma

Poslednja izmena:
Jel postoje mogucnost da mi sa regularne kartice prebace kontakte na micro?

Nazad
Vrh Dno