Šta je novo?

HTC One

kamera ne bi bila problem kad je ne bi reklamirali na sva zvona kao nešto revolucionarno.."UltraPixeli" ma nemoj :D

Ne znam sta si ti video ovde, ali ovo kao da je 20 fps!

i meni se čini..mada ajde da ostavimo mogućnost da je do YTa ali čisto sumnjam

U odnosu na prethodne HTC modele mnogo je bolji, a ni na S3, Note 2 nije nista bolji od ovog, mozda je na Sony XZ bolji, a ipak je 808 druga prica...skinucu klip u Full HD cisto da vidim fps, kvalitet je sigurno losiji zbog YT-a...

EDIT: VIDEO: Bit rate : 5 530 Kbps
Maximum bit rate : 8 813 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 29.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits

AUDIO: ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Duration : 28s 932ms
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 192 Kbps
Maximum bit rate : 202 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 44.1 KHz

Poslednja izmena:
Je l' moze jedan rinejm teme u HTC ONE posto se tako zove uredjaj?

Meni taj klip radi lepo, smooth deluje. Valjda je htc napokon posle 5 generacija savladao stabilnih 30 frejmova.

Samo da se upišem u temu radi lakšeg praćenja, :) a komentarisanje telefona ću ostaviti za drugi put, odnosno kad ga i ako ga probam uživo? ;)

Poslednja izmena:
Sutra predstavljanje u Srbiji :)

I ja se nadam da je konstantnih 30 frejma, a kako vidim audio je konacno bas dobar, stereo i to u dosta jakom kvalitetu, 2 mikrofona, mislim dzabe ostali i da imaju kvalitetniji video ako je zvuk njesra i probija...

Ali videce se vec sve uzivo, benchmark ce test da odradi pa posle cemo da merimo sta valja a sta ne... ;)

Poslednja izmena:

Klip je sniman pod vrlo nepovoljnim okolnostima s obzirom da sunce bije direktno u kameru, verovatno su hteli da pokazu taj HDR mode u akciji sto je i naslov klipa :)
Valjda i Xperia Z ima HDR video zapis koliko sam pratio, a da je snimano nekim drugim telefonom, ove devojke bi ostale u senci i mislim da se ne bi skoro nista videlo od sunca.

Klip je sniman pod vrlo nepovoljnim okolnostima s obzirom da sunce bije direktno u kameru, verovatno su hteli da pokazu taj HDR mode u akciji sto je i naslov klipa :)

Ako sam dobro pratio, a jesam reci onog CEO ili koga vec je bilo : "I want in real circumstances to capture photos" ako u to ne spada suncan dan, onda ne znam sta bih rekao :)

Jedini pravi test je da se pod istim uslovima snimi video One-om i nekim od konkurentskih telefona, pa da se vidi razlika.

ne znam da li mu je ovo dovoljno real ali slika je teški kriminal :)

IMAG0007.jpg

Ovako otpozadi nije losa, bar dok se ne okrene :p

Ih, ima "sarmice" sad tek videh :D

Može li da se preimenuje tema u HTC One?:d

PS: sad ću sam sebi da prijavim moderatorima ovu poruku, možda će onda brže to da se odradi...:p

stvarno su uboli dizajn..u ovoj boji pogotovo

Nikada nece da mi bude jasno sto Samsung nije nastavio sa metalnim kucistima, kao sto je krenuo sa Wave 1,2 i 3, e ono su bili kvalitetne izrade i lepi telefoni, odjednom svi krenuli na plastiku, jeste kvalitetnu ali nije to to, HTC One sad razbio sa dizajnom i izradom.

Htc One... konacno! ;)
Silver varijanta se i meni mnoooogo vise svidja.

koliko lep mobilni..uzeo bih ga da mogu i da nema kameru nazad :D ali cenim da bi uzeo crveni,nema bolje kombinacije od crvene i crne boje :D

da nema kameru nazad bio bi malo lakši vizuelno još privlačniji a i jeftiniji, ovakvu kameru su slobodno mogli i da izbace :)

Bice ovo sjajan telefon. Nevezano za performanse, HTCu jedina konkurencija u kvalitetu izrade je Apple (Sony se priblizava). Secam se kada sam kupovao One X, i par prijatelja i kolega koji su pazarili SGS3 me bombardovali informacijama tipa (SAMOLED je bolji, mogu bateriju da izvucem, imam SD slot One X nema, itd...). A onda njihov pogled kada su ga prvi put uzeli u ruku HTC...neprocenjiv... :-devil-:

Konačno se neko setio kako da privuče korisnike. Dizajnom. Šamar Samsungu. Još kad bi HTC napravio verziju sa olovkom, tj nešto poput Note-a. U svakom slučaju je HTC-u bila jedina šansa za uspeh: da ponude nešto bolje od Samsunga.

Nikada nece da mi bude jasno sto Samsung nije nastavio sa metalnim kucistima, kao sto je krenuo sa Wave 1,2 i 3, e ono su bili kvalitetne izrade i lepi telefoni, odjednom svi krenuli na plastiku, jeste kvalitetnu ali nije to to, HTC One sad razbio sa dizajnom i izradom.

Zato sto im se moglo...
Videcemo, sad ocekujem da ce i oni promeniti pricu, jer nakon Sony-a, sad i HTC ima visokokvalitetno izradjen telefon, te kupci vise nece tolerisati Samsungovu plastiku. Do sada nije bilo prave alternative, pa su svi, ukljucujuci i mene bili osudjeni da trpe plasticne telefone.

Mislim da ce HTC One imati problem jer je "samo" 4.7 dok su jinkurentski Sony Z i SGS4 5". Znam da ce mnogi reci da je 4.7 dovoljno, i slazem se da za vecinu jeste, ali videcete da ce to biti jedna od stavki koja ce odvracati kupce od njega i veci ekran ce se tumaciti kao prednost konkurencije.

blah osim dizajna koji je zaista lep mislim da nemaju nista drugo da ponude za sta bi se recimo odlucio da kupim ponovo njihov telefon.
i predpostavljam da ce opet failovati sa volume dugmetom :d

Jako me zanima i kako ce se pokazati trajanje baterije, HTC je tu tradicionalno ocajan :)

Vrh Dno