Šta je novo?

HTC One X

Normalno da se razumete kad koristite lcd:)
isto tako se ja i Djilkosh razumemo:)
Kupujte sta vam je drago,tako cu i ja i svi zadovoljni.

HTC One S ima AMOLED ekran, tako da ste nesto ipak pogresno razumeli ili citate ono sto biste voleli da pise, a ne ono sto stvarno pise :)

Umesto mog "koristite" ubaci "preferirate" i onda je sve ok:)
Djilke i ja "preferiramo" Amoled ekrane:)

HTC One S ima AMOLED ekran, tako da ste nesto ipak pogresno razumeli ili citate ono sto biste voleli da pise, a ne ono sto stvarno pise :)

Da tvoj ima stari amoled, na S4 je sasvim nesto drugacije, matrica je dijamantskog oblika... Sto pise u nekim tekstovima, a ovde je u tekstu napisano kako je dobar u prikazu boja.

http://www.displaymate.com/Galaxy_S4_ShootOut_1.htm

Raymond Soneira (President of DisplayMate Technologies Corporation of Amherst, New Hampshire, which produces video calibration, evaluation, and diagnostic products for consumers, technicians, and manufacturers) je isto to potvrdio da je ovo jedan od najboljih amoleda.

Naravno i dalje ce uvek biti razlike, kad su drugaciji tipovi ekrana. I jedni i drugi teze savrsenstvu. Amoled ka beloj boji, LCD ka crnoj.

Poslednja izmena:
Kad ne prave mobilne sa plasma ekranima - onda ne bih imao dilemu :d

Pa burn in ima i super amoled-nažalost...

Amoled, samoled, navodno su sa pentile popravili situaciju...

Ortakova plazma ima logo pink televizije kada ga ugasi, sija u mraku :D

Немају burn in out of box , али ће бити на сваком телефону после извесног времена...

To izvesno vreme je 2+ godine a danas retko ko toliko dugo nosi isti telefon.
Ja sam imao 3 samoled telefona do sad i nikakvih problema sa burn in nisam imao.

Ja sam kod mame i tate do oktobra... :(

A onda mama i tata placaju stan za fax?:)
Moram malo da te zezam:)

Plaćaju kad nisu kupili stan u NS-u :D

Sve bi ja to u dom strpao i naucio pameti. I ja sam nekad bio svojevremeno! :)

Radna akcija bi bila bolja:)
Ja sam mladji pa nisam isao,ali od 18. godine radim pa mi ni to ne bi bio problem da ponovo uvedu:)

Мислите да се на селу ништа не ради? Трактори не иду сами...

Malo sam se igrao sa kernelima, governorima, UC i OC, i sa CM 10.1 ovo je neki maksimum:
use3u6yb.jpg

ysynu6ag.jpg

Naravno, umereni screen brightness se podrazumeva

bolje da ti ne nabijam komplex, ja imam screenshot sa 5h 5min 55sec screen on :D Istina, Anker 1600mAh baterija je u pitanju. Obicno oko 4h izgura, brightness na auto, zadnji radio, zadnji cm 10.1 nightly, kernel koji vec dolazi uz njega

Za koje vreme napraviš tih 4h screen on? Ako je to ispod 10h, onda nista posebno, ako je iznad 15h, onda možemo da pričamo. Samo, dosta je i do mreže na kojoj se fon koristi, imam utisak da je Vip na N.Bgd blagi užas...

Jel i dalje važi da flesovanje custom roma dovodi do gubitka garancije ili ima nekih promena na tom polju?

Наравно да нема промена, ако ти треба гаранција мора бити све stock.

Za koje vreme napraviš tih 4h screen on? Ako je to ispod 10h, onda nista posebno, ako je iznad 15h, onda možemo da pričamo. Samo, dosta je i do mreže na kojoj se fon koristi, imam utisak da je Vip na N.Bgd blagi užas...
pardon, mislio sam da postujem u temi za Desire HD :D LD :D Uzas! Imao sam ponekad i preko 4h screen on time, ali... sad dosta koristim viber i sms, koriste dosta vise baterije nego web surf i gledanje filmova, pa izgura oko 3h onda, malo preko.
Наравно да нема промена, ако ти треба гаранција мора бити све stock.

vjerovatno je mislio da pita jel se moze otkljucati bootloader bez prijave na htcdev (cime se gubi garancija), i onda vratiti sve na stock ako se desi neki problem...

Ne moze jer jos nema s-off i ko zna da li ce ga ikad biti.

Nazad
Vrh Dno