Šta je novo?

HTC One X

Djilkosh_Ns hvala na odgovoru, medjutim postoji li opcija kako bi vratio fon pre ovog zadnjeg update softvera, da bude npr.4.0.1 kada mi je sve savršeno radilo?:D

Da ti restartuješ fon, sve lepo pobrišeš i lepo ponovo instaliraš?
Ako hoćeš poslaću ti iGO koji meni radi u HOX, upno sam ga na dropbox. *** ne znam šta drugo, kod mene iGo radi, vip automatski podesi parametre i gprs i mms radi.

4.0.1 ne postoji... Postoji 4.0.3 i 4.0.4 :) možeš da vratiš, a za to odeš na xda i vidiš sve ;)

Meni stoji na auto gsm/wcdma,sad vidim da neko kaže da se izbegava.

Pošalji IGO koji je kod tebe. Telenor nema automatsi postavljanje parametara za HOX, provereno. Kada izvršim hard resaet on se vraća na fabrički softver i onda ide update ili je nekako drugačije?

Ne vraća se fabrički software, samo ti obriše aplikacije, poruke, kontakte i podešavanja... Ostaju slike muzika i sve ostalo što je na internoj...

" možeš da vratiš, a za to odeš na xda i vidiš sve" kako ovo da uradim?

Možeš da vratiš tako što flesujes stariju verziju. Kako to sve da uradiš kucas u Google xda forum HTC one x i čitaj i gledaj i flesuj

Gsm - 2G mreža - bolji signal, sporiji internet, manje troši bateriju
Wcdma- 3G mreža - lošiji signal, brži Internet i više troši bateriju
Auto gsm/wcdma gledaj da izbegavaš.

sto bi izbjegavao auto? Ako forsira wcdma, kad nema 3g pokrivenosti, bio bi skroz van dometa! Bas tu opciju treba izbjegavati

Bilo je pre priče pre ihaj haj meseci da auto prebacuje stalno i da forsira stalno menjanje i usled toga baterija se prazni još brže... Ako si u lošem delu pokrivenosti 3G-a on će forsirati da ode na H+, pa videti d ne može, pa onda na H, pa onda na 3G, pa će se vratiti na E, a onda opet posle nekog vremena pokušavati opet... Kad hoćeš da koristiš net upalis wcdma, kad nećeš lepo koristiš 2G i miran si...

pa prebacuje tamo gdje je los signal... Inace, ovamo gdje zivim radi upravo to, ali forsiranje 3g samo dovodi do toga da sam povremeno bez signala (istina, nisam probao sa One X, ali jesam sa SE W950i)

Evo i moje baterije, postajem zadovoljan :D
Da napomenem,nisam koristio power saver dok se sam nije ukljucio kad je pala ispod 15%

Prilozi

• uploadfromtaptalk1358724754102.jpg
    uploadfromtaptalk1358724754102.jpg
    73.3 KB · Pregleda: 141
  • uploadfromtaptalk1358724763941.jpg
    uploadfromtaptalk1358724763941.jpg
    67.1 KB · Pregleda: 135
  • uploadfromtaptalk1358724772665.jpg
    uploadfromtaptalk1358724772665.jpg
    68.2 KB · Pregleda: 136
Poslednja izmena:
Da,ok screen time,samo sto ti je osvetljenje bilo na minimumu 90%.
Ipak preferiram osvetljenje minimum na 50%,pa neka i posrce bateriju.

Poslao na pp :)

Ima li neko igo za JB patch na kom Nevena radi?

Igo mi je oduvek radio ali na jb nema zvuka kao i svima ostalima, e sad svugde se piše o verziji koja radi ali s obzirom da ima mali milion takvih ne znam sa kojoj da se bakcem.

Meni igo savršeno radi izuzev glasovnih upozorenja.

EDIT: ako nekom treba našao sam thin-v1.1+jb.apk oko 5.9mb koji je "probudio nevenu".

Dakle već preko postojećeg igo primo koji radi instalirate pomenuti i proradiće zvuk.

Poslednja izmena:
Postoji sredjen 1.3 apk,sve funkcionise kako treba.Testirao na HOX-u.
Da nadjem adresu i poslacu ti na pm da ne bih kacio ovde.

Da podelim iskustvo,od kada sam iskljucio google now, location service i obrisao shazam...baterija gura preko 4h screen on time..cak sam i prebacio 5h bez power saver-a. Brightness je bio na 40% kad sam napolju i na 20%-ak kad sam u stanu. Inace heavy user sam,4. mail naloga,weather,whatsapp,muzika bar sat vremena dnevno...

Pa naravno, google now i location service najvise vuku :) ne znam sto si shazam ubacio tu, on nema nikakav background?

Istrazivao i onaj AudioOut_4 proces je delom i od shazam-a,sve u pozadini...dosta ljudi je pisalo o tome na xda pa probao da vidim. Instaliracu ga opet pa cu da uporedim

Hmm... Dugo ga ne koristim, presao sam na soundhound, a nisam nigde naleteo na to da trosi u background-u. Bas cu da vidim...

a kako da iskljucim google now? :-/ BTW, koliko ja vidim, Google Now na One X i ne radi bas, kad se otvori, nema nista sem search bar, za razliku od stock android rom-ova.

a za iGo, ako neko ima najnoviju verziju neku, da probam opet, nek salje na PM (za sad imam samo ovu koja ne puca samo kad se promijeni naziv za DCIM folder, a trebace mi navigacija vec u utorak)

Drzis home dugme i otvorice ti,posle udji u settings i pisace ti google now off/on

pricamo o fabrickom ROM-u???

Nazad
Vrh Dno