Šta je novo?

HTC One X

Markovic aj mi reci upotrebu za tih 8 sati, znaci syncova koliko ima i sve sta je popaljeno... Daj bre ja sa max osvetljenjem full flash Web browsing na S2 i 3-4 sata obezbedjeno baterije

Evo na primer moje korišćenje nekad bude slabije oko 14-16 sati, ali tu je negde svaki dan ovako...
25136fe3-9423-25fb.jpg

25136fe3-9448-d384.jpg

25136fe3-9458-dbc8.jpg

Talk i whatsapp + 2 maila + 30-ak poruka + od pola sata do sat priče + twitter sync na pola sata + vremenska prognoza sync na sat vremena + 3 sata (surfovanje + tapatalk)... Osvetljenje 50%, kad padne noć na nekih 10%.

Poslednja izmena:
I kod mene je slična situacija kao kod mmarkovic-a, možda za nijansu bolja, ali to je to 3h on screen time i to je to...
Po netu pišu da dobijaju i 4-5h sa novom 2.17 bazom, uz normalnu upotrebu, ali nas dvojica ne...

I kod mene je slična situacija kao kod mmarkovic-a, možda za nijansu bolja, ali to je to 3h on screen time i to je to...
Po netu pišu da dobijaju i 4-5h sa novom 2.17 bazom, uz normalnu upotrebu, ali nas dvojica ne...

Ili mi nesto ne radimo kako treba ili je to cista laz. Dakle quadrant score od 6k i screen on 4-5h je pure bull...t

Pocinjem da sumnjam da mi je fon zabagovan od silnog fleshovanja:banghead:

Edit: koristimo arhd 9.0.0

Poslednja izmena:
Ili mi nesto ne radimo kako treba ili je to cista laz. Dakle quadrant score od 6k i screen on 4-5h je pure bull...t

Pocinjem da sumnjam da mi je fon zabagovan od silnog fleshovanja:banghead:

Edit: koristimo arhd 9.0.0

quadrant score imate na YT filmove kako ljudi rade i dobijaju ~6000, uglavnom malo ispod... ja dobijam 59xx konstantno...

a i za bateriju imate moje screenove par strana nazad, 1:40h i ostalo 65% baterije (sto bi reklo jos dvaput toliko ima rezerve, give or take), a imate i screenove od kolege Djilkosha_NS... igrice zaista mnogo vuku, ako ih igrate vrlo lako mozete da ostanete i na 2-2:30h screen on time...

Meni je screen on bio oko 3h kada mi je baterija ostala na 12%. A od ta 3h, preko 95% je bilo igrajuci igrice :D

Ljudi, nisam upalio ni jednu jedinu igricu otkad imam telefon...

Cruisader, ti si beše na JB-u?

JB as in jelly bean?! i wish... :D

stock, totalni, zbog garancije jos uvek tako furam... cela mudrost mog saving rezima se svodi na "iskljuci sta ti ne treba, kad ti ne treba"...

Meni je screen on bio oko 3h kada mi je baterija ostala na 12%. A od ta 3h, preko 95% je bilo igrajuci igrice :D

vidis ja sa tako heavy igranjem dobijem 2:30h i ostanem na 10%...

Poslednja izmena:
Ja sam telefon kupio otključan, prihvatio sam taj rizik, a i do sada nije bilo problema, mada ne mislim da je ovo problem pošto velika većina ljudi prijavljuje 3h ekran.... Ali, svejedno, probaću i stock varijantu, taman sledeći vikend...

Kako resavate ovo sa LED notifikacijama?

Imam 2 problema:
Kad mi stigne poruka samo blinkuje i to neko mrsavo plavo svetlo?
Nakon nekog vremena led notifikacije se iskljuce pa kad upalim telefon vidim propustene i ovo i ono?

Ustvari sad vidim da je zelenkasto. Moja greska.

Zanima me da li moze da se poveca obim jer mi ovako nije bas vidljivo i da li moze kao na ranijim modelima poput Desire-a to da ostane da svetli duzi period, tj. sve dok ja ne uzmem telefon u ruke.

Ustvari sad vidim da je zelenkasto. Moja greska.

Zanima me da li moze da se poveca obim jer mi ovako nije bas vidljivo i da li moze kao na ranijim modelima poput Desire-a to da ostane da svetli duzi period, tj. sve dok ja ne uzmem telefon u ruke.

Skini program lightflow sa play store-a.

Skidam update...

Jel ko probao kameru? Procitah da bi trebalo da utice i na kvalitet slika ovaj ota...

Skini program lightflow sa play store-a.

Evo sad se ne gubi posle par minuta, ali ne mogu da verujem da je htc napravio ovakav propust sa glupom led notifikacijom. Zar je vama ovo dovoljno i jasno vidljivo? Moglo je da bude mnogo bolje i vece, ovako ga covek i ne primeti.

ja do danas nisam ni overio novi browser na one x, kao furam firefox

koja greska lol! ovaj sad 4.0.4 browser na one x je najbolji mobilni browser ever, medju out of the box varijantama zasigurno a radi bolje i od firefoxa, formatiranje strana je sada actually jako korisno jer nema onog belog blinka pri resizu, sve deluje smooth!

kakav update! da su launchovali ovako cudo bi napravili sa one x... e moji vi... (htc)

edit: da ne pravim vise postova zaboravih da pitam, jel koristi neko 4x4 htc notes widget i kakva mu je rezolucija note preview-a? iz nekog razloga preview u widgetu je jako low res, jel jos neko iskusio ovo?

Poslednja izmena:
Markovic aj mi reci upotrebu za tih 8 sati, znaci syncova koliko ima i sve sta je popaljeno... Daj bre ja sa max osvetljenjem full flash Web browsing na S2 i 3-4 sata obezbedjeno baterije

Evo, ovo je od prilike svaki dan ovako,
Ovo je maximum. Telefon je sada na punjacu, stavljen na ~6%

Evo sta kaze gsam:

My HTC HTC One X battery averages 21h 22m 0s (8h 31m 0s active usage) on a single charge.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1344811269569.jpg
    uploadfromtaptalk1344811269569.jpg
    40.1 KB · Pregleda: 136
da ne pravim vise postova zaboravih da pitam, jel koristi neko 4x4 htc notes widget i kakva mu je rezolucija note preview-a? iz nekog razloga preview u widgetu je jako low res, jel jos neko iskusio ovo?

Ja koristim taj widget i izgleda mi sasvim normalno. Ce okacim screen ako zatreba..

Ja koristim taj widget i izgleda mi sasvim normalno. Ce okacim screen ako zatreba..

uvelicaj screenshot i videces da je preview nota u widgetu izrazito losiji od texta naziva note i naziva notebook, na screenshotu se to i ne vidi toliko na samom telefonu je uzasno... kada je svaki text crisp clear ovakvo zamucenje bas odskace... taj preview koji widget prikazuje se cuva kao .png fajl od 72 ppi 286x297 i ocigledno se desava neki resize...

Prilozi

• Screenshot_2012-08-13-01-49-07.png
    Screenshot_2012-08-13-01-49-07.png
    531.5 KB · Pregleda: 128
Poslednja izmena:
Zanimljivo..
Pazi sad. Ja sam mislio na onaj drugi notes widget koji izlistava poslednje 4 beleske. Ali, aktivirao sam i ovaj kao sto je kod tebe, i sve je izgledalo sasvim normalno. Medjutim, kada napravim novu belesku ili izmenim staru, on ubaci tu sugavu kompresiju :trust:
Dok one prethodne beleske, koje sam napravio ranije, izgledaju kako treba.

da, upravo tako se desava... cak i ako pokusas novu belesku da napravis dobice kompresiju, samo beleske koje si napravio pre aktiviranja tog widgeta i koje nisi modifikovao ce biti normalno prikazane... makes no SENSE! :D

ubacio sam 312 ppi fajlove sa duplom rezolucijom na mesto ovih i onda prikaze vrhunsku sliku... dok se ne modifikuje note :smash:

edit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1651923

Poslednja izmena:
desava li se kome (stock rom) da mu se mijenja velicina fonta u porukama, rekao bih sama od sebe. Radi pinch to zoom, podesim kako mi odgovara, i onda malo malo ili font ode na najsitniji, ili na najkrupniji! :p

I meni..
Ne ode bas na najsitniji ili najkrupniji, ali definitivno se promeni velicina.

cudo da to niko nije pomenuo u ovom topiku, a vidim da ni sa apdejtom to nije rijeseno... Mozda nekako zvanicno da se podnese izvjestaj HTC-u (mislim da ima direktno iz telefona)? :-/

Mislim da postoji neki auto resize kad stigu velike poruke... mislim da sam provalio da se to tada desava. Inace, ne smeta ni malo

Upravo to, zavisi od veličine same poruke.

Ovaj OTA je pravo zadovoljstvo.

Nazad
Vrh Dno