Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360
Antutu varira od 11300-12140
pa idi u display settings,tamo imas da namestis![]()
provalio sam sta treba da se uradi
edit:
mislim da nema vise pucketanja preko yt aplikacije. ja sam upalio jedan klip malo da pogledam,gde je bilo pucketanja,ali sad ga nema.
Danas je keva uspela da mi srusi telefon sa stola i mocna gorila se rascvetala.
Interesuje me ko radi zamenu digitizera kod nas,po mogucstvu u ns i koliko bi to kostalo otprilike?
I koliko mogu dobiti za one x koji nema nikakve hardverske probleme sem sada slomljenog digitizera,jer planiram da kupim nov telefon?
pa mnoooogo veci displej, ako nista drugo...
Pao je na stranu ne na ekran direktno,zato se i rascvetao.
!6.500 din je lcd+digitizer sto je ok cena,ja sam mislio da ce biti preko 200 evra.
Upravo sam fleshovao 9.0.0 ARHD, i za sada imam problem
Laguje mnoooogo vise od 2.15 test keys-a. Rom je out of box - nisam cak ni aplikacije sa marketa povukao.
Quadrant mi daje 4900 atuntu oko 10k ........ stvarno ne znam sta je problem
Pao je na stranu ne na ekran direktno,zato se i rascvetao.
!6.500 din je lcd+digitizer sto je ok cena,ja sam mislio da ce biti preko 200 evra.
slazem se... evo screen on 2h43min , malo streaming radija pride, i baterija 31%
Uz manje koriscenja, moci ce ponekad i 2 dana da izgura![]()
Ja ne mogu preko 3h da izbacim, ni pomoću trika...
Kako beše, kod amoled ekrana, staviš malo tamniiju pozadinu i imaš bolje trajanje jer amoled manje troši struje kad prikazuje crnu. Jel to znači da bi kod SLCD-a trebali da držimo belu![]()
.. meni nigde ne gori ja svakako izvlacim 4,5-5h screen time![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari