Šta je novo?

HTC One X

ako vi tako kazete :D
ja prvo pomisli da sam negde zeznuo objektiv kad se vidi to zeleno,ali cudno mi sto nema na drugim slikama,nego samo kad se uperi u svetlost

Izvinjavam se ako je negde ovo već pomenuto ali search opcija mi nije mnogo pomogla, a da čitam svih 145 strana mi se ne da :D

Elem uzeo sam One X u Telenoru, šta treba da uradim da bih mogao taj telefon da koristim sa sim karticama iz drugih mreža?

Kodovi ne pomazu,bar ne za one x zakljucan na vipu,ja sam na netu na 3-4 mesta dobijao potpuno isti kod koji nije odgovarao,jer je vip zakljucao telefon a ne htc,a vip tvrdi da oni kodove nemaju.
Jedina opcija je 50 evra i otvaranje telefona sto u mom slucaju ne dolazi u obzir tako da cu cekati s off i uraditi sim unlock sam.

Da, a htc pravi telefone od zlata...

ja nisam mogao da nadjem iGo koji radi ali sam nasao Navigon koji radi. Navigon je navodno Garmin i super radi u offline modu, cak nemorate da se zezate sa trazenjem mapa ponudice vam mape da skinete pri instalaciji.

ako neko hoce link, pm me ;)

Da, a htc pravi telefone od zlata...

daleko od toga. mislim da je sva rasprava oko kvaliteta moot, svi se prave najjeftinije sto moze i prodaju najskuplje sto moze pa su rezultati takvi kakvi jesu. samsungu puca kuciste, htc se grebe kamera lens... lista bi verovatno mogla da ide infinitno.

Poslednja izmena:
po svim najavama tesko da ce pre oktobra izaci, dakle skoro 2 meseca ali videcemo vec, da li ce odma biti u slobodnoj prodaji ili samo uz paket... slazem se da ne treba kupovati tehniku kada je next big thing odmah iza coska ali kao sto vec svi komentari bruje taj prozor je danas veoma mali, sve se krece jako brzo...

alarmantno bi bilo da izlazi international one x baziran na bilo cemu sem tegra 3 procesoru, cak i nova tegra bi bila fail za korisnike... navodni one x+ sa malo jacom tegrom je marginalno brzi i trosi vise (isti proizvodni proces, ista arhitektura, veci clockovi = veca potrosnja) pa ni ta veca baterija nece doneti u proseku nista epohalno, ako ste telefon koristili dan koristicete ga opet dan samo sto ce te imati 15% na kraju umesto 10%... tometo, tomato... telefon je blagi refresh i samo znaci da ce One X ziveti duze kao sto je to bilo i sa Sensation/Sensation xl, oba su dobila identicne updatove, identicne kernele razlike firmwarea su bile samo u zadnjoj cifri...

uostalom svi zaboravljaju odjednom da je one x vec izdat u vise verzija, tegra i snapdragon... kao i one xl koji je opet zasebna prica, sad odjednom one x+ pravi pometnju koja nemoze da se izdrzi... ma ajte molim vas

Stigao OTA 4.0.4 . Sada je sve doslo na svoje mesto.
Sinteticki testovi pokazuju dosta unapredjen kernel. Quadrant 5850, Antutu 12200

hvala na informaciji. instalirano.
sta sve donosi ovaj update?

Nema vise 3dot-a, Sense 4.1 radi mnogo bolje.
EA games i Dead Space koji radi i izgleda savrseno

Nazad
Vrh Dno