Šta je novo?

HTC One X

Preslusavao sam sve bolje modele, semplove na YT.. zavisi sta snimas ali ako si blizu ozvucenja ili je ozvucenje brutalno jako nijedan telefon ne moze normalno da snima, pa ni N8 nokia, ni IP4s :) Al to zavisi sta ko ocekuje :) Moj Wave je uzasan po tom pitanju, primetno gori od SGS I iako su im iste kamere, jednostavlno ima preosetljiv mic (kamkoder los, diktafon solidan) ali ja sam veliki protivnik snimanja koncerata i 100000 svetlecih displeja u vazduhu, nisam dosao na koncert da bih posle gledao sve to na kompu nego da uzivam u muzici :)

Izvinjavam se za off al' reko da odgovorim coveku ;)

Ako ti se vec toliko snimaju te zurke neka ti preporuci neko digitalni fotoaparat ili kameru koji su snimaju kvalitetan zvuk, cisto da bude upotrebljiv, onda u tvom slucaju hox osim baterije i nece imati vecu manu.

Poslednja izmena:
I da li bi neko mogao sada, par meseci kasnije nakon kupovine i koriscenja, da mi kaze kako je zadovoljan istim? Istice mi ugovor uskoro i mogu da biram izmedju HOX-a i S3 ali nekako imam problem sa izradom i izgledom S3-jke pa me zanima iskreni review nekog od vas?

Poslednjih par telefona ako se dobro sećam su Amoledi bili koje si imao, tako da ako predjes na HOX gubiš boje (meni za telefon mnogo bolje da je amoled nego ips ili lcd), a i pošto si naklonjen više AOSP look-u onda bih ti preporučio Nexus, manje para, za update ne brineš, e sad jedino koliko ti estetika spoljašnja igra ulogu, ali ako si bio zadovoljan i sa GS2 i sa Note-om onda ces biti i sa Nexusom ili pak GS3, TW može još i nekako da se pregrmi, ali Sense nikako...

Hox. Vs. Sgs3
Pros: izgled telefona
Cons:za mene sve ostalo

Moje mišljenje, tako da priča kako hox ima bolji ekran ne pije vodu, neki vole jače boje, neki ne vole...

Poslednjih par telefona ako se dobro sećam su Amoledi bili koje si imao, tako da ako predjes na HOX gubiš boje (meni za telefon mnogo bolje da je amoled nego ips ili lcd), a i pošto si naklonjen više AOSP look-u onda bih ti preporučio Nexus, manje para, za update ne brineš, e sad jedino koliko ti estetika spoljašnja igra ulogu, ali ako si bio zadovoljan i sa GS2 i sa Note-om onda ces biti i sa Nexusom ili pak GS3, TW može još i nekako da se pregrmi, ali Sense nikako...

Hox. Vs. Sgs3

Moje mišljenje, tako da priča kako hox ima bolji ekran ne pije vodu, neki vole jače boje, neki ne vole...

Pa s3 ima jache boje :D

Ko ne voli mogu "ja(r)ke" boje da se ublaze na G III.

Ma kad vec uzimaš Amoled što bi ubijao te boje? ;) Mislim i meni je na GS2 standard mode, nije dynamic saturated

P.S. @kudtihaex mislim da nisi trebao ovde postaviti temu, jer ćeš dobiti vrline bez mana odgovore korisnika HOX, isto kao što kad bi postavio isto pitanje u SG3 temi isto bi dobio vrline GS3, bez mana... Mislim da si dovoljno iskusan sa telefonima da odlučiš hoces li uzeti HOX ili S3, malo više ima mana HOX, ali ako predjes preko toga zarad izgleda uređaja, biraj HOX...

Poslednja izmena:
... ko iz nekog razloga ne podnosi samoled kupice hox a kapiram da je vecini svejedno posebno jer GS III ima modove za prikaz i Natural mod koji mnogi hvale...

Nikad mi nece biti jasno zasto proizvodjaci amoleda furaju po defaultu odvratno napucane boje .... SGS2 , SGS3 , Note(moj foun) , Huawei P1(burazerov) .... Totalno neprirodno .... sva sreca postoji opcija , kao sto rece hsv.stoned da se te boje malo dovedu u normalu . Pre Note-a sam imao Sensation i izabrao sam ga samo zbog prirodnijih boja od SGS2 . Hox na osnovnim postavkama ima extra boje ali na SGS3 kad se stavi rezim movie , odlicne su i na njemu . Naravno ovo je cisto subjektivno misljenje .....

Ajd sto su napucane boje i kontrast vec svi navedeni amoled vuku na zeleno.

Pa ovdje se vise prica o SGS3 nego o HOX-u :)

Neko pita vlasike HOX-a sta mile ( realno ) o telefonu, i odma se ukljuce korisnici SGS3 ili nekog drugog Samsunga da komentarisu :)

Neko pita vlasike HOX-a sta mile ( realno ) o telefonu

:d

Takvih je malo, veruj mi, posebno jos ako furaju htc avatar.. :d

Zanimljivo je to sto ljudi koji su sa hox-a presli na sgs III iz raznih razloga uopte ne dele misljenje sa vama koji ste realni :)

Poslednja izmena:
Zato i propadaju polako :)

Hox. Vs. Sgs3

Amoled mi ne igra neku ulogu, ok je kao ekran ali koliko kapiram i HOX ima sasvim pristojan prikaz. Ono sto mene muci kod S3 je ona prokleta siva lajsna koja ce se 100% izguliti (kao i na svim galaksijama koje sam imao do sada izuzev Note-a), los kvalitet izrade (moj utisak) i premalo home dugme. Softver mi ne igra ulogu uopste jer nisam dumb korisnik, kamera ima bitnu ulogu ali nije presudna.

^a da sacekas novi Nexus? :) Ne znam koji fon sada imas, da li je to jos uvek Note, ali licno ne bih uzeo ni HOX ni SGS III, cekao bih novi Nexus a zna se koje su prednosti tog modela.. a s'obzirom da si vec imao Note, evo uskoro ce Note II samo sto mislim da ce biti kopija SGS III samo sa vecim ekranom ali uz isti ''kvalitet'' kucista:S:

I ja isto kontam, a Nexus ako se stvori do oktobra dileme vise nema. U svakom slucaju, hvala na komentarima ne bih da trujem temu dalje.

Ja prodadoh Note, pa gledao hox i s3, i nema sanse da kupim bilo koji od ta dva jer je ekran premali. Kad sam stavio drugov hd2 pored oba, ekran na hoxu i s3 uopste ne izgleda veci jer je uzan, tako da posle Note-a i 5.3" 16:10 mi se ne prelazi ni na jedan drugi mob. Opet cu da kupim Note, samo da izadje na oglasima nesto interesantno.

Sto se tice HoXa, juce sam tek drzao u ruci duze od 15 sekundi i ne mogu da opisem koliko sam se odusevio telefonom. Izrada i izgled su perverzni, tu stvarno shije s3 za 2 kruga. Takodje je radio odlicno, bez seckanja, tako da tu su isti. Ne znam sto, ali siv hox mi se mnogo vise svidja, valjda sto mi muzevniji, ne znam, svi su se primili na belo da bi mob bio upadljiv. E sad, probao sam ono razlivanje boja i siva verzija u mtsu uopste nije imala taj problem, dok je bela u telenoru na blag pritisak pokazala to razlivanje. Meni licno ne bi bio nikakav problem, ali nesto nije u redu cim jedan ima, drugi nema. Ali opet, premali ekran da bih ga kupio. Nikakav mi pomak nije sa prethodnog hd2 kojisam imao do pre 3 meseca- razlika oko 1cm u dijagonali je mizerna. Mnogo mi da cekam Note 2 (a ako bude 16:9 zaobilazim ga), tako da ce najvrv Note ponovo da padne. Tek kad nesto nemas kontas sta si imao :) (core.graphics zna ;) )

SHta je bre ovo, ubacio sam opet kuvani rom ARHD i faux kernel i vratilo se treperenje :D Kakvi su to tripovi masni izgleda da nema treperenja samo na stock romu

ja sam isto imao barely there za DHD, iskreno to nije nikakva zastita za telefon.. zapravo sprecava samo nastajanje mikro ogrebotina od svakodnevnog koriscenja/drzanja po stolu. za HOX nju nisam ni uzimao u obzir, mislim da je rock quicksand bolje izradjena, ja licno sam prezadovoljan

odnosno na plavo ;)

ja sam je imao (3 komada!) za DHD, najbolja futrola za njega, sem ako nekom tel cesto ispada, onda bih isao na neku jacu, tipa Tough, Pop i slicno

Uzeo sam tu futrolu, bruka kako naleze na telefon! Svaka preporuka.

Govore na xda da je nemacki HTC potvrdio da ce se ici direktno na 4.1 odnosno na dzilija :)

^Мени се чини да at&t спушта цену на 100$, а не за 100$. Али то је уз уговор. Ако грешим исправите ме

Pa to je samo uz ugovor na AT&T, nisam siguran da će se to odraziti slično na cene kod nas, kao što je i Nexus bez ugovora tamo $350, a kod nas ga nema zvanično za 350 evra.
Ako ništa drugo, bar je cena polovnih počela malo da pada ;)

Nazad
Vrh Dno