Šta je novo?

HTC One X

Đurkaš, uplašio si me. I na kraju, da li je otključan ili ne?

Kako da aktiviram +25 GB u dropbox-u? Trenutno imam standardnih 2.5 Gb ali kazu ko ima najnovije telefone sa Sense 4.0 dobija +25 GB prostora? Jel neko zna?

pa nakaci taj dropbox iz telefona na svoj nalog... bice tamo neke verifikacije i tako to pa dobijse :)

Kako da aktiviram +25 GB u dropbox-u? Trenutno imam standardnih 2.5 Gb ali kazu ko ima najnovije telefone sa Sense 4.0 dobija +25 GB prostora? Jel neko zna?

Samo instaliraj dropbox na telefon, unesi svoje podatke i posle par minuta ce ti stici mail da si dobio dodatnih 23GB prostora. Ali tih 23GB vaze samo 24 meseca. :/

Ja sam se registrovao na fonu i posle 2 minuta mi je stigao mejl da sam dobio 23 gb

Registruješ se i ispuniš barem 5 stavki sa one liste (instalacija na komp, introduction itd.) I to je to.

Odlicna! Meni je od hemijske olovke ostao trag, na belom HOX-u i obrisao sam ga prstom. Ponavljam, samo da srede taj je.eni fps i ja sam prezadovoljan.

Ćao društvo,ja neću daviti puno temu!Samo evo posle nedelju dana korišćenja da kažem da je telefon fenomenalan.:banana:!Moje mišljenje je da je najlepši i najbolji telefon trenutno,samo problem mi je što u Leskovcu nemam gde kupiti original futrolu kožnu...:wall:
PS Da li neko zna kada će izaći update...
Veliki pozdrav za sve na forumu..:wave:

Ćao društvo,ja neću daviti puno temu!Samo evo posle nedelju dana korišćenja da kažem da je telefon fenomenalan.:banana:!Moje mišljenje je da je najlepši i najbolji telefon trenutno,samo problem mi je što u Leskovcu nemam gde kupiti original futrolu kožnu...:wall:
PS Da li neko zna kada će izaći update...
Veliki pozdrav za sve na forumu..:wave:

2...update se ocekuje u roku od par dana, ali sa starim kernelom. Prava stvar je anndroid revolution by mike1986, 6.2 u kombinaciji sa francovim kernelom. Kazu da je baterija dosta bolja...

sta donosi taj novi update sto treba da izadje kako ti kazes za nekoliko dana

A chek gde si to video, ja se ubi trazeci da vidim kad izlazi updejt i nishta nisam nashao?

Ja ne znam kako si se i gde si se to "ubio trazeci", posto na xda u android development sekciji za one x, je otprike svaciji rom vec updateovan na osnovu oficijelnog ruu 2.05.401.2 sem Mike-ovog, a i on je najavio test verziju 7.0.0 za irc early adopters danas...

Poslednja izmena:
Ja sam trazhio za oficijelni firmware a ne za kuvane romove, znachi nishta od 30 frejmova :(

Poslednja izmena:
Aman, ljudi, dokle vise sa tim frejmovima, popravice i to, polako, ispadose sad svi bre neki video snimatelji...znate koja kinta se uzima za snimanje po svadbama:D

Ma nije samo to problem znachi telefon ima quad core procesor i tegra 3 gpu i ove malo jache igrice seckaju kao mutave probao sam gta 3 sve na max i nova 3 znachi problema koliko hocesh i ne optimizacija, dok na s3 sve klizi bash sam gledao na youtube gameplay

Poslednja izmena:
Ma nije samo to problem znachi telefon ima quad core procesor i tegra 3 gpu i ove malo jache igrice seckaju kao mutave probao sam gta 3 sve na max i nova 3 znachi problema koliko hocesh i ne optimizacija, dok na s3 sve klizi bash sam gledao na youtube gameplay

Ma, naravno, kome se ne svidja, nek uzme novu galaksiju. I ja sam prvobitno planirao isto, ali kad sam video razliku u ceni...neka hvala...

Fazon je u tome shto sam ja dao isto koliko je i sad s3 za hox

U svakom slucaju ti se ne isplati da ga prodajes, posto ne bi mogao da ga prodas za vise od 380-400, posebno ako je zakljucan...Sacekaj 4-5 meseci, pasce cena i jednom i drugom, ali ce sigurno vise pasti sgs3...Kada razlika bude na oko 80-100eura, tada se isplati doplacivati...

Xm... Meni gta 3 ne secka, bas sam ga probao...

Baci mi link na pm pa ću isprobati :)

Nego danas posle update-a i isključivanja widescreen opcije kamera slika pristojne fotografije.

Kako bi bilo lepo kada bi ljudi koristii Google .. :)

Nova 3 i GTA 3 nisu optimizovani za OneX, jer primera radi, MC3 daje 60fps-a na OneX. a Modern Combat 3 mi deluje kao zahtevnija igra od Nova 3. to je krivica Gameloft-a i Rockstar games-a a ne HTC-a.

Moze li ko da stavi link sa xda gde se prica o OTA zadnem update-u koji treba da izadje?

Nazad
Vrh Dno