Šta je novo?

HTC One X

Sto se tice baterije mislim da je motorola sa gugletom tu u prednosti. Mislim na RazrMax. :)

Slažem se za bojazni oko baterije, mada je Tegra 3 projektovana da bude štedljiva, pa će to donekle pomoći. HTC-ovi telefoni generalno mogu da izdrže jako dugo u standby modu, ali to nažalost neće pomoći kada se telefon optereti nekom multimedijom, web browsing-om ili snimanjem kamerom.

Pa i moj nexus moze da izdrzi u standby modu jako dugo, ali spali bateriju kada ga koristim aktivno :)
A ekran, pa lepe su mu boje, mada ne verujem da mogu biti naglasene kao na amoled ekranu.
I lepsi mi je beli, od ove braon boje.

neki fabricki polusample :)

Kontam, ali meni je to neozbiljno, ovo svi vide, a on se raspada.

Ma ****** ne zna da ga koristi.:p

ovaj beli X sa cistim AOSP ICS milina :)

A tema je naravno samo za naj ekskluzivniji model, nije moglo generalno za One seriju, Benchmark.. :) Meni je One S predobar, perverzni materijali i dizajn, dimenzije ekrana i dalje prevelike, al ajde..

A tema je naravno samo za naj ekskluzivniji model, nije moglo generalno za One seriju, Benchmark.. :) Meni je One S predobar, perverzni materijali i dizajn, dimenzije ekrana i dalje prevelike, al ajde..
ima i One V koji je naslednik Desire (S) pomesan sa linijom starog Legenda

Savrsen HTC One bi bio One S sa 720p ekranom velicine 4" :)

Mislim da ce tek da ga doteraju i optimiziju jos bolje kad ga budu pustili u prodaju. Cekao sam da HTC izbaci nesto novo i sad su me bacili u dilemu, dali S ili X, zbog velicine. Nije X mnogo veci od SG2 recimo,mala je razlika.
Sa druge strane se sushka oko SG3 i hardvera koji je mindblowing....
Svakako osvezenje je na ONE S amoled ekran.

Poslednja izmena:
E sada ga baš pretera. Stvarno ne razumem zašto ne volite velike ekrane.

Pa zato sto je (meni barem) i dalje prvenstveno telefon, i ne zelim da se oseca kao prenosni hard disk u dzepu. Zasto iPhone gura 3.5" svo vreme, zato sto je skoro pa idealan balans, mozda jos koja desetina..

nece iPhone jos dugo gurati 3.5" (kada predje na 4 pricaces i ti drugu pricu :p) stizu hd rezolucije. 720p na manje od 4" jednostavno nije to to. gledao sam sgs pored desire skoro da nema razlike u velicina telefona.
kako gledam yt ni ovaj X ne izgleda ogroman kao recimo Galaxy Note, ali opet dok ga ne uzmes u sake ne znas da li ti odgovara.

meni recimo tih 4.7" vise odgovara nego da vucaram neki tablet, ovaj telefon ima sve sto i pc (hardverski) i bolje imati malo veci ekran koji i dalje mozes da nosis svuda sa sobom nego imati vise uredjaja kako bi ti mobilno iskustvo bilo upotpunjeno.

Treba pomenuti i to da se sve više poziva obavlja preko bt slušalica - ili žičnog hendsfrija, tako da tu veličina telefona ne igra bitnu ulogu.

Ja sam nedavno kupio GSPlus, pošto mi je dojadilo da čekam Razr da stigne - i veoma sam zadovoljan. GS2 mi je zaista bio preveliki za komotno korišćenje. Međutim, možda me HTC ubedi da pređem na nešto njihovo - i to samo zbog Beats slušalica i softvera. Ono što meni smeta kod One X modela je nemogućnost proširenja memorije.

da 32GB je bas malo :)

Ako uzimas zbog beats softtvera i slusalica,nemoj..Beats softver je prenapucan od strane HTC-a(da ne kazem hoax) a sluske ne opravdavaju cenu.Inace,meni se One S jako svidja:)

Da smaraju daske ne bi bilo ekspanzije tablet-a. Milion ljudi,milion cudi. Bice ih za svaciju dusu.
Jedva cekam svoj X model :)

via ttalk

pa kad ne moze da stane u dzep :) mada oni 7" mozda ih neko i nosi :D

Nisam sumnjao da ima, vec pricam o prakticnosti :) Sa razlogom to treba da budu dva odvojena proizvoda.. Ako si "na nogama" ekran od 3.2, 3.5, 3.7 ce ti skroz odraditi posao, a kad udjes u zatvoren prostor ili gajbu, prebacices se na desktop ili tablet..

Vrh Dno