Šta je novo?

HTC ONE S

A da li si siguran da imas offical JB 4.1.1. Koliko ja znam, izašao je samo za Tajvan, i mislim da ne može da se instalira na 032.

ovo je naziv fajla koji sam skinuo i tamo pise da je jelly bean... OTA_Ville_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.16.401.8_1.11.50.05.28_10.27.50.08L_release_301852xf01hejl416oev96.zip

Pa to je za S4, tebi treba villec2, malo ćeš da sačekaš 4.1.1 :trust:

Poslednja izmena:
@nvelja a da li mogu da instaliram 4.0.4 stock posto mi je sad verzija 4.0.3?

To sam se i ja pitao pre mesec dana. Možeš, potreban ti je: RUU_VILLEC2_U_ICS_40_S_HTC_Europe_2.15.401.100_Radio_16.21.20.02U_16.09.20.11_M2_release_286571_ signed.exe

Zašto je ovaj telefon duplo skuplji po radnjama nego po oglasima?

kako duplo? po radnjama je 350€, gde si video oglas za 170?

Po radnjama videh za 67-68.000. Ja sam jako nov u svetu kupovine novih telefona (uvek uzimah polovne) pa sam malo noobast.

ma to su ove legalne varijante sa fiskalnim, ko još uzima telefon tako... ako tako gledaš onda to važi za svaki skuplji telefon, da je na oglasima duplo jeftiniji nego u tim radnjama

Jel zna neko kad mi smrtnici mozemo da ocekujemo oficijalni 4.1.1 za s3 ?

Pozdrav svima. Planiram ovih dana da zamenim moj stari SGS. Pratim oglase i ono sto sam primetio je da je cena ONE S ista kao i za ONE X??? ONE X ima bolji cpu, veci ekran, bolju rezoluciju. Jedina prednost kod ONE S po mom misljenju je display. Meni nekako lepsi. Sta mi vi preporucujete za kupiti? :)

Displej ne da nije bolji nego je gori,najblaze receno duplo.
One x ima jedan od najboljih displeja na trzistu a one s jedan od osrednjih.
One x je pratilo par hardverskih gresaka i zbog toga je brzo izgubio na ceni,ali u izboru one s i one x,moja preporuka je svakako one x,samo procitaj o tim h/w problemima i dobro pregledaj telefon koji kupujes.

S je te cene samo jer je tanak i od metala. Doduše, i malo ih ima.
One x ima, verovatno, i najbolji ekran trenutno (iz 2012, makar). Naravno, mislim na serije bez h/w problema.

nesrecnice da li si ti video one s kad mozes takvu glupost da izgovoris.osrednji displej kod one s vecu glupost u zivotu nisam cuo

Ja, lično, ne bih mogao da ga koristim duže vreme zbog kombinacije qhd rezolucija + pentile raspored podpiskela. A i boje su napucane dosta.

Inače, ovo je isti displej kao u Huawei p1 i motorola razr i razr maxx

Poslednja izmena od urednika:
nesrecnice da li si ti video one s kad mozes takvu glupost da izgovoris.osrednji displej kod one s vecu glupost u zivotu nisam cuo

Prvo,necemo se vredjati,nije ti ovo pijaca i burek forum.
Ako si toliko pametan onda objasni nama glupavima sta je to tako specijalno dobro kod displeja na one s,jer mi ocigledno ne znamo.
Ili uzmi oba telefona u ruke pa gledaj jer to izgleda nisi uradio.

Displej ne da nije bolji nego je gori,najblaze receno duplo.
One x ima jedan od najboljih displeja na trzistu a one s jedan od osrednjih.
One x je pratilo par hardverskih gresaka i zbog toga je brzo izgubio na ceni,ali u izboru one s i one x,moja preporuka je svakako one x,samo procitaj o tim h/w problemima i dobro pregledaj telefon koji kupujes.
Sve je tacno ali je amoguce znati koji je bash taj one x koji NE PATI, zato sam zadrzao one s.

Zakljuci se lako,pritisne se ekran po ivicama,ako se boja razliva,ne valja.
Isto se prikacis negde na wi fi i ako na par metara od rutera imas slab signal ni to ne valja.
To je u principu to sto treba proveriti na one x.

To sam se i ja pitao pre mesec dana. Možeš, potreban ti je: RUU_VILLEC2_U_ICS_40_S_HTC_Europe_2.15.401.100_Radio_16.21.20.02U_16.09.20.11_M2_release_286571_ signed.exe
Poz,
malo sam novi u ovoj prici, tj. dosao sam sa SGS2 gde sam maltene sve znao a ovde skoro nista jer je podrska na xda za s3 varijantu blagi uzas.
Zanima me gde se skida ovaj fajl, da li treba telefon da se rootuje da bi se instalirao i da li ce mi biti dostupan jb OTA kad ovo instaliram? Inach telefon nije ni sa jedne mreze i S3 je. Hvala :)

Poz,
malo sam novi u ovoj prici, tj. dosao sam sa SGS2 gde sam maltene sve znao a ovde skoro nista jer je podrska na xda za s3 varijantu blagi uzas.
Zanima me gde se skida ovaj fajl, da li treba telefon da se rootuje da bi se instalirao i da li ce mi biti dostupan jb OTA kad ovo instaliram? Inach telefon nije ni sa jedne mreze i S3 je. Hvala :)
samo kopiras naziv fajla u google i dobices ima dosta linkova i instaliras drajvere za htc i spojis fon da bude u modu za punjenje i pokrenes taj fajl i samo next i sve on sam odradi...a jb naravno da ce biti dostupan kad izadje za s3 verziju taj fajl je ICS 4.0.4 sense 4.1 europe ja sam ga instalirao i extra radi.

samo kopiras naziv fajla u google i dobices ima dosta linkova i instaliras drajvere za htc i spojis fon da bude u modu za punjenje i pokrenes taj fajl i samo next i sve on sam odradi...a jb naravno da ce biti dostupan kad izadje za s3 verziju taj fajl je ICS 4.0.4 sense 4.1 europe ja sam ga instalirao i extra radi.
Uspeo :) ..Poz

Evo ga. Telefon kupljen u VIP-u, nije bio zaključan

Prilozi

• uploadfromtaptalk1359996230472.jpg
    uploadfromtaptalk1359996230472.jpg
    65.2 KB · Pregleda: 162
Vrh Dno