Ok.Hvala na odgovoru.Pa to je za S4, tebi treba villec2, malo ćeš da sačekaš 4.1.1 :trust:
skinuo sam ga...koja je procedura za instalaciju?To sam se i ja pitao pre mesec dana. Možeš, potreban ti je: RUU_VILLEC2_U_ICS_40_S_HTC_Europe_2.15.401.100_Radio_16.21.20.02U_16.09.20.11_M2_release_286571_ signed.exe
skinuo sam ga...koja je procedura za instalaciju?
nesrecnice da li si ti video one s kad mozes takvu glupost da izgovoris.osrednji displej kod one s vecu glupost u zivotu nisam cuo
Sve je tacno ali je amoguce znati koji je bash taj one x koji NE PATI, zato sam zadrzao one s.Displej ne da nije bolji nego je gori,najblaze receno duplo.
One x ima jedan od najboljih displeja na trzistu a one s jedan od osrednjih.
One x je pratilo par hardverskih gresaka i zbog toga je brzo izgubio na ceni,ali u izboru one s i one x,moja preporuka je svakako one x,samo procitaj o tim h/w problemima i dobro pregledaj telefon koji kupujes.
Poz,To sam se i ja pitao pre mesec dana. Možeš, potreban ti je: RUU_VILLEC2_U_ICS_40_S_HTC_Europe_2.15.401.100_Radio_16.21.20.02U_16.09.20.11_M2_release_286571_ signed.exe
samo kopiras naziv fajla u google i dobices ima dosta linkova i instaliras drajvere za htc i spojis fon da bude u modu za punjenje i pokrenes taj fajl i samo next i sve on sam odradi...a jb naravno da ce biti dostupan kad izadje za s3 verziju taj fajl je ICS 4.0.4 sense 4.1 europe ja sam ga instalirao i extra radi.Poz,
malo sam novi u ovoj prici, tj. dosao sam sa SGS2 gde sam maltene sve znao a ovde skoro nista jer je podrska na xda za s3 varijantu blagi uzas.
Zanima me gde se skida ovaj fajl, da li treba telefon da se rootuje da bi se instalirao i da li ce mi biti dostupan jb OTA kad ovo instaliram? Inach telefon nije ni sa jedne mreze i S3 je. Hvala![]()
Jel moze neko da mi odgovori ?Jel zna neko kad mi smrtnici mozemo da ocekujemo oficijalni android 4.1.1 za s3 ?
Uspeosamo kopiras naziv fajla u google i dobices ima dosta linkova i instaliras drajvere za htc i spojis fon da bude u modu za punjenje i pokrenes taj fajl i samo next i sve on sam odradi...a jb naravno da ce biti dostupan kad izadje za s3 verziju taj fajl je ICS 4.0.4 sense 4.1 europe ja sam ga instalirao i extra radi.
Jel moze neko da mi odgovori ?
Pošto je već u opticaju, moram da pitam da li je neko probao za S3?Pa krenuo je negde tamo, a rekli u Q1, i još da malo zaksne, znači....1 april.
Sve radi ok...Doduse u Quadrantu daje isto poena kao i na 4.04, a ochekivao sam da ce vise ( mada to je nebitno skrozPošto je već u opticaju, moram da pitam da li je neko probao za S3?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari