Šta je novo?

HTC One S - vs - Samsung Galaxy S2, na šta se opredeliti

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Naime uskoro mi ističe ugovor u Telenoru i planiram da se ponovim sa jednim od ova 2 telefona. Izbor je pao na njih čisto iz razloga što mi S3 u odnosu sa S2 deluje kao igračka, tj sav mi je nešto nežan. Sa One S sam "oduševljen" po nekim review-ovima ali vidim da ima ljudi koji se žale na kućište koje je bilo razlog zašto sam više naklonjen HTC-u nego Samsungu.
Šta vi mislite o ovim aparatima, šta je bolja varijanta?

One S je nesto jeftiniji, bolji kvalitet izrade, preformanse su im tu negde, mada preba dati prednost quadu..
S3 je sjajan, samo sto stede na materijalu, cista plastika, barem meni to mnogo smeta....

Greška prilikom otvaranja topica, mislio sam One S vs Galaxy S2

Ako je One S sa S4 SoC onda uzmi njega,ali ako nije ne vredi da dajes dosta vise para u odnosu na S2.

I ja sam se dvoumio izmedju ta dva nmodela, mada mi je HTC favorit. Prednosti Samsunga a koje nema HTC za mene su: prosiriva memorija i bolja prednja kamera. Jedino me brine to kuciste sto se ljusti. Da li su i plavo i crrno kuciste izradjeni od istogf materijala, cuo sam da je crno bolje ali se ljusti.

Dobro ljudi, šta će vam "quad-core" na telefonu?
:)
Gde da ga "iskoristite"?

Meni se HTC više sviđa samo zbog kamere i opcije slikanje prilikom snimanja kao i dobar HDR koji kamera pravi. Najviše mi se svidelo samo kućište, naravno to crno što je kroz al puštena struja, ali vidim da ima dosta primedbi na isto.
Po meni velika mana svih novih telefona (što htc, što samsung) je nedostatak tastera za kameru. Meni je to jedno od najbitnijih tastera. Imati fenomenalan telefon, fenomenalan hardware unutar telefon, dobru kameru, a nemati poseban taster za kameru mi je skroz bez veze. To je jedina stvar koja mi se sviđa kod Nokia-e i jedini razlog zbog kog planiram da sredim moj N82 :)

Bravo neo, kako meni nedostaje taster za kameru, cak sam i gledao Sony zbog njega, medjutim kod Sony-ja me je odbila prevelika zizna daljina i mali vidni ugao dok Htc koliko znam, ima najsire objektive na kamerama... Moj glas ide ka One S, mislim da je na 4.3 inca kod SGS II premala rezolucija, plus bolja izrada kod HTC-a...

ok, kapiram ja ono kao prstom biram gde hoću da se fokusira, ali brate mili pa uvedite autofocus i poseban taster za kameru, jel to toliki problem? I ja sam gledao te bojektive i same veličine senzora i deluje mi da HTC ima malo veće senzore, a iskreno mnogo mi više prija u ruci One S, ali ta maska mi je problem veliki pošto ne mogu da kažem da baš mazim i pazim telefon, naravno ne bacam ga ni po kamenju, stolu, eventualno na krevet na jastuk pa kapiram da će mi ta keramička maska raditi posao, pogotovo što kažu da prijatno deluje pod rukom

Nazad
Vrh Dno