Šta je novo?

HTC One MAX

Dobra kamera, dobro kućište, male dimenzije, fini ekran, dobra baterija, po mogućstvu izmenjiva, SD slot i dobar softver.

Ti pricas o idealnom telefonu, a od toga nema nista. Niti ce ikada biti.

I kod HTC-a i kod Samsunga i kod LG-a i kod Sony-a, svuda se prave kompromisi da bi uzeo njihov flagship. Ovom fali ovo, ovom ono, ovaj ima plastiku, ovaj losu kameru, ovaj ima 10 giga bloat-a, ovaj los display itd itd

Pa vodeci modeli u 2014 bi mogli da budu blizu necega sto je savrseno.

Evo npr S5 ili neka F verzija - sve najbolje kao i do sada na Galaxy S uz lepse i kvalitetnije kuciste i veci senzor/bolju optiku.
Z2 - sve naj od Sony do sada uz najbolji IPS ekran, jos bolju podrsku itd.
G3 - best of LG + bolja podrska, redizajniran UI, lepse i malo kvalitetnije kuciste koje nije glossy i veci senzor/bolju optiku kamere.
htc One II - zadrzano sve sa prvog One uz veci ekran, bolju podrsku i primetno bolju kameru.

Ja mislim da ce svi ovo da urade osim sto sumnjam da ce htc da primeni nesto u vezi sa kamerama.

Poslednja izmena:
Promeniće kada ih kupi lenovo i stavi neku f1.8 kameru od 26 mpix. :D

cena kao note izgleda

Poslednja izmena:
one-max-battery-test.jpg

http://blog.gsmarena.com/htc-one-max-battery-test/

Poslednja izmena:
Stvarno je dobra baterija. Imam utisak da može dosta da podnese, mada tek treba da je namučim, pošto tek dva dana koristim telefon.
U svakom slučaju, jedan od retkih Android telefona za koji mogu da kažem da mu je trajanje baterije ok :)

Znači:
+ ekran, baterija, zvuk, izrada je ok
- kamera, veličina (mada, bez ovog baterija ne bi bila moguća), senzor za otisak

:D

Možeš da ga ne koristiš, ali čitam da ko god ga je koristio, kaže da je mnogo loše implementiran.
Kada android nešto nema baked-in u sistemu, teško da će ga HTC/LG/Sony dobro skockati.

Nazad
Vrh Dno