Šta je novo?

HTC One M9

Не мешај ми lg и Nexus.. Јесте да Lg направи Nexus, ал после се гугл пита за апдејте..

Kako da TI ne mesam kada je LG napravio Nexus 5x? :D

U pitanju je uredjaj, a ne proizvodjac telefona, ako me kapiras :)

U pravu su ne vidim zasto se raspravljate, Nexus ima najduži apdejt zbog toga i jeste poseban em se ne mora cekati nego se odma dobija :)

Kad ce G3 da dobije update?

Edit: Bilo koji.

Pustite marketinske fore za prodaju telefona na osnovu JEDNOG brzog update-a.

Ali m9 je latest and greatest.

Poslednja izmena:
Uskoro kao i M8.

Edit: G3 beše dobio LP pre Nexusa?

Poslednja izmena:
Ako gledate update.
M9 je dobio 23. Dec, Dev i Unlocked. Verovatno Amerika, a sada ce za Evropu izaci taj update. Nije dobio pre G4 update-a koji je povucen.

G3 samo u Poljskoj, a M8 2. Dec, Dev/Unlocked za Ameriku, dok su Latinska Amerika, Taiwan, Australija, Kanada, pre par nedelja. Dakle dobio je update pre (G4)/G3 i to za dosta vise regiona/drzava.

Ako gledate update.
M9 je dobio 23. Dec, Dev i Unlocked. Verovatno Amerika, a sada ce za Evropu izaci taj update. Nije dobio pre G4 update-a koji je povucen.

G3 samo u Poljskoj, a M8 2. Dec, Dev/Unlocked za Ameriku, dok su Latinska Amerika, Taiwan, Australija, Kanada, pre par nedelja. Dakle dobio je update pre (G4)/G3 i to za dosta vise regiona/drzava.
Ето одговор..
Kada je M9 dobio MM a kada G4?

Kako da TI ne mesam kada je LG napravio Nexus 5x? :D

U pitanju je uredjaj, a ne proizvodjac telefona, ako me kapiras :)
Да, али се гугл пита за апдејте на нексусу и нико други..

Kad ce G3 da dobije update?

Edit: Bilo koji.

Pustite marketinske fore za prodaju telefona na osnovu JEDNOG brzog update-a.
G3 dobio MM
G4 nije povučen - ja pre neki dan dobio OTA MM
Ako gledate update.

Aha znaci svi u Evropi dobili update. Dosta vise regiona, kapiram...

Pa nisu svi- ali dosta regiona je dobilo za razliku od m9 koji uopšte nije ni na vidiku

Ali zato jesu A9(6.0.1 update, jedini), M8(GPE H9 Januarski 3. update po redu odradjen od strane HTC i Sense 7.0 MM) dosta regiona kao sto sam napisao(ceka se samo evropa), M9(nepotpun, ali uskoro ce svi regioni), HTC One ME...

I vi se raspravljate ko ima dužu podršku, kao da je to neki plus za @Veljkov unuk, G4 koristi možda mesec dana. kao da će i 5x imati do 2018 god, da, kako da ne :d
Ta priča o podršci o par god. ima slila nekom ko menja telefon kada produžava ugovor, svake druge godine, a ovoj bitangi ne :D

Jel neko flesovao 6.0 do sada mimo OTA? Preko RUU fajlova mislim....

Da li tel mora da bude otkljucan da bi to moglo da se odradi?

Ne mora da bude ništa, ako je ruku za tvoju verziju telefona, ako nije, onda ti ide s off otkljucavanje, menjanje cid i mid kodova, pa onda taj ruu koji hoćeš

Ne vjerujem da ima za T-mobile CG ruu....

Odakle to da nadjem sve?

Mislio sam da odradim s-off, bloader unlock i da instaliram sistem ponovo

Pa to ćeš uraditi i factory resetom, ne treba ni da tražiš ruu, j3dino ako ti je zapelo za 6.0 ali i to će brzo, ne isplati se da daješ 30e za soff..

Da, ali racunam da cu brze dobiti update naerednog puta nego ovako sa brendiranim romom....?!

Ili necu?

Zadnji htc koji sam imao je desire hd pa sam sve pozaboravljao.

Pa vrv hoćeš malo kasnije ali do tada ima godinu dana, nema potrebe sada to da radiš.. Sačekaj dok dodje ovaj, htc kakav je niste me ne bi iznenadilo da ne daju sledeći..

Jel neko flesovao 6.0 do sada mimo OTA? Preko RUU fajlova mislim....

Da li tel mora da bude otkljucan da bi to moglo da se odradi?
Mora S-OFF da bi promenio CID i MID, pa onda mozes flesovati bilo koji firmware.

Brze ces dobiti update pomocu ruu fajlova. Brise sve sa uredjaja, pa cak i internu mem.

Mozes da probas neki custom da flesujes na S-ON(potreban otkljucan bootloader i recovery)

Dobices kasnije update. Prioritet imaju dev/unlocked verzije. Vidi koji ti je CID trenutno. Imas CID info na playstore.

Poslednja izmena:
I hocu da obrisem sve, od interne do sistema dakle. Sve od pocetka da krenem.

Custom ne za sada, ali bih otkljucao bootloader.

CID Getter daje HTC_032 EastEurope.

Nista novo. Prije par dana, upaljeni power saver i sleep mode, 55% otislo od 7 i po ujutru od 15h popodne a nisam nista posebno koristio tel. Lokacije off.

Nasao sam foru da se makar malo produzi trajanje, skinem sa punjaca nakon zavrsetka punjenja, koristim tel da padne do otprilike 90% i onda ga ponovo napunim do kraja. Onda izdrzi bez problema do posle posla popodne ali ne i do uvece.

Nazad
Vrh Dno