Šta je novo?

HTC One M9

Pa sto je najgore iako pokusavas da budes smesan pises istinu.. Koliko sam upucen u htc i njihove updejte oni konstantno rade na poboljsanju kamere i celog rada moba kao takvog. I m8 kada se pojavio slike su mu bile srednje uzasne a posle 5,6 meseci su skroz ok..
Htc jeste pogubljen zestoko ali ne bih ja njih jos otpisivao.

Poslednja izmena:
Pa nije ni ovo finalni softver, čekaj još malo, čim kupiš videćeš da to nije baš tako [emoji14]

A i HTC je rekao da radi na poboljšanju kvaliteta kamere u novom update-u koji je u ovom trenutku na računarima programera koji rade danonoćno da donesu novi update što pre.

Znači veruj ispravice, samo ga kupi :D

čuh i da će dizajn da izmijene apdejtom, i još malo da smanje onu traku ispod ekrana :d

Apdejti su čudo :)

btw, kakva logika: za video, naročito u noćnim uslovima, M7 ima najbolji kvalitet, pa M8, pa M9. Šta li će sledeće godine da donesu?? :eyebrows::eyebrows::eyebrows:

Poslednja izmena:
Glavni dizajner HTC-a, napustio kompaniju...pitam se zasto...

Nisu mu dali platu jer nije imao posla za ovaj model :D

Jos jace je to sto je onaj dizajner samsunga navodno dobio otkaz prosle godine posle pljuvanja flaster petice a onda je ''novi'' malo prekopirao Apple detalje i dodao staklo i alu ram na S3-S5 dizajn i to je sada vrh i nesto nevidjeno :d

Sto se poboljsanja kamere kroz apdejtove tice to je sada vec tradicija za vecinu proizvodjaca pa cak i za Nokiu.
I Samsung ima razlog da malo poboljsa S6 softver kamere (ako to vec i nije uradjeno) ima razlika u testovima, alatima za poredjenje itd.

Samo sto ce to Samsung sigurno uraditi a htc 99% ne, pa oni nisu sposobni ni da omoguce softversku tj dig. stabilizaciju bolju od standarda iz 2010 :)

Evo poredjenje kamera u auto modu i stud. uslovima, cela htc One M serija i jos jedno 10-ak androida, oba IP6 i 3 PV Nokie - http://www.lesnumeriques.com/appareil-photo-numerique/face-a-face/d835231080e91d175ab7f23013d36f59b0172630

Poslednja izmena:
bio sam ironičan, bez obzira je li 4K ili 1080p, video izgleda kao 480p, a stabilizaciju ja i ne vidim. Kada sam ja to pominjao za video prije izlaska, meni su rekli da će imati softverski OIS, pa kad je izašao kako će to biti sređeno apdejtom, jer to još nije finalna verzija, itd. Eh, velika očekivanja :D
Sta je softverski ois?

teoretski možda moguće, u praksi mislim da nema šanse. Možda bude neki Software Image Stabilisation Advanced samo za naše tržište, voli naš narod akronime, ti SRS, VR6, ABS, ESC, HDR, SUHD... :D
Ko hoće dobar video, bolje da ostane na m7 :d

Poslednja izmena:
teoretski možda moguće, u praksi mislim da nema šanse. Možda bude neki Software Image Stabilisation Advanced samo za naše tržište, voli naš narod akronime, ti SRS, VR6, ABS, ESC, HDR, SUHD... :D
Ko hoće dobar video, bolje da ostane na m7 :d

Pitam, zato sto ne znam dal sw stabilizacija ima veze sa vrstom senzora.. Ma dobar je VR6 :D I R32 kao kompletan proizvod :p

AT&T HTC One M9 Unboxing (Gunmetal Gray):

[YOUTUBE]mKx9CYFZH0Q[/YOUTUBE]

Crni je prelep.. Mozda uzima titulu od m7 kao najlepsi android telefon ikada napravljen :)

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]8lF2axea7qw[/YOUTUBE]

Definitivno ce M8 drzati visoku cenu jos neko vreme.

Da li iko od vlasnika htc m8 planira da predje na m9?Ja sam odustao,nista mi nije bolje osim tih 1gb rama,a za to mi se ne daje 200+e razlike

Ja sam odlučio da sa m8 čekam m10. Ili ako iskrsne neka lepa prilika za neki Nexus, o drugim fonovima ne razmišljam.

^ Odlican review od androidlolicea :) odlicna zapazanja oko s805 i s810

Osim što je zaboravio da napomene da će sve nedostatke rešiti update :d

[YOUTUBE]amk-sthMYzM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]T-BKDAUQ7ek[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nikad mi nece biti jasni ti drop testovi, kad samo mala promena ugla udara u pod dovodi do drasticno drugacijih rezultata. Sto to ljudi gledaju, sem da vide razbijen telefon,nije mi jasno

Nisu bitni ljudi, nego sto baja na tom snimku na kraju isplati taj razbijeni telefon i jos zaradi preko, na konto broja pogledanih snimaka.[emoji2]

Nazad
Vrh Dno