Šta je novo?

HTC One M9

Zvanicno nista od OIS-a.

Edit: Case je odlican!

Poslednja izmena:
htc-one-m9-announce-fullbleed.jpg

This is the HTC One M9

Otkad sam počeo da koristim tel za posao (3g,mail, remote desktop...) i poslije iskustva sa g2, mene najviše interesuje baterija, moze li više od dana?

Jesam li jedini koji misli da je ovo bilo nesto zbrzano za M9??
Novinari kao da su se smorili.

Nijesi jedini,sta imaju da oduzuju kad su vise od pola stvari prosle godine pokazali. :)

Jedini veliki plus sto nisu pali pod maniju da budze 854734k na 5" ekrancicu.Prezentacije opusteno mogu da skrate na 10 minuta, uopste vise gedzeti nisu vredni prevelikog cimanja, nema nista novo da privuce paznju.Definitivno se ceka onaj ara projekat i njegov napredak.

A Plus verzija??
Malo mi se vise svidja M8 sto se dizajna tice.

Poslednja izmena:
jel rece da 15-tog pustaju u prodaju? jel i u evropi? nisam cuo

Zamisli kupiš M9 i neko te pita je l' to onaj od prošle godine? :)
Koliko god dizajn bio odličan, ljudi očekuju neku promenu koja bi razlikovala sledeću generaciju uređaja od prethodne.

HTC One M9 Hands-On and Overview: http://youtu.be/xyhgMB7FYuk

Crni brutalan.
Rece od 15 u aziji americi a posle u ostalim kontinentima,sto je super.

Inace dobija se i 100gb drajva na 2god.

za jedam milimetar je uzi od m8 a za 2mm kraci.

Poslednja izmena:
Zamisli kupiš M9 i neko te pita je l' to onaj od prošle godine? :)

Da, kakav blam bi to bio. Ili ga staviš na sto u kafiću, a devojke neće ni da te pogledaju jer misle da imaš prošlogodišnji One. Ma bruka. :)

Jeste sličan dizajn u odnosu na M8, ali je telefon i dalje odličan. Rado bih ga posedovao.

Poslednja izmena:
nije nikakav specijalan upgrade u odnosu na m8-ne kazem da je los daleko od toga ali su mogli to malo bolje-definitivno ispada iz konkurencije za kupovinu-da vidimo ostale danas

Poslednja izmena:
Jel ovo sprdanje za noćne fotke ili šta? Koliko je svetlije na m8 :D U kvalitet neću da zalazim :D

Jedino pitanje koje sada imam da li se mogu vratiti 3 nav dugmeta umesto ovih 4. Pakleno je ruzan sa 4komada.

Ovi sa pocketnow nisu primetili da se greje s810 i da secka.. Znaci lg i dalje po starom

Znači i dalje je kamera jedino što nedostaje HTCu da bude super telefon :)

Deki šta bolje? Drže se svog dizajna koji je okosnica ove linije (M*), promenili su kameru( svaka čast), maloooo su smanjili ovaj htc bezel, mada bih ja voleo da ga uopšte nema. Dot case još bolji nego prošli...

Nocne fotke lose i na m8 i na m9, mada kazu da na m9 nije finalni software. Mada ko jos koristi Toshiba senzore u kamerama...

HTC Hima (m9?)

Похвале за ХТЦ што су остали на ФХД резолуцији екрана.

Deki šta bolje? Drže se svog dizajna koji je okosnica ove linije (M*), promenili su kameru( svaka čast), maloooo su smanjili ovaj htc bezel, mada bih ja voleo da ga uopšte nema. Dot case još bolji nego prošli...
super je telefon nego nisam impresioniran=skoro isti je kao m8

Jedino pitanje koje sada imam da li se mogu vratiti 3 nav dugmeta umesto ovih 4. Pakleno je ruzan sa 4komada.

Ovi sa pocketnow nisu primetili da se greje s810 i da secka.. Znaci lg i dalje po starom
Pa na ovom klipu što si okačio su 3 dugmeta,verovatno može da se kombinuje.

HTC Hima (m9?)

Троловаће они све редом, како који произвођач буде представљао своје флегшипове. Бацили су се на тај вид маркетинга, видећемо шта ће они представити ускоро и да ли су у праву са оваквим начином маркетинга.

Da, kakav blam bi to bio. Ili ga staviš na sto u kafiću, a devojke neće ni da te pogledaju jer misle da imaš prošlogodišnji One. Ma bruka. :)

Jeste sličan dizajn u odnosu na M8, ali je telefon i dalje odličan. Rado bih ga posedovao.

Sumnjam da su takve i čule za HTC brend. Nije HTC za to, to su ona druga dva brenda. :)

Ova crna traka je smanjena na pristojnu meru, mada su mogli i da je izbace po cenu nešto lošijeg zvuka. Dobro da nisu izbacili SD card slot.

Nazad
Vrh Dno