Šta je novo?

HTC One M8

Уф јесте јака, ал мени одговара.. А што се звука тиче увек је на мало изнад пола, јер је и он поприлично јак..

Jeste jaka na GPE-u, na Sense je skoro duplo slabija.

Pusti update, sredi mi ovu masku, tamno siva ili plava [emoji23]
Ја имам коришћену плаву, наравно послао бих ти је за џабе јер не користим ниједну више, али искрено немам времена да пошаљем ових дана.

Saljite vi neki krsteni punjac ako imate :D, ili mi posaljite link od aliexpresa od krstenog qualcom certified 2.0 quick charge da porucim, do 12$ ako je moguce

Ja juče pazario aukey qc 2.0 za 1500 dinara na oglasima, baci pogled, možda ima nešto povoljno da se nađe.

Ne znam, još ga nisam probao :) Mada sad noću i neću moći da vidim, jedino preko dana kad budem dopunjivao telefon.

Хоћу и ја то да купим? Цркао ми мој оригинал...
Шта мислите за овај?
Qualcomm Certified Aukey Quick Charge 2.0 18W USB Turbo Wall Charger Fast Charger For Nexus 6 Note 4 Xperia Z3 SAMSUNG S6 Edge
http://s.aliexpress.com/RZ3yeyYJ
(from AliExpress Android)

Или:
[Qualcomm Certified]Aukey Quick Charge 2.0 54W 5 Ports USB Desktop Charging Station Wall Charger QC2.0 Charger Fast charger HTC
http://s.aliexpress.com/rmYrAfye
(from AliExpress Android)

Ово друго ми се више свиђа, шта ви мислите о продавцу и цени?

Poslednja izmena:
Sinoć kad sam priključio punio je 1700 ma što je odlično.
Sonijev fabrički nije mogao više od 1000 ma.

Zar ne bi trebao mnogo jače da puni taj Quick charge? P. S. Hvala za maske, ogresio sam dušu, danas sam video da su greškom poslali na novi bgd postu, vratili je juče u onaj centar u zemun, a jutros je u pravoj pošti pa će stići.. Ogresio sam dušu o kineza.. Zanima i mene taj Quick charge koji puni za pola sata 60%, original je 30e,oitao htc podršku, šalju iz slovenije jer naši nemaju

Edit: ovi azijati ovde sam m8,poc3o vam je ota.. [emoji3] x. Xxx. 707 kod

Poslednja izmena:
Z2 nema zvanično podršku za quick charge, može da se flešuje kernel sa kojim puni 50% za 30 minuta, ali me strah da to radim, kažu da se greje poprilično telefon.
I ovo mi je odlično u odnosu na fabrički punjač :)

Zar ne bi trebao mnogo jače da puni taj Quick charge? P. S. Hvala za maske, ogresio sam dušu, danas sam video da su greškom poslali na novi bgd postu, vratili je juče u onaj centar u zemun, a jutros je u pravoj pošti pa će stići.. Ogresio sam dušu o kineza.. Zanima i mene taj Quick charge koji puni za pola sata 60%, original je 30e,oitao htc podršku, šalju iz slovenije jer naši nemaju

Edit: ovi azijati ovde sam m8,poc3o vam je ota.. [emoji3] x. Xxx. 707 kod
Sta nas lozis samo? Te ti treba punjac te ne netreba :D Kako poceo? Odakle ti ta informacija? [emoji14]

Haha, eno na xda neko momče reče.. A za punjac pa zar nije malo 1700mah da puni, moj s4 bivši se punio 1800 mah sa njegovim punjacem od 2 ampera i dobrim kablom.. Kako će onda odraditi ono punjenje 50 60% za pola sata sa 1700[emoji2]

Edit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2696514

6361 post

Poslednja izmena:
Ako m8 ima podršku za quick charge puniće ga brže, ovo kod mene nije quick charge nego redovno punjenje.

Aha, ok, to nisam znao.. M8 ima, koliko znam..

- Fast battery charging: 60% in 30 min (Quick Charge 2.0) i m8 i z2 imaju?

M8 ima,Z2 samo Japanska verzija.
Mada moze da se ubudzi i na internacionalnoj verziji da radi :)

I na kraju kako puni taj aukey? :D
Kapiram da je mene bio flex 2 razmazio, jer se punio nesto bolesno, nisam navikao na 3 sata da se puni

Оставио сам ја линк на предњој страни. Линк са AliExpress-а.

Sad vidim da sam napisao punjac umesto futrola ;D verovatno ponesen ovom trenutnom raspravom o punjacima...
A Žile ne cudi me sto su nas preskocili, ali možda dobijemo pre evropljana :D

Sad sam cetovao sa tetom iz fr bouygues mreže, pojma ona nema, sve viče to će htc, dade mi support fr htc. Ona mi kaze decembar ili sredina januara, haha.. Ali je fina bila i zna engleski, ova prva u htc mi rekla il pl pa, i prebacila na drugu.. [emoji3] ništa, kaže dr daj check update na telefonu, tako da nista ne znam i dalje.. Kreće stifle 2 plastične maske, mnogo dobro stoje na mobu, ali ipak malo šetam dot view..

Kako najbolje da formatiram internu memoriju? Nesto mi je progutalo 3GB, onaj obb fajl od GTA je nestao, nevidljiv je. Samo ga TWRP vidi, a trenutno ga nemam.

Ne vidim u podesavanjima opciju.

Nadji 0 folder u storage , tu je sve, ni meni nije jasno sta se desava..

Nece da obrise Android folder :(

Ma sve ti je tu ne brisi ništa, samo iz nekog fajl eksplorera Nadji storage pa 0 I tu je

Nazad
Vrh Dno