Šta je novo?

HTC One M8

2 dana opušteno a sa mojim korišćenjem (malo sam zahtevniji korisnik) dan bez razmišljanja. Ostane možda 30ak% uveče ali ga svakako uvek punim uveče. Te Battery gluposti za novije telefone ne znače ništa, ni za starije al dobro.

Pa da. Bolje kad možeš nego posle da se kaješ.
Sense je baš ispeglan, al treba s-off zbog drugih stvari.

Poslednja izmena:
Ima li nešto konkretno sto bih trebao da znam od tih drugih stvari?

Ima li nešto konkretno sto bih trebao da znam od tih drugih stvari?
Npr update fw-a i menjanje cid-a da bi mogao da se prebaciš da gp edition.
Takođe kada imaš s-off mnogo se lakše vratiš na stock i lakše prođe neko flashovanje.

Poslednja izmena:
Baš tako.
Jel koristi neko ARHD lolipop? Kakvi su utisci, baterija i performanse?

Poslednja izmena:
Ubacio sam ga pre 2 sata,za sada bez bagova. Malo kozmetickih promena,primeti se da je sada brzi. Za bateriju jos uvek ne mogu nista reci,tek za jedno 2-3 dana. U sustini nista revolucionarno,ali promena na bolje u svakom slucaju :) Ako te nesto konkretno zanima pitaj,potrudicu se da odgovorim :)

Jel postoji nacin da se ubiju notifikacije za update?
Posle nepuna 2 dana od prethodnog update-a mi opet nudi update, ako ce ici ovim tempom apsolutno me ne zanima da mi iskace stalno, biracu sam kad cu ga update-ovati. Ne moze da se skloni notifikacija, niti sam uspeo da FC-ujem aplikaciju koju trebam, probao sam da FC downloads i download manager ali nista se nije desilo (jer mi je u downloads u meniju izasao taj update u listi, pa racunam da je on okinuo notifikaciju).

Na xperia pro sam uvek ubijao jednu app koja to izbaci i nemam notifikaciju u baru, jos bi bilo super kad bi ovde postojao nacin da se to permanentno iskljuci da ne moram svaki put da ubijam kad resetujem telefon.

Ček, notifikaciju za sistemski apdejt?
Imaš možda 4-5 update-a, sada se čeka još jedan za lolipop. Odradi to jer stvarno treba i neće biti notifikacije, imaš pola h posla i miran si.

Da, za sistemski. Nego mi cudno sto je pre 2 dana odradio update, i sad opet nudi nesto. Nije mi problem da uradim, samo da ne iskace na svakih par dana...

Odradi sve što iskoče, nema ih puno.

Je l' postoji neki nacin da se uradi unbranding na telefonu koji je S-ON? Ovaj sto mi je stigao je sa Vodafone mreže, nema puno bloata ali hteo bih da obrišem i ove dve aplikacije...

Slicno pitanje imam i ja, da li moze dekodiranje bez s-off tj da mi ne prave problem ako dodje do reklamacije u garanciji? Posto je zakljucan na telenor a koristio bih ga mozda sa drugom karticom.

Za update ok :)

Jel pravi jos nekom problem vibracija prilikom kucanja?
Namestio sam da vibrira medjutim to je radio samo u pocetku, sad iako je stiklirano ne reaguje. Inace vibracija radi normalno za notifikacije/pozive. Samo se nadam da nije povezano sa profilima...

Može dekodiranje bez S-OFF samo moraš da kupiš kod za otključavanje preko neta.
Ovo što sam ja pitao nije povezano sa tim. Ja pokušavam da zamenim ROM koji izbacuje vodafone a koji ima par njihovih aplikacija, inače fon mi je simfree.

Super, hvala za info! Kod kupujem na osnovu cega (predpostavljam imei ili serijski broj)? I gde, ako nije problem, nikad to pre nisam radio sam, uvek odnesem u servis :)
Za vibraciju sam pronasao sta je, power saver ima to kao opciju, a odlucih da izguram sa njim ovo punjenje baterije cisto da vidim kako se drzi. Za sada sa mojim koriscenjem odlicno, treci dan i 31% baterije ostalo, znaci lagano 3 dana ce izgurati.

Poslednja izmena:
Da, fon ima odličnu bateriju i sa umerenim korišćenjem može da izgura i dva cela dana, nekome i tri :D
Šaljem ti link preko pm. Treba ti samo IMEI, pošalješ liku kada kupiš od njega preko ebay-a i kada ubaciš drugu karticu, koja nije telenorova, trebalo bi da ti ponudi da ukucaš sim unlock kod. To je ovaj kod što si kupio, njega ukucaš i telefon ti je simfree.

***, ne visim preterano na telefonu, ali radi dosta sinhronizacija tako da mu pretezno to srce bateriju. Ipak vise volim PC i tastaturu pa kad mogu izbegavam telefon :D
Hvala za info i objasnjenje, cena je smesna tako da cu to svakako uraditi prvom prilikom, cim zamenim mts karticu u nano sim.

Je l' postoji neki nacin da se uradi unbranding na telefonu koji je S-ON? Ovaj sto mi je stigao je sa Vodafone mreže, nema puno bloata ali hteo bih da obrišem i ove dve aplikacije...
Ne, jer moraš da imaš s-off da bi mogao da menjaš cid.

Ništa onda, ne daje mi se 25 dolara da bih obrisao 2 aplikacije... A možda će nekada u bliskoj budućnosti provaliti neki metod koji će biti free...

Inace jel neko narucivao sa slick wraps-a pre? Sada mi pise da mi je paket prosao carinu, koliko cu ga sad odprilike cekati?

Imas tracking za nasu postu ?
Ocekuj ponedeljak jer ne donose posiljke sub i nedeljom

Ovo je u obliku obicnog pisma posiljka ?

Uglavnom ocekuj onda u utorak.

Nemam pojma, vrv jeste, neko rece da jeste. Msm nema razloga da nije jer su to 2 stvari tanke kao list, a mogu i u kovertu da stanu.

Meni je stiglo u koverti, ne secam se koliko mu je dugo trebalo.

Nakon prolaska carine stiglo mi je sutradan. Pakovano je u veliku kartonsku kovertu koja ne stane u sanduče.

Ја наручио и стигло после месец дана у Канаду у пм колико су брзи хаха.

Nazad
Vrh Dno