Šta je novo?

HTC One M8

Mozete samo da mi kazete na kojim delovima telefona ima vise metala nego na M7?

Telefon je sav od metala sem plastike koja pokriva vrh telefona. I stakla naravno.

M7 je koliko ja znam sa strane skroz plastican.

all-face.jpg
All-new-HTC-One-M8-all-the-official-images.jpg

Poslednja izmena:
Mnogo teze podnosi ogrebotine po ledjima od M7.

Kakav rostfraj finis...pa ovo ce sve domacice u Srbiji uzeti...Dandy molim te tamo u marketingu da se fokusiraju na tu grupu u Srbiji :D

[YOUTUBE]yfnwjKUlB9Y[/YOUTUBE]

Izgleda da su punom parom proizvodili finalne modele proteklog meseca (otuda i toliko leak-ova). Model je vec dostupan i vidim da je svaki nerd dobio primerak na vreme :) Sve u svemu, HTC se popravio sto se tice organizacije :-devil-:

@Dandy imas li neku informaciju kad bi One Mini i One Ace trebali biti objavljeni i da li ce biti radjeni po istom sistemu kao prosle godine (slabije karakteristike od One-a)

priča se da je one ace odgovor na g3 iphone 6 i verovatno novi samsung premium telefon. (možda note 4)

mada moguće da u tome i nema toliko istine

^ To sam ja isto citao na stranim forumima i Dandy je nesto nagovestio, ali nije rekao da li se radi o Ace-u :-devil-: Uglavnom cekam njegov odgovor k`o ozebao sunce posto on ima prave informacije, a ne hipsterska laprdanja :d

Čitam malo xda, i dalje dioda pokazuje samo dve boje kao na m7? samo sada zelenu i narandžastu.. ne znam što im je bilo teško da ubace diodu koja moze da pokaže sve boje..

uglavnom nebitna stvar, ali čisto da napomenem.

p. s. *** oni da nisu stavljali onu drugu kameru gore, telefon bi mogao da bude slične veličine kao m7 iako ima 5 inča, i tada bi bio daleko lepši i funkcionalniji.. Što li su gurali tu drugu kameru ni oni sami ne znaju..

Poslednja izmena:
p. s. *** oni da nisu stavljali onu drugu kameru gore, telefon bi mogao da bude slične veličine kao m7 iako ima 5 inča, i tada bi bio daleko lepši i funkcionalniji.. Što li su gurali tu drugu kameru ni oni sami ne znaju..

Bas tako, ulogu druge kamere opusteno moze da izgura softver (kao kod konkurencije) a telefon bi bio kao dimenzija otprilike kao M7 ali sa 5'' ekranom i OIS-om.

Ja sada polazem sve nade u One Ace :-devil-: 2K 6" ekran, Snap 801, 3 GB RAM-a i 16 Mpx kamera sa 4K videom. Dizajn moze biti isti kao na M8mici, po mogucnosti sa malim bezelima, inace ce biti veci od Nexusa 7 :d

Ne trazim mnogo, zar ne :smoke:

Poslednja izmena:
Ma kakvi :D

2 godine zaredom furaju ultrapixel. Zar mislis da ce tek tako odbaciti sve sto su ulozili u to? Ja bih vise voleo bump na 8mpx, kao npr Apple sto radi i samo da se doteruje taj senzor i to je to. HTC-u ne treba nista vise, nego jedna dobra kamera, a ne mora da ima 41mpx i tako te gluposti, jer ce usrati po obicaju ako preteraju, dosta je i 8mpx, jer to mu dodje neka 4k rezolucija i to je dosta future proof.

Smorili smo vise sa kamerom ali realno, M8 sa S5/Z2/N3/IP5s kamerom.. u M7 kucistu sa 5'' ekranom (sto je i realno ako se izbaci druga kamera) i sa 3Gb rama.. pa to bi bio skoro pa savrsen telefon, razbili bi se od prodaje :)
A ovo stvarno nije nista nerealno, samo to im fali. A ako se Samsung trgne i predje na premium, dobro dizajnirana kucista.. propasce im sansa za tako nesto.

Poslednja izmena:
Meni nije jasno ko je njih slagao da oni znaju praviti dobre kamere pa su se upustili u tu Ultrapixel pricu. Zna se ko u mobilnoj industriji moze razvijati kamere - Sony i Nokia (stim sto Nokia ima jaku podsku Carl Zeiss-a).

Lepo su trebali uzeti senzor od Sony-ja i baciti se na ozbiljnu softversku optimizaciju da imaju konkretne brojeve za kupce. U tom slucaju bi danas komentarisali kameru na One sa 16 Mpx, OIS i 4K video mogucnostima :smash:

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]sxAVxgzX7Tc[/YOUTUBE]

Izgleda da su punom parom proizvodili finalne modele proteklog meseca (otuda i toliko leak-ova). Model je vec dostupan i vidim da je svaki nerd dobio primerak na vreme :) Sve u svemu, HTC se popravio sto se tice organizacije :-devil-:

@Dandy imas li neku informaciju kad bi One Mini i One Ace trebali biti objavljeni i da li ce biti radjeni po istom sistemu kao prosle godine (slabije karakteristike od One-a)
Prošle godine je bilo zastoja u proizvodnji One-a, prvenstveno zbog problema oko nabavke modula za optičku stabilizaciju kamere. Možda su ga zato sada i izbacili...
U svakom slučaju, organizacija i availability je na mnogo višem nivou ove godine, što je jako dobro.

Mini će biti uskoro, a biće sličan princip kao kod prethodnog mini-ja, znači metalno kućište kao kod M8, Sense 6, ali slabije specifikacije (mada će recimo biti quad core procesor) i neće imati ultrapixel kameru ;)
Za Ace još uvek nemam nikakve detaljnije informacije, niti timetable. Znam samo da bi trebalo da bude po dimenzijama između M8 i One max-a.

Analogijom of prošle godine, taj "mini" bi mogao da bude veličine M7 ;) Bez obzira, ako bude 4.5" ekran, sa quad core procesorom (verovatno MTK, ali nema veze) i "normalnom" kamerom, uz pristojnu cenu bi mogao biti baš dobra kupovina. Skoro sam imao prilike da vidim uživo stari mini i baš mi se dopao. Iako na papiru ne mnogo manjih dimenzija od M7,nekako je skladniji i prirodnije leži u ruci. Ni neke velike razlike u radu nisam primetio u odnosu na M7.

Glasine su da ce imati S400 quad i samo 1Gb rama, ''obicnu'' kameru i 4,5'' 720p IPS, stereo zvucnike. Sad sve zavisi od cene, na papiru to je bolje od kilavog G2 mini ali primetno losije od Z1c.. koji je sve jeftiniji.

^ A Apple, Nokia i Sony gledaju sa strane i smeju se :)

Vrh Dno