Šta je novo?

HTC One M7 Telenor otključavanje

Neky

Cenjen
Učlanjen(a)
01.10.2007
Poruke
919
Poena
170
Zdravo drugari,

Da li je neko otključavao ovaj telefon zaključan na Telenor mrežu, kakva su iskustva, cene? Videh oglas na KP za 1500 dinara, ima i po netu za 7-10$ ali nešto se bojim da ne upropastim telefon.
 
Pa odes u bilo koju prodavnicu telefona, i pitas da li mogu da otkljucaju, . I tako uporedis cene. trebalo bi biti oko 1000din
 
To svakako, nego sam hteo da čujem iskustva jer sam na nekoliko mesta pročitao da su M7 sa Lollipopom ponovo zaključani pri apdejtu i da je otključavanje zeznuto ili ne radi.
 
koja glupost
dobije broj od 4-6 cifara (ne secam se tacno) ubacif drugu karticu i on ti trazi sifru za otkljkucavanje, ukucas i završio si posao. Jednom otkljucan je otkljucan dok ga ne zakljucas namerno a update software ne može da zakljuca telefon.
svoj sam otkljucao na KitKet-u a sa imam lizalicu
 
Bilo kako bilo, uspeo sam da otključam telefon. Zvao 2-3 servisa, bio lično u 3 i na više mesta su mi rekli da ne može jer je sa Telenora. U jednom servisu u NS tražili 30€, jedan iz BG tražio 40€. Na kraju sam našao lika iz NS, sve obavili porukama uz uplatu na račun od 1500 dinara uz garanciju vraćanja novca ako ne radi kod.

8 cifara ;)
 
Nazad
Vrh Dno