Šta je novo?

HTC Magic

Kao sto PoisonFree rece, sa tajvanskog foruma je procureo info za sense ali i za 2.0... HTC nije pominjao 2.0 za magic ali ce verovatno biti...

Svi nagadjaju... pojavice se nece se pojaviti... niko nema zvanican datum :)

Zna li neko da li u Beogradu može da se kupi punjač za kola za HTC Magic?

Koje sve hardverske verzije Magica postoje? Koje su im oznake? I kako proveriti koja je verzija telefona?

Planiram da ćapim sebi jedan Magic... pa ne bih da se zakopam sa verzijom sa manje rama.

Jel moze neko da mi kaze kako da prebacim neke fajlove na moj telefon preko bluetootha? Koliko vidim na netu Magic uopste nema file transfer podrsku preko bluetootha, ali nekako mi je to malo suludo da poverujem. To imaju telefoni od pre 10 godina.

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi kaze kako da prebacim neke fajlove na moj telefon preko bluetootha? Koliko vidim na netu Magic uopste nema file transfer podrsku preko bluetootha, ali nekako mi je to malo suludo da poverujem. To imaju telefoni od pre 10 godina.

Suludo, ali nema.

Ljudi ajde ako neko moze da mi pojasni neke stvari imam htc magic nedelju dana aa nisam ranije imao android.
Da li postoji neki menadzer za pc(kao sto je kod nokije pc suit) preko cega bih mogao da radim sa telefonom????,ee sad 2 pitanje su aplikacije da li one mogu da se instaliraju preko kompa ili je to moguce samo preko market-a(sto mi je prilicno veliki problem jer nemam wireless)???
al ajd wireless za to cu da se snadjem alii ne znam i ne mogu da promenim sifru na marketu svugde sam trazio nigde nema po njemu opcija za too!!

ljudi pomagajtee ljubim vas ne znam vise sta da radim!!!!!!!!!!!!

Probaj ovo! Nisam testirao ali izgleda korisno:) Droid Explorer

Što se tiče šifre za market, ona je ista kao i ta Google nalog. Toje sve jedan isti nalog u stvari :)

HTC magic HT510 i Asus AP problem ;)

Pozdrav svima,
nedavno sam dobio HTC Magic (onaj iz Vip-a), i sad mi se javlja jedan problem.
Sve radi savrsheno, be problema, ali naisao sam na jedan koji me nervira do kraja ;)
Naime, imam kuci telekomov ruter HG510, i Asus, WL-530gV2 10/100. na ruteru od telekoma sam sklonio mapiranje portova (sva 4 su za net), a asus mi sluzi kao access point.

E sad problem:
Naime WiFi ima protoka samo pri prvom pokretanju i sve je super, ali cim izadjem iz "pokrivenosti", nema sanse da ponovo uspostavi protok, iako se uspesno reconnectuje na moj AP i dobije IP Adresu. Dakle WiFi radi dok ne izadjem iz rangea ili ugasim wifi i potom, kraj. Da bi sve proradilo moram da gasim Access point i sacekam malo.

E sad da li je neko mozda imao/resio slican/isti problem?
Mene ovo nervira do zla boga, vidim ljudi imaju slicne probleme i jedno 20000000 resenja tipa rutuj, ne koristi widgete, aptejtuj donut na 1.6, cekaj 2.0, a hteo ne hteo treba mi net za neke stvari, a budimo realni cak i neke igre traze net access ...
a Rachu za postpaid kuca li kuca ;)

Pozdrav svima,
posedujem Vipov Magic i imam jedan veoma iritantan ali ne toliko ozbiljan problem.
Naime kad se nakačim na WiFi kući na telekomov ruter 520s mislim i da je sa drugim apovima isti problem internet mi radi otprilike nekih 5 min i nakon toga kao ostaje "online" ali nijedna aplikacija nema protok.. ni market ni browseri, ni messengeri apsolutno ništa.
Probao sam i static IP i isključio opciju za gašenje wifija kad se ugasi ekran sve...

Jel imao neko sličan problem i kako ste ga rešili..

nebih želeo da se cimam u servis i da ostavljam fon prevashodno zbog podataka ako mogu sam da rešim problem... unapred hvala..

Pozdrav svima,
posedujem Vipov Magic i imam jedan veoma iritantan ali ne toliko ozbiljan problem.
Naime kad se nakačim na WiFi kući na telekomov ruter 520s mislim i da je sa drugim apovima isti problem internet mi radi otprilike nekih 5 min i nakon toga kao ostaje "online" ali nijedna aplikacija nema protok.. ni market ni browseri, ni messengeri apsolutno ništa.
Probao sam i static IP i isključio opciju za gašenje wifija kad se ugasi ekran sve...

Jel imao neko sličan problem i kako ste ga rešili..

nebih želeo da se cimam u servis i da ostavljam fon prevashodno zbog podataka ako mogu sam da rešim problem... unapred hvala..
Hmm, ja sam instalirao program WiFi Fixer (ima ga na marketu, a i van njega). I dalje imam problem ako odem iz rangea, ali sinoć sam recimo surfovao jedno pola sata bez problema. Što se tiče hg520, mozda moraš da se igraš sa njim (ima neka podešavanja u sebi koja moraš da isključiš tipa firewall, i da NATujes port), mreni wifi na hg520 radio odlično i bez fix-a :)

Skini Bluetooth File Transfer aplikaciju,imas je na Android Marketu-kada je instaliras,treba da uparis telefone sa kojima ces raditi transfer i radice ti transfer fajlova sa HTC-a na druge telefone
Da bi tvoj HTC,pak,mogao da prima fajlove preko bluetooth-a sa drugih telefona potrebno je rootovati telefon,mada se navodi da nije sigurno dal ce raditi na 1.5 i 1.6 verzijama Androida,dok bi sa 2.0 trebalo sve da radi bez problema

Evo ovde detaljnije,kako i sta

http://help.medieval.it

Nisam pronašao na forumu, a sigurno većina vas zna, za razliku od mene... Dobio sam telefon htc magic na poklon, u njemu je 1.5 verzija software-a, hteo bi mu uraditi upgrade u 2.1... Kako? Skinuo sam sa njihovog sajta, njihov software, ali ne prepoznaje telefon (os w7).
Zna li neko šta je najpametnije? Ili da me uputi na nekog ko zna, pa da mu platim...

Hvala!

Prelistaj poslednjih desetak stranica ovog topika. Ima sasvim dovoljno informacija o novim ROM-ovima za Magica. Ako ne uspeš da se snađeš, slobodno me kontaktiraj na PM.

Vrh Dno