radera
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.01.2004
- Poena
- 619
Dakle situacija je sledeća: imam htc hero, android 2.1, one-click-rooth uključen. Malo pre sam hteo da instalitam neki battery status za rootovane androide, sve lepo krene, izaberem ikonu...on kaže "sad ću da završim i restartujem". U tom trenutku mi zazvoni telefon, javim se i isključim ga mahinalno sa usb-a na koji je telefon bio povezan. Posle razgovora na ekranu i dalje stoji ona poruka, sad već zamrznuta. S obzirom da telefon nije reagovao ni na jedno dugme, nisam smislio ništa pametnije nego da izvadim bateriju i...
Posledica: sad mu više nije ništa. Kad vratim bateriju i uključim telefon, pojavi se samo na ekranu "HERO" i ni makac dalje. Probao nekoliko puta ali je uvek isto - telefon ne radi. Ima li neko ideju koliko je ozbiljna situacija i šta mi je činiti? Svaka pomoć je dobrodošla.
Posledica: sad mu više nije ništa. Kad vratim bateriju i uključim telefon, pojavi se samo na ekranu "HERO" i ni makac dalje. Probao nekoliko puta ali je uvek isto - telefon ne radi. Ima li neko ideju koliko je ozbiljna situacija i šta mi je činiti? Svaka pomoć je dobrodošla.