Šta je novo?

HTC Hero FOTA

geronimo

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2004
Poena
609
Da li se jos nekom na Heroju pojavilo obavestenje za firmware update (Firmware Over the Air)?

Meni juce iskoci, 4,17MB. Izgleda da se sprema update na Android 2.1 konacno, kao sto su najavili.

Kako to da je samo tebi stigao update, tj priprema za update?

Meni nista nije stiglo :(
Jel moze da se pokrene to nekako ili mora da se ceka dok je ukljucen wi-fi da stigne?

Meni nista nije stiglo :(
Jel moze da se pokrene to nekako ili mora da se ceka dok je ukljucen wi-fi da stigne?

Proveri prvo u podesavanjima na telefonu da li ti je podeseno da primas firmware update (opcija always ili prompt, svejedno). Ako jeste, probaj da pomeris datum neki dan unapred i resetuj telefon. Procitah negde da i to moze da upali. Wifi ima samo veze sa time da li ces update da skines preko gprs/3g mreze ili ne, ne utice na to da li ce ti se sam firmware ponuditi za download.

Pomerio sam datum unapred i skinuo update hvala :)))

Obratite paznju na boldovani deo:

"Android Éclair update for HTC Hero will be released by the end of June. The upgrade will come in two parts, the first of which will roll out from this week and will be detected when the Hero next automatically checks for software updates. The second part of the update will follow towards the end of the month. As the second part of the upgrade will wipe all data on the handset, Hero users should ensure any important data has been backed up before proceeding with the installation. Due to the size of the update, wherever possible, we would advise using a WiFi connection for this download to avoid additional data charges."

Sto se mene tice, nek daju taj update vec jednom, lako cemo za backup. :banana:

Valjda ce ubrzo biti nesto i za nas sa jeftinijim ulaznicama (citaj magic) na bazi ovoga. :eyebrows:

Meni danas stigla notifikacija 7 new updates ali koja sam budala lucajno sam kliknuo clear notifications i odose,a kad idem na chek for updates nista.Jel jos nekome nesto stizalo i ako jeste kakvi su to dodaci?

Da nije to notifikacija za update za aplikacije skinute sa Android Marketa?

Primetio sam da se kod mene posle firmware update-a pojavi slicna notifikacija kad idem na android market i tamo postoje neke aplikacije koje sam instalirao kod sebe a za koje postoji update. Mislim da je i kod tebe to u pitanju.

Moguce je,mada mi se nikad do sada nije to pojavljivalo,a i nisam bio na marketu kad se pojavilo.

Nazad
Vrh Dno