Šta je novo?

HTC HD7 WP 7.8

pantelija08

Slavan
Učlanjen(a)
02.07.2008
Poena
309
Da li je neko uspeo da odradi update na 7.8? VIdim da se ljudi hvale ali ja ne uspevam....

Ja sam fleshnuo 7.8 rom na HD2.. Mozes i ti isto na HD7 i tako ga otljucas (root-ujes) i otvorice ti se mng korisne stvarcice.. Na HD7 bar nije problem odraditi fles bilo kog roma.. Ukoliko treba neka pomoc tu sam, imao sam HD7 jos u Julu i jos tad sam imao 7.8 na njemu.. :)

Gde bih mogao da nadjem neki how to za hd7? Skoro sam presao sa androida na wp, pa jos nisam tolkko upucen... Da li mu 7.8 jede vise baterije?
Hvala!

Hmm.. msm da ne.. mada u principu ne obracam puno paznje na to.. Ali je update valjda na bolje, ne na gore.. :D

Koji uopšte modeli postoje sa wp8 u prodaji, sem ovih lumia 920 i 820 i htc ona dva modela ?

Samsung Ativ S, Onda Nokia izbacuje jos mnoooostvo modela ne mogu da pamtim sad, 710, 610, 510, 810 . . Mozda trenutno nema nekog od njih, ali ce ih biti uskoro..

Dobro znam i za taj Ativ S, ali sam mislio da su ti manji brojevi nokia stariji modeli sa 7.8 verzijom(610 710)

SAmo još jedno pitanje. Ova Lumia 900 izgleda kao dobar telefon, može on da se apdejtuje na wp8 ? Koliko mu je cena otprilike(mislim kod nas).

Eto da vam razdrmam temu malo :)

Poslednja izmena:
Neki od WP8 telefona su :nokia 720,820,920,520 i 620...a nokia 800 ja mislim da ne moze update na wp8 samo na 7.8!

Nijedan telefon koji je radio na WP7, 7.5, 7.8 nece moci dobiti update na WP8...

Nazad
Vrh Dno