Šta je novo?

HTC HD2

Button savior je dobra stvar,da ga ne pomenu tesko da bih ga nasao :) ClockworkMod recovery mi lici na samdroid recovery sa spice, e sad sta ti je cLK i rmnet, to cemo tek da vidimo kada budemo imali vremena :) Mada koliko vidim romovi idu u dve verzije jedna clk a druga magldr, verovatno nema razlike izmedju njih samo razlika u nacinu instalacije predpostavljam ? Ajde odgovorite mi za ovaj greedy spider, instaliram je i igra krene i odmah pukne, zanimljivo i na spici je bilo isto, jel kod vas radi ? pozdrav

Gde si instalirao igricu, na memoriji telefona ili na kartici? Probaj jedno pa drugo, mozda pomogne, meni radi sa memorije telefona...

Neki tip za bolje trajanje baterije? I da li mozete da mi preporucite neku app za email, radi se od firminim nalozima?

Da li je MS Exchange nalog?
Ja koristim stock, ljudi hvale Moxier mail, podržava Exchange ActiveSync. Nisam ga probao

Novi Hyperdroid je odličan! Brzina, stabilnost, batt life.
Naravno, Android 2.3.7 :)
Verovatno će biti objavljen u toku večeri, stay tuned!

Instalirao sam HyperDroid-CM7-v3.0.1 bez hotfix-a i stvarno je odlican i brz. Medjutim imam problem sa pozivima. Kada zovem nekog sve je ok, ali kad neko okrene mene ne cuje ni on mene ni ja njega. Jel ima neko ideju sta bi moglo da bude?

@StefanGTR
Gde si instalirao igricu, na memoriji telefona ili na kartici? Probaj jedno pa drugo, mozda pomogne, meni radi sa memorije telefona...

Pa probao sam i jedno i drugo i puca odmah posle starta

Ako je bez hotfixa, onda je 3.0.0., sa hotfixom dobijaš 3.0.1.
U novoj verziji koja treba da se pojavi, uključen je fix za mic gain, predlažem da sačekaš

edit: problem koji opisuješ nije postojao ni na 3.0.0. Možda je nešto ostalo iz prethodne instalacije? Ili si menja kernel?

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru. Video sam da ima posebno da se skine i flesuje hotfix, pa sam zakljucio pogresno da je bez njega.

postoji li mogucnost da se instalira najnoviji htc sense na HyperDroid? :)
(ako postoji, moze uputstvo + par linkova)

hvala! :)
znaci situacija je ili/ili
ili hyperdroid ili neki drugi rom...

Mislim da je 1mA moguće samo u airplane modu
1 ili 2-4 ne pravi nikakvu razliku. Razilka je kada koristiš recimo brauzer, da li je 170 ili 350

Kapiram da je tako... Prica se da ce novi hyperdroid bas tu da donese poboljsanje, bas cu ga probati, nisam njegove romove koristio jos od GBX-a... :)

Nego sta koristis magldr ili clk i zasto??? Ja sam uvek koristio magldr, sad razmisljam kad predjem na hyperdroid da promenim na clk, ali cujem da ima neki problem sa konekcijom, koliko je to tacno ida li se oseti u realnom radu?

e to oko konekcije ni meni nije jasno...
valjda se radi o vrsti konekcije izmedju OS-a i GSM modula koji je zaduzen za telefonski deo uredjaja... ili gresim?

Na novom Hyperdroidu (ako ga objave večeras), neće se naći 128Mhz u CPU setovanjima. Nestabilno, nije ispeglano. A to bi trebalo da da nižu potrošnju u idle-u, a sa druge strane, možda da poveća wake-up lag. To je sledeća stvar na kojoj će se raditi, ali kažu da se na ekstremnim frekvencijama (128 i 1190) razni primerci ponašaju drugačije.

Magldr vs cLK. Prevrni nekoliko strana unazad, dusko_m je to lepo objašnjavao. Na cLK ne radi rmnet (tip data konekcije, inače native za Android), i očigledno da niko ne zna kako ga je Cotulla "otvorio" u magldr.
Na cLK radi samo ppp veza, a ona je nestabilna, puca. Ne znam kako je sada, jer ne koristim CLK, baš zbog nesigurne data konekcije (važan mi je push e-mail).
U svemu drugom cLK je superioran - Reboot into recovery, ROM manager, off charging...
Mnogo kuvara i u ovoj situaciji razmatra da prestane da pravi magldr ROMove. Suprotno se neće desiti sigurno, osim ako Cotulla izađe sa novom (najavljenom!) verzijom magldr.
Ukratko - preći na cLK što pre, posebno oni koji vole da probavaju razne ROMove.

Poslednja izmena:
Citam ovde, izgleda da je vas dosta preslo sa SD na NAND..

Stavio bih i ja neki NAND ali ne mogu da se odlucim u onoj gomili na xda.

Ima li neko neku preporuku, a recimo da ima Sense?

ukratko, http://android.hd2roms.com/ pa tu suzis na sense romove i izaberes neki, probas pa ako se ne svidi, probas drugi.. ne postoji univerzalni najbolji rom..

Objavljen novi build Hyperdroida, ver 5.3.0., za sada samo cLK.
Magldr verzija je malo odložena, zbog sitnog baga.

ljudi, moze li se ziveti bez SENSE interfejsa.. vama to ocigledno nije problem.. meni.. nekako mi je zao da ga se odreknem... :)

Ja mogu bez sense-a, cak mi sve radi brze i bolje kad imam obican rom i takav i koristim... On jeste malo vise sminka i vise izaziva onaj wow efekat kod riba, ako ti je to bitno... :D

Magldr ima samo 3.0.1, jedino ako si beta tester... :) Mislio sam na 5.3.0 da li ces instalirati, bolje da sacekamo jos koji dan, bice brzo i 5.3.1... :D

6df50024-8a2d-08f7.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno