Nabavio sam ovaj telefon pre par dana i savrsen je, medjutim hteo bih da mu ubacim novi ROM (trenutna verzija je 1.48.405.2 WWE). Imam problema sa slanjem sms-a u jos nekih sitnica, dakle koji ROM bi preporucili da ubacim (od mnogih koje vidim na XDA forumu...)
Pozdrav
Ja sam probao Energy i ima dosta bagova, spor je uzasno. Na kraju sam ubacio official 1.66 i radi extra, nemam nikakvih problema.
@Mishans - Nemam pojma, na HTC sajtu ukucao sam S/N telefona i on mi je dao koji rom da skinem. Rom je 1.66.405.2 WWE. Kod mene fino radi, nema primjetnog kocenja, osim kad se nakupi malo veci broj sms. Ali koliko sam citao i, donekle se uvjerio, tog laga kod sms-a ima na svim romovima.
Ja sam preksinoc probao da ubacim ROM 1.66 ali nisam uspeo jer kada ubacim svoj S/N samo mi izadje poruka : "Sorry, this software download is not suitable for your device."
Za trenutni ROM stoji da je WWE, pa me cudi zasto ne mogu da upgradujem na 1.66 WWE?
@Boske - mozes, ali za kuvane treba HSPL. Nista tesko, ima i upustvo na XDA.
@Mishans - Nemam pojma, na HTC sajtu ukucao sam S/N telefona i on mi je dao koji rom da skinem. Rom je 1.66.405.2 WWE. Kod mene fino radi, nema primjetnog kocenja, osim kad se nakupi malo veci broj sms. Ali koliko sam citao i, donekle se uvjerio, tog laga kod sms-a ima na svim romovima.
@Boske - mozes, ali za kuvane treba HSPL. Nista tesko, ima i upustvo na XDA.
Evo uspeo sam da ubacim novi ROM i ja, Verzija isto 1.66.405.2 WWE, samo ukucao SN i skinuo sa sajta. A ako neko nadje neki dobar ROM (kuvani :laughneka slobodno javi...
Ja sam preksinoc probao da ubacim ROM 1.66 ali nisam uspeo jer kada ubacim svoj S/N samo mi izadje poruka : "Sorry, this software download is not suitable for your device."
Za trenutni ROM stoji da je WWE, pa me cudi zasto ne mogu da upgradujem na 1.66 WWE?
a pavle!?
to je World Wide English (WWE) 1.66.405.2, nama treba East Europe: (WWE_EastEurope) 1.66.479.1
toga josh nema!![]()
Znam, zato mi je i cudno kako je whiplasher uspeo da ubaci WWE, tj. gde je kupio telefon (dobro gde je Pavle93 kupio) koji podrzava cist WWE ROM, kad vecina to ne moze da uradi jer im je potreban WWE_EastEurope.
I znam da mi je potreban WWE_EastEurope, ali me malo zacudilo da mi za 1.48 ROM stoji samo WWE kad je kupljen ovde preko provajdera mobilne telefonije.
Evo uspeo sam da ubacim novi ROM i ja, Verzija isto 1.66.405.2 WWE, samo ukucao SN i skinuo sa sajta. A ako neko nadje neki dobar ROM (kuvani :laughneka slobodno javi...
Duttys Leo Sense 2.5 Multi-Lang v1.5 + Radio: 2.08.50.08_2
sve super radi, brzo i bez bagova
link:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=617611
radio se skida i instalira posebno, uvek instaliram najnoviji
Duttys Task Manager
pojavio se u ComTrade-u koji je jedan od 3 (...VIP, telenor) generalna zastupnika HTC-a u srbiji!
http://www.comtradeshop.com/Pages/Products.aspx?c=MTI=&sc=MOB.+TEL.&pid=UEI4MTEwMA==
nashao sam u jednoj radnji za mob u Novom Sadu HTC HD2 za 550€!
to mi je neshto sumljivo!
kanda je skidan sa neke strane mreže i garancija dok ne izađesh iz radnje!
Si pitao za garanciju?
I gdi to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari