Šta je novo?

HTC HD2

dirao!?

Ljudi pomozite - onih 5 "normalnih" People, Calendar, Music, Footprint i Peep nikako nema u start meniju, ali su zato nazovimo ih ikone (beo kvadrat sa plavom trakomu vrhu) sa nazivima HTC People, HTC Calendar, HTC Music, HTC Footprints i HTC Twitter tu u start meniju. Ja ih uklonim iz windows/start menu ali nakon restarta telefona one su tu.

Zna li neko kako da uklonim te kvazi ikone i da vratim u start meni normalne ikone?

a shta si pre toga dirao da ti se to pojavljuje!?
sećash li se!?

hm

Upravo njega koristim, tj. koristio sam posto sam ga malopre deinstalirao.
Sada mi music recimo ide kako treba kad zarotiram ekran ali mi home screen i dalje ne radi kako treba vec je ili skroz crn ekran sa ponudjenim opcijama ili ide vertikalno u levoj polovini ekrana pri cemu se vidi samo onaj deo od kalendara navise.

poqshavam da picturalizujem u glavi shta ti se deshava ali mi ne ide!
jesi li probao phone reset da uradish!?
pre deinstall BsB Tweaks 1.6 jesi li sve twickowe vrati na svoje mesto tj. u normalu!?žmožda te to sada zeza!
možda bi proba da ponovo install BsB Tweaks 1.6 i vratim twickove normalno/fabrichki!!!

da

Dva pitanja:
- Kad kliknem na Start i odskrolujem do dna stranice - tamo imam pet belih ikonica sa plavom trakom u vrhu koje se zovu HTC People, HTC Calendar, HTC Music, HTC Footprints i HTC Twitter. Kako da ih se resim, tj. da ih sklonim odatle posto inace imam i "normalne" ikonice istih naziva samo bez HTC ispred?
- Da li update ROM-a brise sve podatke na telefonu i ako da kako ga je najbolje odraditi a da se ne izgube podaci?

da!brishu se!
najbolje je uraditi backup sa nekim programom
npr. PPCPimBackupV2.8_wm2005

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1189061&postcount=1

a shta si pre toga dirao da ti se to pojavljuje!?
sećash li se!?

Instalirao/deinstalirao BsB tweak 1.6, rotate screen 1.1 i neki programcic sto stavlja 25 umesto 9 precica na home screen.

jesi li probao phone reset da uradish!?
pre deinstall BsB Tweaks 1.6 jesi li sve twickowe vrati na svoje mesto tj. u normalu!?žmožda te to sada zeza!
možda bi proba da ponovo install BsB Tweaks 1.6 i vratim twickove normalno/fabrichki!!!

Soft reset sam radio, hard reset nisam i to ne bih osim u krajnjem slucaju, jer ne bih da izgubim podatke i podesavanja ako mogu ovo cudo da resim bez toga.
Inace BsB tweak je zezao i sa rotacijom dok je ukljucen, i tek kad ga deinstaliram i restartujem telefon sve je OK.

da!brishu se!
najbolje je uraditi backup sa nekim programom
npr. PPCPimBackupV2.8_wm2005

Cega sve on radi back up - kompletnog sistema sa instaliranim programima ili podesavanja i podataka, i kako radi?

Instalirao/deinstalirao BsB tweak 1.6, rotate screen 1.1 i neki programcic sto stavlja 25 umesto 9 precica na home screen.

Soft reset sam radio, hard reset nisam i to ne bih osim u krajnjem slucaju, jer ne bih da izgubim podatke i podesavanja ako mogu ovo cudo da resim bez toga.
Inace BsB tweak je zezao i sa rotacijom dok je ukljucen, i tek kad ga deinstaliram i restartujem telefon sve je OK.

Cega sve on radi back up - kompletnog sistema sa instaliranim programima ili podesavanja i podataka, i kako radi?

This tool allows to backup/restore:

- appointments
- call logs
- contacts
- messages (SMS, Mails, ...) NEW !!!
- speed dials
- tasks

nisam siguran da je backup install software realno moguć!

***, bolje da nije ni meni seo.:mad:
Sve u svemu uspeo sam da obrisem duplikate iz start menija i da se vise ne pojavljuju ali nikako ne mogu da nadjem nacin kako da originalne ikonice vratim nazad u start menu.

Zna li neko neki nacin kako to uciniti?

Btw. mislio sam da odradim upgrade na ROM 1.66 ali kazu da jos nema istog za moj uredjaj iako za njega stoji da je WWE(?). Jel neko uspeo da odradi upgrade na ovaj ROM?

nema

***, bolje da nije ni meni seo.:mad:
Sve u svemu uspeo sam da obrisem duplikate iz start menija i da se vise ne pojavljuju ali nikako ne mogu da nadjem nacin kako da originalne ikonice vratim nazad u start menu.

Zna li neko neki nacin kako to uciniti?

Btw. mislio sam da odradim upgrade na ROM 1.66 ali kazu da jos nema istog za moj uredjaj iako za njega stoji da je WWE(?). Jel neko uspeo da odradi upgrade na ovaj ROM?

noje mi jasno to za ikonice shto neće i kako!
gde si qpio mob!?
ako si kod nas onda ti treba ovaj rom
East Europe: (WWE_EastEurope) 1.66.479.1
on nije josh izashao!
ne znam zashto i ne znam kada će!
nije mi jasno shto ga nema!

Za prvi deo pitanja - nesto mi je onaj programcic po*ebao ubacivsi one duplikat ikonice sto sam ja dodatno pogorsao posto sam sam obrisao shortcut-ove iz start menija.

Za ovo drugo nije ni meni jasno posto je za zapadnu evropu i skandinaviju ROM izasao jos 25.01. ali bi mi i njihov odgovor na pitanje da li ce znacio nesto.

!

Za prvi deo pitanja - nesto mi je onaj programcic po*ebao ubacivsi one duplikat ikonice sto sam ja dodatno pogorsao posto sam sam obrisao shortcut-ove iz start menija.

Za ovo drugo nije ni meni jasno posto je za zapadnu evropu i skandinaviju ROM izasao jos 25.01. ali bi mi i njihov odgovor na pitanje da li ce znacio nesto.

kanda smo mi poslednji po obichaju! ili su pustili ovima ostalima da testiraju, a nama ce dati bez bagova!:)

Ista stvar se desila i meni...

Pitanje - u Resco exploreru sam kliknuo na neke ikonice i stavio sam ih kao hidden tako da mi se vise ne pojavljuju ni kada kliknem na start menu ili Win button ali kako u rescu da vratim da mi postanu vidljive i da se vide kad kliknem na Win dugme?

Ajd' da odgovorim ako nekom bude zatrebalo - uz pomoc Total commander za mobilni uspeo sam da vratim hidden fajlove da buu vidljivi.

Sada su mi u windows/start menu i dalje beli kvadrati ali mi je kad kliknem na win ikonica onakva kakva bi trebala da bude.

nisi dobro čuo, nigde to nije potvrđeno

ili

A source closed to MSMobiles has confirmed that HTC HD2 will be receiving an official free upgrade to Windows Mobile 7 once it is out in Q4 2010. This makes sense because HD2 is the first phone which meets all the hardware chassis requirements laid out by Microsoft for a phone which will be powered by Windows Mobile 7, including support for multi-touch through its massive 4.3’’ capacitive display.

http://www.redmondpie.com/htc-hd2-to-get-windows-mobile-7-upgrade-9140128/

Jel imao neko jos problemcic sa HD2 da mu je data connection ukljuceno ali da ne moze nista veyano za net da otvori - ni u operi, ni u exploreru, niti google maps, niti da updatuje vremensku, znaci nista ne moze i to od jutros.
Sinoc sam preko Wi-Fi lepo posetio net, updatovao vreme i sve je islo OK ali danas nema sanse nista da otvori putem data connections (Wi-Fi nema nijedan dovoljno jak signal na poslu).
Sta bi mogao da bude uzrok i kako ga resiti?

Nazad
Vrh Dno