Šta je novo?

HTC HD2

Šta znači ovo LEO i ovo na kraju EE ili EN

LEO je ime pod kojim je razvijan u HTC-u, prije nego što je dobio konačnu oznaku HD2.

EN vjerovatno označava da mu je interfejs na engleskom, a EE = East Europe.

Poslednja izmena:
1.48 WWE East Europe. Za sad primecujem da kad nijedna aplikacija nije pokrenuta, da ovaj ROM trosi manje radne memorije za nekih 10%. Ipak, mora se primeniti .cab za power management, jer bez njega baterija znatno manje traje

Ok, probacu ga i ja ovih dana, jos isprobavam sve cake :D
A sto se tice memorije, vec i sa starim romom ima cak i previse za obicnog korisnika :D

Zanima me, ako može neko da mi kaže ko je kupio telefon u VIP-u, a nije flešovao na 1.48, koja mu je verzija softvera?

Do nje dolazite preko Settings - > About Phone - > Software information, pa polje ROM version

Isto kao kod psihodel-a

evo i ostalih

OS Version
5.2.21864 (21864.5.0.81)

Radio version
2.04.50.22_2

Manila version
2.5.19202525.2

OK, hvala na informacijama :)

Баш сам се запитао како то да скоро нико од чланова форума није купио телефон у Теленору него сви у Випу, али чим са погледао разлике у цени одмах ми било јасно :) Код Випа 30000 на пакету од 3000 месечно а у Теленору 45000 на пакету од 4000 месечно, дакле испаде да те Теленор за толики рачун награди тако што ти скине цену 30% :)
Бога ми, до сада нисам знао да себе сматрају за толико *******у фирму :)

Update for HTC HD2 – Digital Picture Enhancement:
This update for HTC HD2 delivers clear digital picture quality like never before. Living up to the name of “HD” this phone and its twin LED flash will take beautiful pictures for you to cherish your memories. Displayed in brilliant vibrant colors on its 4.3 inch screen, HTC HD2 camera will delight you.

link

Trebalo bi da ovo ispravlja pink efekat, ali nigdje ne kažu konkretno.

evo probao i ja,bolje jeste ali još nije skroz dobro.moram naglasiti da sam primeti i na mom starom hd-u sličnu situaciju.čak sam skoro gledao na mobilereview test hd-a i tamo je na slikama prisutna takođe ta crvena fleka.

Instaliran hotfix, na prvi pogled mi se čini da je kvalitet poboljšan, a što je najvažnije više nema roze nijanse (nije bila toliko izražena na fotografijama, ali se itekako videla prilikom uključivanja fotoaparata).

Još da izbace jedan hotfix za normalizovanje zvuka u slušalici (mada sam već potpuno navikao :)) i zaista ne bih imao zamerki.

u pravu si za ovo crvenilo kada se pali fotoaparat da toga više nema,ali neznam za tu jačinu slušalice,kod mene je to normalno

bolja je slika posle ovog hotfixa :D hvala :D

Pre hotfixa

Posle hotfixa

Jesta bolja sto se tice boje ali pogledajte ostrinu tj.slova na papiru i cigaretama pre hot i posle razlika je velika,ili me ispravite ako ste mrdnuli rukom u momentu okidanja pa zato nije ispala izostrena?

@Nikola1, moguce da mi se mrdnula ruka, malo mi je cudan telefon kad izostrava ili se jos nisam navikao na slikanje :D

Slike pre ubacivanja hotfix-a

1feb0z.jpg

1zq6juv.jpg

w8mcrk.jpg

121r4mr.jpg

121r4mr.jpg

Posle ubacivanja

1feb0z.jpg

Meni se cini da je bolje pre ubacivanja.

Ujedno sam ubacio novi rom, tastatura mnogo bolje radi ali mi se trenutno cini da telefon radi sporije.

Za par dana vise informacija.

bolje je pre ubacivanja :d

@pavle93,
koji redosled operacija si odradio,

hotfix>>>rom
ili
rom>>>hotfix?

Ljudi, malo glupo pitanje ali....jel treba da se formira baterija.(znam da se li-ion ne formira) ali pojedini freak-ovi me prze, "kao bolje za svaki sluchaj"...sad bolje da pitam nego da razmisham :eyebrows:

Da ponovim:mad:

Kako da isključim da vremenska prognoza nepravi promet preko 3g mreže?

Tek sam ga danas uzeo pa se teško snalazim.
pozdrav
I da kako se moze koristi GPS a da opet nepravi promet preko mreze?

a da procitas uputstvo?

Pretpostavljam da ti GPS pravi promet na google mapama? Ako je tako, onda smao u meniju google mapa izaberes da koristis GPS.

iGO koliko znam radi iskljucivo sa GPS-om.

Kao što kaže Pavle, koristi iGo za GPS (Google mape nemaju rutiranje za Srbiju), a u meniju za podešavanje vremenske prognoze isključi opciju za automatsko ažuriranje.

Ok, ali ja nemam iGo ima samo googlemaps i copilot(treba da odaberem free trial ili activate license) šta da radim?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno