Šta je novo?

HTC HD2

Čitao sam i ja o njemu u zadnje vrijeme, gledao snimke na YouTube-u, stvarno izgleda odlično...

Brutalno brzo radi, ali je stvarno prevelik, za bilo čiji ukus ja mislim... I ne znam koliko će baterija da mu traje sa takvim 'ardverom :)

Sto je najjaca stvar izgleda da se Leo pojavio prvi put u Srbiji, ne znam kako ali ovi iz ai.rs napravili su prvi review za ovaj telefon. Niko drugi ga nema :)

:D i mi u necemu da budemo prvi... Stvarno dobro izgleda, jedino da ne bude ko sa TG01 kog kod nas nisam video :(.

Licno ne gotivim te prevelike telefone, ali svakako imaju i oni svoje prednosti.
Inace www.ai.rs vec neko vreme ima ekskluzivne stvari. Ko prati gedzete i tako to moze da vidi da je engadget od njih pokupio vec dosta vesti sto je za svaku pohvalu... Svaka im je ekskluziva :)

Danas se pojavilo ovde jos detalja u vezi ovog telefona, i kazu da pored svega sto je prava zver ima jako dobru bateriju/atonomiju.
Jeste tanak ali meni izgleda preveliki, najverovatnije da cu sacekati neki diamond sa kapacitivnim displejem i wm7 na njemu. :)

Poslednja izmena:
A koliko sam video, zovu ga iLeo, posto mnogo stvari neodoljivo podseca na iphone... Videcemo kako ce to konacno izgledati kad ga se dokopamo :)

Jel ima neko najavu o ceni? Jako bih voleo da ga posedujem, ali ne znam koliko ce ta "ljubav" da me kosta...

Danas se pojavilo ovde jos detalja u vezi ovog telefona, i kazu da pored svega sto je prava zver ima jako dobru bateriju/atonomiju.
Jeste tanak ali meni izgleda preveliki, najverovatnije da cu sacekati neki diamond sa kapacitivnim displejem i wm7 na njemu. :)

Interesantno da na prvoj slici izgleda da je duzi od heroja za jedno 1cm a dole na dnu na zadnjoj slici izgleda da je duzi za 5cm.

opticka varka mora biti :d

bilo bi lepo da se prvi put pojavio u Srbiji al nista od toga :)

Interesantno da na prvoj slici izgleda da je duzi od heroja za jedno 1cm a dole na dnu na zadnjoj slici izgleda da je duzi za 5cm.
Na zadnjoj slici Leo stoji na nesto, vidi se nesto sa desne strane, najverovatnije da je to futrola, i zato izgleda vece jer je blize fotoaparatu.

bilo bi lepo da se prvi put pojavio u Srbiji al nista od toga :)

Izgleda da je klip iz prvog posta nestao, ali u tom klipu se jasno videlo da je mreza na telefonu "3G mts" i kad update-uje prognozu pise Beograd.
Pogledaj i njihov screenshot

Poslednja izmena:
Izgleda da stiže u decembru po cijeni od 800$:
Considering that HTC declares that they make expensive handsets, the rumored PRO.Three pricing for the Taiwanese manufacturer at $800 isn't too bad--the iPhone unlocked retails for around $700-$800. What's more is that we're getting a little bit of additional information on the PRO.Three, including December availability.

izvor: link

Ma video sam na widgetu za vreme Beograd i mts mrezu nije u tome stvar, vetj da je zbog nda najlakse pustiti u etar telefon preko nekog anonimnog sajta... ;)

Meni jedino nije jasno zasto ovi iz mirror.co.uk misle da je bolje drzati telefon u potpunoj tajnosti dok se ne izadje finalna verzija.
Ja mislim da ovako procurele verzije samo mogu da pomognu, jer mnogi koji su videli sada taj telefon i koji su hteli da kupe takav telefon sacekace jos malo dok ne izadje ovaj model jer sada znaju da postoji i nece kupiti drugi. Tako je recimo ovaj HTC Leo sebi obezbedio potencialne kupce i pre nego sto se pojavio.
Ne bi me cudilo da to firme namerno rade zbog konkurecije i obezbedjivanje kupca.

Naravno da rade namerno... pa sta mislis sto je nepoznat blog to uradio? sto nije pustio sliku mr? :d

Sto se tice toga sta je bolje i jedno i drugo ima svojih prednosti i mana... i to zavisi od proizvoda do proizvoda i od cilja kampanje... u sustini uvek je bolje da se objavi skroz zavrsen telefon jer onda imas vise opcija za kampanju, mozes da ponudis pr, ps slike, video klipove, sazna se cena etc...

Pre nego sto napises takvu glupost, informisi se sta znaci "in the wild"

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=in+the+wild

sstevo, pre nego sto napises da je neko napisao glupost pazljivo procitaj sta je napisao! :smackbum:

Naravno da znam sta znaci "in the wild" ali ukoliko ukljucis mozak mozes da shvatis da nekada neki izrazi mogu da budu dvosmisleni, pogotovu ako obratis paznju na stav koji vlada prema ovim krajevima u ovom tekstu.

Najbitnije je da ima procesor na 1GHz, OS uopšte nije bitan. ;)

Zasto je los OS?
Zato sto imas sve sto ostali imaju i ono sto nemaju? :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno