Pa sto ne kazes da tebi telefon sluzi za igrice, ja za tako nesto koristim racunar - veruj mi puno je bolje nego na telefonu.
😉 Iskreno govoreci na telefonu nikad ne igram igrice i apsolutno me nije briga sto po tom pitanju, kako kazes telefon nema granice jer verovao ili ne ja smartphone koristim za pametnije stvari. Da mi je stalo do igrica kupio bih neki stariji iPhone. Ako bih zeleo da kupim igracku mozda bih se i odlucio za N900, ovako kome treba ozbiljan smartphone...
Sto se tice prednosti Arm Cortexa A8 nad Snapdragonom, pogledaj malo bolje rezultate recimo
ovog benchmarka pa onda reci nesto o tome koji je brzi.
Inace posto si rekao da je Snapdragon system-on-chip da ti citiram odavde da je "The Nokia N900 is powered by a high-end OMAP 3430 ARM Cortex A8 which is a System-on-a-chip made by Texas Instruments based on a 65-nanometer CMOS process." tako da ne vidim poentu toga sto si rekao da je snapdragon SOC jer je i ovaj drugi isto to.
Niko nije rekao da je HD2 najbolji telefon na svetu pa tako ni ja ali
svi mi, sem tebe, tvrdimo da je HD2 bolji telefon od N900 i ako tebi to nije dovoljno, kao sto rekoh nema svrhe dalje diskutovati jer cemo svi mi i dalje da tvrdimo jedno a ti drugo...
Takodje koji je od ta dva telefona bolji mozda govori i to da je od strane preko 30k lica odbio ocenu 8,54 sto ga svrstava u top 10 telefona dok kao sto rekoh glasovima preko 30k lica N900 nema ni medju prvih 15 modela. Ipak je 30+k veliki uzorak da bi se reklo da ti glasovi ne znace bas nista.