Šta je novo?

HTC HD2 ili HTC HD7 ?

• Začetnik teme Začetnik teme zuke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zuke

Slavan
Učlanjen(a)
31.08.2007
Poena
395
Koji od ova dva telefona? Znam da je hd7 nesto noviji i ima nesto malo bolje karakteristike(malo je i skuplji) ali jel multi-sistem(pogotovu android) mogucnost kod hd2 dovoljna da mu donese prevagu?
Koristim android telefone vec nekolko godina i bilo bi mi tesko bez njih 🙂 ,ali jeli HD7 dovoljno bolji(ako jeste uopste) da bih presao na taj operativni sistem?POzeljna iskustva onih koi su koristili oba.

Potpuno su isti telefoni, makar h/w.
Na hd2 možeš da staviš šta hoćeš, za hd7 nisam siguran.
Eventualno hd7 možda ima bolji ekran, ali ni za to nisam siguran.

Sa druge strane, oba telefona su dosta matora i imaju baš malo interne memorije.
Uglavnom, ja bih verovatno u ovom rangu cena polovnih telefona, išao na desire ili neki huawei.

Verovatno je slika (boje) nesto lepsa na HD7 ,to mogu jedino potvrditi oni koji su oba koristili.Sto se tice Desire-a ,u opticaju bi jedino mogao da dodje Desire HD ,ali on je nesto skuplji(pogotovu od HD2).Ovi ostali Desire koje sam video su uglavnom manji od 4,3 " ispod cega ne bih isao ,jer sam dosad imao Skate i tesko se navici na manji .

Ja sam mislio na prvi desire, od 3,7". On ima dosta bolji ekran od hd2. Koristio sam skoro 2 godine oba istovremeno.
HD bih svakako preskočio.
Kao što možeš da vidiš, rezolucija je ista na svim pomenutim modelima, tako da nije neka preterana razlika.

Ni jedan ni drugi , nego DesireHD ako je u ponudi 🙂 ! Windows mobile je ocajan sistem i treba ga zaobici. Samo Android. DHD odlican telefon, koristio sam ga godinu dana sve pohvale. Imas i dobre romove na xda....itd

Nazad
Vrh Dno