Šta je novo?

HTC Explorer ili Telenor OneTouch

• Začetnik teme Začetnik teme CuBe-O
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

CuBe-O

Čuven
Učlanjen(a)
14.10.2004
Poena
630
Da se ogradim, nisam koristio HTC Explorer ali jesam wildfire s.

Najveca prednost, barem meni i prosto me nervira, je ta da htc u odnosu na ot ima internet pass through opciju! Dakle, mozes sprovesti internet do telefona preko usb-a, a onda preko wifi hotspot-a deliti dalje. Idealno ukoliko nemas wifi u kuci, a treba ti ili ako zelis da ustedis megabajte iz paketa. Uspesno testirano kod ortaka 🙂

Nije ista stvar u pitanju. Ovo što MIB pominje je deljenje njegovog kućnog Interneta (ADSL, kablovska, štagod), gde mobilni telefon zapravo glumi WiFi access point.
Explorer je kvalitetniji telefon. Ima bolji displej, brži je, ima malo noviju verziju OS-a, a HTC Sense na njemu je zapravo koristan.
Prednost OneTouch-a je to što je nešto jeftiniji, ima veći displej i uz njega se dobija microSD, koji za Explorer mora da se dokupi.

Mana Explorera je realno izuzetno mala data particija, odnosno prostor za programe. Custom romova nema, ali root i link2sd mogu da rese ovaj problem bar delimicno. Mislim da o ovome vredi razmisliti pre kupovine.

OneTouch je tu još gori u varijanti bez root-ovanja.

Ako treba da ga nosis nedaj boze u servis, samo vratis na stock rom i to je to, ko da nikad nisi nista dirao 😀

Nazad
Vrh Dno