Šta je novo?

HTC EVO 3D

Evo sad sam probao Max Payne i radi extra, ne laguje, nema bagove i slicno..
Nisam mislio na to, nego kad ides Settings>Personalize>dispaly>Skins ee gde mogu da skinem jos tih skinova, ima nekih na marketu, ali su monotoni, jel ima neki sajt gde ih ima vise...

Imaš na xda u sekciji themes and apps

Poslednja izmena:
Imam problem sa recovery-em , naime udjem i kad pokusam da nesto instaliram preko INSTALL ZIP... udjem tu i tu samo bleji onaj sesir na sredini, znaci ne ispisuje mi one opcije choose, apply i to, nego samo ima onaj sesir na sredini i to je.. Jel postoji nacin da nekako sredim to ili moram ponovo sve od pocetka da radim..

Imam problem sa recovery-em , naime udjem i kad pokusam da nesto instaliram preko INSTALL ZIP... udjem tu i tu samo bleji onaj sesir na sredini, znaci ne ispisuje mi one opcije choose, apply i to, nego samo ima onaj sesir na sredini i to je.. Jel postoji nacin da nekako sredim to ili moram ponovo sve od pocetka da radim..

skini 4EXT Recovery Updater i flesuj lepo 4EXT recovery.. Mnogo je napredniji i bolji recovery od CWM ;)

nesto novo i korisno za ovaj fon?
za one koji stavljaju svaki ICS rom sa XDA na bench poput mene,dzabe to radite.evo,ja sam sa cool ICS v7 imao 1597 poena na antutu bez memorijske i to apsolutno nista ne znaci. max payne,gangstar rio itd,sve radi kako treba. jedino sto 3d filmovi i video sa neta jos uvek seckaju na svakom ICS romu.

Који су оптимални резултати овог тел. у Квадранту, да ли је истина да користи једно језгро за тестове и зашто у андроисћд систем инфо програму стоји за процесор само АРМв7? јел то треба тако:S

ima aplikacija dual core koju je napravio pedja (xda).kada preko nje ukljucim i to drugo jezgro dobijem priblizno iste rezultate na testovima,ono + neki poencic... ali kao sto rekoh,testovi na modifikovanim ICS romovima nista ne znace.mwakious je dokazao to ljudima poput mene koji samo u testove gledaju. njegovi romovi su uvek u fazonu 1500-2500 na antutu,na sledecoj verziji je bilo oko 6000 na antutu ali to nista nije znacilo jer je ta novija verzija bila ista kao i prethodna sto se performansi tice (multimedia,igrice). na modifikovanim romovima bench testovi ne pokazuju realne mogucnosti roma.

ljudi namestio sam net na mts-u i gotovo se ostale aplikacije ga normalno koriste ali market i browser ni da mrdnu :( ???

uz wi fi sve radi super a uz mts proradio market ali browser nw mrda :((

Poslednja izmena:
I da li je moguce za poruku postaviti nesto normalno a ne one htc piske...

Upravo sad mi se pojaviolo Ažuriranje: Android 4.0 i HTC Sense 3.6 od 298,01MB....da li je neko već probao ovaj zvanični i kako se pokazao....

Ma nisam još ažurirao, malo me iznenadilo... sad tražim po netu iskustva sa ovim zvaničnim Androidom 4.0 za HTC EVO 3D.... nisam siguran da li je moguć povratak na staru verziju ako nešto bude "štucalo", jer telefon sad dobro radi a ne bih da se pokajem kasnije...

A kad se odradi oficijalni update na ICS, jel onda necu moci posle da ga otkljucam i da odradim s-off ili cu moci? Trenutno mi je jos uvek Locked i s-on.

Inace meni jos nije nista izbacio...

Stigao je ICS i meni! Ali samo jedno pitanje, ja ga nisam rutovala, da li bi bilo dovoljno da uradim s-off po uputstvu voodoons-a pa da onda update-ujem? :)

Ako uradis s off pa onda updatujes opet ce se zakljuchati.

Tako je bilo kad sam ja imao htc. :)

Pa S-Off se radi kad downgrade-ujes ROM, mislim da ce moci da se downgrade-uje i posle oficijalnog Update-a....

Zlatno pravilo jeste " NEVER ACCEPT OTA UPDATE ", uradite sta treba za ROOT a vec ima gomila ICS Custom romova, ne vidim potrebu za official verzijom posto je pitanje kako ce posle biti S-Off ?!

Stigao je ICS i meni! Ali samo jedno pitanje, ja ga nisam rutovala, da li bi bilo dovoljno da uradim s-off po uputstvu voodoons-a pa da onda update-ujem?

Mislim da je bolje da odradis s-off po uputstvu voodoons, posle ces sigurno moci nazad a na XDA vec ima gomila ICS Rom-ova.

Poslednja izmena:
Ko do sad nije odradio root sigurno mu ni ne treba, ko hoce ovako bez nekih ostalih stvari i fleshovanja da isprobava nek odradi OTA update... Ko hoce nek downgrade-uje, nek odradi s-off + root i onda ima custom ICS romove koji su sigurno bolji od oficijalnih...

Evo i meni se pojavio update. Ne znam jel pametno raditi sa oficijalnim?

I da li mogu ako odradim sve prema upustvu voodoons-a i bude mi otkljucan i s-off, da posle odradim update sa oficijalnim ili ne? I hoce li mi se zakljicati opet i biti s-on?

Trenutno mi je jos uvek Locked i s-on, samo ne bih da nesto zeznem sa oficijalnim update-om...

ljudi jel neko imao problem sa jackom od slusalica, cesto ako se i najmanje pomere slusalice tel krene da brljavi prebacuje pesme itd... ?

Јел се ово може одрадити преко хтцСинк и шта пре тога урадити ?

rom je ok.solidno radi i bez 2d acceleration.napravio sam nekoliko fotki i video zapisa,video zapis je bio najmanje 6 Mbps a najveci 9 i nesto. mislim da je coolex-ov rom cool ics v8 u stvari malo prepravljen update.
realno mislim da se i ne isplati prelaziti na orginalni rom je ce programeri sa xda konacno imati dostupan kernel source pa ce moci da kloknu kernel i samim tim ucine svoje romove daleko boljim od orginalnog.

Poslednja izmena:
kada se apdejtuje na zvanicni ics telefon ostaje unlocked,s-off.
bar je kod mene ostao.i za root sam lepo flesovao su 0.89 sa xda i sve radi ok,odkljucan,rutovan,s-off...

Uradila sam sve po uputstvu voodoons, znaci unlock, s-off, instaliran CWM Recovery. E sad, ja bih da stavim ovaj ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671369 , koliko sam razumela treba prvo odraditi backup i wipe u recovery. Problem je sto ne mogu da odmah udjem u recovery, kada butujem odmah ulazi u fastboot i proverava da li tamo ima zipova za instaliranje, pa tek ako vidi da nema vrati se na glavni boot ekran i nudi mu da biram izmedju fastboot, recovery, simlock itd. Je li to normalno?

@ Digital

Jeste Normalno, ako instaliras program " Quick Boot " onda mozes automatski da restartujes u Recovery. IMO zameni Recovery sa " 4EXT " koji je bolji i nema " post efekata " za custom rom instalaciju. ROM koji si odabrala je ODLICAN i za 5, Baterija zagarantovana na 2 dana koriscenja, stabilan i brz, sve radi, takodje ako mozes Flashuj V7 i sacekaj sa v8 dok se ne vidi kako ce odraditi novi framework sa Official RUU. Kod mene je isto Cool Sense 3.6 :)

Znaci, zameni Recovery sa 4ext i flashuj v7 rom :) Backup ti u ovom momentu ne treba, tek posle instalacije novog ROM-a stupa na snagu " Nandroid backup "

p.s. http://www.androidpit.com/en/android/market/apps/app/ext.recovery.control/4EXT-Recovery-Control Ovde mozes da kupis 4EXT sa internet karticom i to ce ti biti najbolje potrosenih 2 eura za HTC EVO3D

p.s. 2 - zaboravih reci da bi " ako primetis probleme " trebalo odraditi i novi fw sa iste stranice

Poslednja izmena:
razocarenje... na xda ima dosta romova koji su bolji od ovoga sto nam je HTC ponudio. najvece razocaranje je sto HD 3D filmovi ne idu tako glatko kao na GB. na xda su imali dosta muke sa tim problemom i resili su ga pre nekih mesec-dva. ipak je ovo 3d telefon,znaci sa 3d tehnologijom na ovom fonu problemi NISU PRIHVATLJIVI! vrlo traljavo odradjen posao,sam OS bez 2d accelerator ne ide bas glatko.igrice vecinom ne idu glatko,neke ne idu uopste. stavise 3d filmovi idu glatko na custom romovima sa sense4,3d filmovi na sense4 ??! veliki poraz za HTC kompaniju,zaista vrlo lose i veliki plus za programere sa xda. ipak je ovo telefon sa 3d tehnologijom,znaci HD 3D filmovi su najmanje sto ocekujem,o igricama da ne govorim. sigurno da ovaj fon nisam kupio da bi na njemu pisao poruke i obavljao pozive.moje misljenje,ne trazim da se bilo ko slozi sa mnom.
cool ICS,Genesis3D,mwakious3Drom®,anryl ICS (ima extra podesavanja za cpu,pogledaj na xda) to su romovi vredniji od zvanicnog ICS roma. od sense 4 su sasvim dobri PKMN Nightly Multi 6 20 i Virtuous Eclipse v.1.0.0
jos kad se kloknu kerneli svi ti romovi ce biti daleko bolji od zvanicnog. u prevodu,programeri sa xda su se dzabe trudili.rom im je sr*nje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno